Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım hadı sende resım ekleee
yine bu topik şıkır şıkır maşallah. her ne kadar beğendim butonuna bassamda
pırlanta, demotyy, didem, külübün sultanı, kontess, porselenbebek hepiniz ayrı ayrı mikemmelsinizz aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ve bu mesajı yazarken gördüm tivitim seni ne güzel pozlar onlar öyle. çok yakışmış üstündekilerde pembiş pembiş bayıldım...bayanssulusmile
lilyum daha boydan resimler koyan canım kombinlerini daha iyi anlarız. saçlarının dalgası kendinden mi?maşalah
didemevo, moon ve kulübün sultanı tepeden tırnağa bayıldımmmmmm olumunekankayizsmile süpersiniz kızlarrrr !!
tibitim senide beğendim yanlız çizmelerin hiç uymamış gülüm bence :kedi: üstündeki pembenin başka bir modelide bende var, senle çok pişti oluyoruz
benım begendım tusum calısmıyorr ımdat ve help litfennn
lilyumcum cok tesekkur ederım kendı adıma
ayrıca senın bluzunda bende barbıe ve ken e katılıyorum beyaz straplezle super olurmusolumunekankayizsmile
barbicim ve pırantacım teşekkürler güzel yorumlarınız için. straplez giyemedim çünkü eşim çocuğu oynatırken eğilip kalkarken görünür dedi yakası kapalı giyin dedi. mecbur böle giyindim. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
pırlanta siyah elbisen ve topukluların süpersonikkk aklinialirimsmile
günlük 10 tane hakkın oluyor bitirmişsen buton kalkıyor canım idareli kullan bir dahakine :))
son eklediğin fotolarınıda çok beğendim.
tibitom fıstık gibisin
lilyum barbiye katılmakla beraber yinede çok hoşsun
barbicim ve pırantacım teşekkürler güzel yorumlarınız için. straplez giyemedim çünkü eşim çocuğu oynatırken eğilip kalkarken görünür dedi yakası kapalı giyin dedi. mecbur böle giyindim. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
teşekkürler barbie seni başka bir konuda görmüştüm çok güzelsin maşallah
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile öylemi ..
teşekkür ederim canım buyrunnnnnnnnn
pırlanta kot etekli ve elbiseli halini çok beğendim canım
kontess senin resmin görünmedi bende
didem-evo süper fiziğin var kot çok yakışmış
kulubünsultanı elbisen çok hoşmuş aksesualarınla uyum içindesin.
demotty yine çok hoşsun canım
aşkito her duruma giyimini uyduruyorsun bravo sadece piercingleri çıkarsan daha hoş dururdu diye düşünüyorum.
moon bayıldımmm elbise hırka ve çizme uyumu süper