Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

ben bu topiği çok seviyorum ve takip ediyorum da...
burada birçok arkadaşımı da çok begenerek izliyorum ..verdikleri manken edalı pozları,ayrıntılı resimleri hiç gözüme batmıyor hatta daha çok göze hitap etmesi sebebi ile ilgimi çekip ,beğeni ile takip ediyorum ... ama aşırı dekolte olayı ( uzuvlarına ramak kala) ki bana göre frikik ,ama bilinçli firikik!! bunlar göze hitap etmediği gibi bakınca mide sorunu yaşıyorum ... mini etek yada tayt giyip bacaklarının deşifre olması değil kastım ...üstüne basa basa söylüyorum ,uzuvlara ramak kala pozları ,duruşları, sergilenme çabası hiç ama hiç hoş durmuyor... sexepalite kadının doğasında yoktur ,ama olması gerekendir... ama yerine ,zamanına ve mekanına özgü bir dişiliği yaşamalıdır kadın..bana göre burası bu denli sexi,kıskırtıcı ,tahrik edici pozlar için ne yeri ,ne de ortamı... ben bir kadının alımlı ,manken edalı duruşuna,pozuna ,yerinde ve kararında kadınsı pozlarına zaten hayran biriyim ama dediğim gibi kadınsılık ,dişilik ayrı ,verilen bir takım pozlar apayrı ...
emdev canım bu arada kadın kadına söylemlerimiz sadece havada kalıyor aslında, bu aşikar.. ben bu sitede çok erkek üye vakasına tanık olmuş biriyim bir çoğumuz gibi,dolayısıyla ne yazık k i başbaşa değiliz:(
ve yine dolayısıyla,verilen frikikler davetiye çıkarıyor onlara...burada sinsice dolaşan bayan nikli erkeklere gün doğuyor, çünkü burada aradıkları bu tip yazı ve resimler..o yüzden de bu kadar rahat davranmamak gerek bence çünkü belli ki,''birileri bizi gözetliyor'' yüzlerce kadının bulundğu bir platformda hiç erkek olmama ihtimali sizce kaç ?:)))
olayın özü şudur; popomuza 3 cm kala görüntülerine ''HAYIR'' :))

burada birçok arkadaşımı da çok begenerek izliyorum ..verdikleri manken edalı pozları,ayrıntılı resimleri hiç gözüme batmıyor hatta daha çok göze hitap etmesi sebebi ile ilgimi çekip ,beğeni ile takip ediyorum ... ama aşırı dekolte olayı ( uzuvlarına ramak kala) ki bana göre frikik ,ama bilinçli firikik!! bunlar göze hitap etmediği gibi bakınca mide sorunu yaşıyorum ... mini etek yada tayt giyip bacaklarının deşifre olması değil kastım ...üstüne basa basa söylüyorum ,uzuvlara ramak kala pozları ,duruşları, sergilenme çabası hiç ama hiç hoş durmuyor... sexepalite kadının doğasında yoktur ,ama olması gerekendir... ama yerine ,zamanına ve mekanına özgü bir dişiliği yaşamalıdır kadın..bana göre burası bu denli sexi,kıskırtıcı ,tahrik edici pozlar için ne yeri ,ne de ortamı... ben bir kadının alımlı ,manken edalı duruşuna,pozuna ,yerinde ve kararında kadınsı pozlarına zaten hayran biriyim ama dediğim gibi kadınsılık ,dişilik ayrı ,verilen bir takım pozlar apayrı ...
emdev canım bu arada kadın kadına söylemlerimiz sadece havada kalıyor aslında, bu aşikar.. ben bu sitede çok erkek üye vakasına tanık olmuş biriyim bir çoğumuz gibi,dolayısıyla ne yazık k i başbaşa değiliz:(
ve yine dolayısıyla,verilen frikikler davetiye çıkarıyor onlara...burada sinsice dolaşan bayan nikli erkeklere gün doğuyor, çünkü burada aradıkları bu tip yazı ve resimler..o yüzden de bu kadar rahat davranmamak gerek bence çünkü belli ki,''birileri bizi gözetliyor'' yüzlerce kadının bulundğu bir platformda hiç erkek olmama ihtimali sizce kaç ?:)))

alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

Bana göre seksi görünmek açık saçık giyinip
Cüretkar pozlar vermek değildir
Seksi olan insanın fazla uğraşmasınada gerek yoktur
Kapalı bir giysiylede seksi olunabilir bu insanın doğasında olan bir şeydir
Biz bizede olsak burası misafirlere kapalı bir bölümde olsa
Yerin kulağı vardır kızlar Buna biraz daha özen gösterelim lütfena.s.

katılıyorum canım.işte budur .vereliniortakalkisalkisalkis

Eleşiriler haklı olsada keşke biraz daha dozunda olsaymış.
tiwiticim daha dikkatli olmanı öneririm diyebilirim ben sadece

