Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

yaff bılıyorum kuzular resım eklıyemıyorum upload sıtelerı hep hata verıyor resmı bang danda yukadarda ekledıgım kod cıkıyor boş verın gayrı yeşil gomle kot gıydım lay layakannehir

Cennetkokulum bende bayiliyorum beyaz pantola ama cesaret edip giyemiyom ama uzun bir tunikle kesin giyicem bu yaz gerci evde giyiniyorum ama

Beyaz pant. olursa iç gösteriyo ama beyaz kot oldu mu göstermiyo genelde. Ben de iç gözüküyo diye giymiyorum ama beyaz kot kesin alıcam:delphin:

Beyaz pant. olursa iç gösteriyo ama beyaz kot oldu mu göstermiyo genelde. Ben de iç gözüküyo diye giymiyorum ama beyaz kot kesin alıcam:delphin:

vallaha herkez beyaz pantolon demıs ...amaaa ben cok rahat gıyıyorum ıcıne astar yaptırdım ıcım felan belli olmuyorr pek rahatımmm birazcık dar olsadaa sempatiksalakcinni

Kızlar beyaz kot icinizi göstermez ben giyiyorum o yönden sıkıntınız olmasın yani yerimseniben

sen giyenn:jeyyar::jeyyar:

Amannn ablaa sımdı bu ıncecık halımle gıymıycemdee bebe oluncaa sıskoo gobeklı oluncamı gıycemm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni gercıı bızımkısııı her gıydıgımde kızsadaa amnnn napamm alıssın odaa gozlerını kapasınn alsanaalsanasmile

vallaha herkez beyaz pantolon demıs ...amaaa ben cok rahat gıyıyorum ıcıne astar yaptırdım ıcım felan belli olmuyorr pek rahatımmm birazcık dar olsadaa sempatiksalakcinni

Bana göre beyaz pant. iç gösteriyor genelde. Ama kot olduğu zaman göstermiyo o yüzden kotu tercih ederim. Ne kadar astarda dikilse azda olsa belli oluyor ama kumaştan kumaşa farkederse bilemem.

Back