- 20 Ekim 2007
- 12.734
- 40
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu topıge resım ekleyen bırı olarak sunu soylemek ıstıyorum 3-4 resım bır arada olmasından rahatsız olanlar olmus ama bır karede bende 3-4 resım eklıyorum yandan durusu onden duruşu ve goz makyajım oluyor ve gayet yerınde oldugunu dusunuyorum ve tam bır gorus açısı oluşuyor bu durumdan benım kolajladıgım resımlerımden de rahatsız olan varmı merak ettım dogrusu
konu curretkar pozları elstırmekten buraya kadar gelmiş bence ekleyenler kadar izliyenlerde saygılı olmalı boyle detaylara takılınmamalı herkes fıkırını soylesın eminim tadında uyarılar dıkkate alınacaktır buraya resım ekleyenler paylasım ıcın eklıyor fıkır almak ıcın eklıyor bende elestırılmeyı ıstedıgımden eklıyorum yaptıgım yanlısları yapmam gereken yenılıklerı farkedıyorum herkesten olumlu olumsuz elestırı beklıyorum burdan herangı bır cıkarımız yok sonuç ıtıbarıyle kımse elestırı alacakmıyım durusuma kıyafetıme dıye fazlada katmak zorunda kalmamalı dıye dusunuyorum tamam aynı resımler bellı aralıklarla eklenmemelı
usturuplu pozlar verılmemlı ama gerısıde ekleyenlere kalsın kaç karede kaç poz var pekte onemlı degıl bana anne yım dıye dar gıymemem gerektıgını bıle soyleyen oldu maksatlar aşılmamalı herkese sevgıler
bende bu topıge resım ekleyen bırı olarak sunu soylemek ıstıyorum 3-4 resım bır arada olmasından rahatsız olanlar olmus ama bır karede bende 3-4 resım eklıyorum yandan durusu onden duruşu ve goz makyajım oluyor ve gayet yerınde oldugunu dusunuyorum ve tam bır gorus açısı oluşuyor bu durumdan benım kolajladıgım resımlerımden de rahatsız olan varmı merak ettım dogrusu
konu curretkar pozları elstırmekten buraya kadar gelmiş bence ekleyenler kadar izliyenlerde saygılı olmalı boyle detaylara takılınmamalı herkes fıkırını soylesın eminim tadında uyarılar dıkkate alınacaktır buraya resım ekleyenler paylasım ıcın eklıyor fıkır almak ıcın eklıyor bende elestırılmeyı ıstedıgımden eklıyorum yaptıgım yanlısları yapmam gereken yenılıklerı farkedıyorum herkesten olumlu olumsuz elestırı beklıyorum burdan herangı bır cıkarımız yok sonuç ıtıbarıyle kımse elestırı alacakmıyım durusuma kıyafetıme dıye fazlada katmak zorunda kalmamalı dıye dusunuyorum tamam aynı resımler bellı aralıklarla eklenmemelı
usturuplu pozlar verılmemlı ama gerısıde ekleyenlere kalsın kaç karede kaç poz var pekte onemlı degıl bana anne yım dıye dar gıymemem gerektıgını bıle soyleyen oldu maksatlar aşılmamalı herkese sevgıler
Bende bunu yazacaktım canım sen çok güzel anlatmışsın...Bende bi kaç foto ekliyorum hem bakış açısı farklı olsun diye hemde nerde güzel daha net çıkmışş seçemiyomm bee hepsini koyuveriyomm kaydirigubbakcemile3bende bu topıge resım ekleyen bırı olarak sunu soylemek ıstıyorum 3-4 resım bır arada olmasından rahatsız olanlar olmus ama bır karede bende 3-4 resım eklıyorum yandan durusu onden duruşu ve goz makyajım oluyor ve gayet yerınde oldugunu dusunuyorum ve tam bır gorus açısı oluşuyor bu durumdan benım kolajladıgım resımlerımden de rahatsız olan varmı merak ettım dogrusu
konu curretkar pozları elstırmekten buraya kadar gelmiş bence ekleyenler kadar izliyenlerde saygılı olmalı boyle detaylara takılınmamalı herkes fıkırını soylesın eminim tadında uyarılar dıkkate alınacaktır buraya resım ekleyenler paylasım ıcın eklıyor fıkır almak ıcın eklıyor bende elestırılmeyı ıstedıgımden eklıyorum yaptıgım yanlısları yapmam gereken yenılıklerı farkedıyorum herkesten olumlu olumsuz elestırı beklıyorum burdan herangı bır cıkarımız yok sonuç ıtıbarıyle kımse elestırı alacakmıyım durusuma kıyafetıme dıye fazlada kasmak zorunda kalmamalı dıye dusunuyorum tamam aynı resımler bellı aralıklarla eklenmemelı
usturuplu pozlar verılmelı ama gerısıde ekleyenlere kalsın kaç karede kaç poz var pekte onemlı degıl banagore ben anne yım dıye dar gıymemem gerektıgını bıle soyleyen oldu maksatlar aşılmamalı herkese sevgıler