"bugün ne giydin" değilde "bugün nasıl poz verdin "sempatiksalakcinni
"twetty" elbise güzel yanlız
"çok mersi güzel yorumlarınız için" diyerek imalı mesaj yazacağına
lütfen bi bak pozuna neredeyse çamaşırın gözükücek
hiç hoş gözükmüyo
dün bu pozunu görünce çok rahatsız oldum ama "hiç karışmıyayım oratlık gerilmesin demekki o öyle rahat " dedim
ama gel görki rahatsız olan bi ben değilmişim

biraz daha dikkat etsek bayanlar
burdan resimleri çalınıp başka sitelerde yayınlanan, sonra başı ağrıyan çok arkadaş gördük

işin gerçek yanı kuzum gibi bende rahatsız oldum bu resimlerden.
erkek üyeyi geç bir bayan olarak beni bu pozlar ve frikikler, çok rahatsız etti.

kadınlar cilveli ve işveli olmalı şurda kadın kadınayız birbirimize poz vermicezde kime vercez.
herkes kıvırsın oh yandan yandan.aklinialirimsmile
biz kadınlar kıvırgan yaratıklarız her tarafımızla ve öyle kadınlar her yerde makbuldür kaydirigubbakcemile2
ov ye alsanaalsanasmile
odun gibi durulcak diye bir kural yok.seksilik kadının doğasında vardır.olmalıdır da.
tüm teyzeler,ablalar,hanımlar kendini keşfetsin,vücuduyla dans etsin :hulya:

işte budur katılıyorum canımalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadaşlar konu kapandı artık,uzatmayalım lütfen.
ben bu topicte, resimlerden çok yorum okuyorum,
hani bugün ne giydiniz,çekin de görelim güzel güzel...

Arkadaşlar konu kapandı artık,uzatmayalım lütfen.
ben bu topicte, resimlerden çok yorum okuyorum,
hani bugün ne giydiniz,çekin de görelim güzel güzel...

songün evet fotoğraflardan çok sohbet var ve bazı fotoğraflar nerde eski topik dedirtiyo.. eskiden burası ne güzeldi. şimdi o tat kalmadı.

ben burda eskisi gibi kaliteli paylaşımlar olmasını diliyorum. tüm arkadaşlarımında bu anlamda biraz emek vermesini istiyorum ..sengözlerimebaksanab

burayı hergun uzaktan takıp eden bırı olarak sunu soylemek ıstıyorum;
tweety nın kıyafetını elstırmıyorum sadece o nasıl bır oturus nasıl bır pozdur oyle gercekten sastım kaldım gorunce,cok rahatsız edıcıydı gercekten...ben arkadasımızın acelesı oldugu ıcın hemen resmı yukledıgını ve buyuzden dıkkat etmedıgını(edemedıgını)düşünüyorum..CADIARZU herkesın ulaşabılecegı acık bır platformda kendını bu denlı sergılemek istedgını sanmıyorum acıkcasıeyvahedigeldismilebıraz daha dıkkatt lütfenn twettciğim...opuyorumnanaktan

tweety elbisen normal ama bazı fotoğraflarda duruşundan dolayı abartı çıkmış arkadaşlara katılıyorum..

darılmazsan sevgili twetyy ben çokta şık bulamadım kıyafetini
belkide duruş ve oturuşla alakalı bilemiyorum biraz daha estetik biraz daha kibar bir duruş sergilersen eminim daha güzel durur
bu biraz yıldız tilbe duruşu gibi olmuş belkide sen bu espriyi katmak istemişsindir onada sözüm yok
kusuruma bakma kızmazsın umarım

ben kibarca dün bunları söylemek istedim
eğer bu gün ne giydin çek görelimse amaç
bir bilemedin iki fotoyla bu görüntü verilebilir
en az beş altı adet resim koyup
bak bu sağdan buda soldan birazda alttan biraz tepeden bakın deyip
aynı kıyafeti aynı taytı veya pantolonu on kere koymamalısınız bence
bu görsel açıdanda amacı aşıyor sizene diyebilirsiniz kendinizce haklısınızdırda bizde burda bakıcı görevini üstleniyoruz değilni
biz olmasak sizinde resim koymanız birşey ifade etmez
onun için lütfen foto koyarken bizi ve göz zevkimizide hesaba katarsanız seviniriz

bu görsel açıdanda amacı aşıyor sizene diyebilirsiniz kendinizce haklısınızdırda bizde burda bakıcı görevini üstleniyoruz değilni
onun için lütfen foto koyarken bizi ve göz zevkimizide hesaba katarsanız seviniriz

aynen katılıyorum hele özellikle 5-6 tane resim olayına :1closedeyes:

vallahi kişinin nasıl poz verdiği ne kadar teşhirci davrandığı kendini ilgilendirir. herkes kendini rezilde eder vezirde anca izlerim uzaktan:delphin:

ama ben bu topiği eskisi gibi görmek isterdim. eski demothy, barçman,ilarzu,gurbaa ve adını sayamadığım ama giysilerini koyup şık paylaşımda bulunan arkadaşlarım vardı. beğeniyle takip ediyodum. şimdi boş bir geyik güruhu ve ilgi çekme çabası neticesi komik pozlar görüyorum. bunu bir değil birkaç kişi söylüyorsa bi düşünülsün..

kaydirigubbakcemile5
eskıden buraya foto eklemeyı cok severdım..
artık haftada bır bakar oldum..
begendıklerımı ıse sadece rep vererk tebrık edıyorum..
dılerım daha kalıtelı paylasımlar olur..
sızede katılıyorum..

Back