Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
bende şimdi ne pişirsem diye düşünüyordum hatta internette araştırdım ama kafama göre bulamadım( sanırım kabak dolması yapıcam
![]()
Selam kizlar bende 6 aylik evliyim dunyada ensevdigim sey yemek yapmak AMA esim diyet yaptigi icin herseyi yiyemiyor bu yuzden Ben yemek yapmaktan asiri sıkıldim :)![]()
:) :) ne pişirsem acaba azıck nohut var ama çok az yanına ne yapsam mantı yapıcam da sulu yemek az diye gözüm doymuyor
başka ne yapsam karar veremedim daha
slm kızlar bnde yemek yapmayı çok seviorum fakat çalışan insan için zor oluyo akşam işten eve gdip yemek yapmak bde bnm çok pis nefret ettiğim bi huyum var asla ertesi gne kalmış yemeği yemem mutlaka o gn pişcek( arada kendimi alıştrmak için ertesi gn yemeye çalışlıorum ama ı ıhh olmuyo eşim yiyo
tatlı falan 2. gn yiorum ama pilav, et ,tavuk,sulu yemek,makarna, börek falan hiç yiemiorum ertesi gne
( neyse ben bgn köri soslu tavuk yapıcam kesinlikle tavsiye ederm yanınada pilav ve salata yapıcam :)
![]()
Slm kızlar ben dün ilk defa çiriş böreği yaptım hayatımda yaptığım en iyi börek olduğunu söylediler..ya diğerleri için çok kötüydü demek istediler
yada gerçekten çok beğendiler.ama güzeldi börek tavsiye ederim Kmaraş ve civarı bilir çirişi tavsiye ederim .çirişi zarından ayırıp doğrayıp yıkıyoruz yağda sotelediğimiz soğana çirişleri ekliyoruz tuzunu bahaaratını salçasını koyup kavuruyoruz içi böyle hazırlanıyor sonrada bildiğiniz börek
![]()
çiriş ne cnm yaa ilk defa duyuom![]()