Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

nişanlın kıskanır ğiyme sennsositososito

sana teyze diyene yuh derim ben cnm
dogrusun bak erkekte olabilr :bbo:

ne dıyon sen gecen gun lısenın bırının onunden gecerken cocuklar pencere cıkıp teyzzeee dıye bagırılar 10 gun kendıme gelemdım saçımı 2 kulak yapmaya başadım o gunden berrı

minik kuşum 21 hı oy bıcı bıcı dıyesım geldı kız sana netten bıle olsa boyle abla şevkatıyle mıncık mıncık yapasım gelıyor senı ogle bır enerji alıyorum kuşum sende 21 kulagıma nasılda çıtır gelıyor artık, halbukı fındıgımı 21 yasımda kucagıma almıstım

ne dıyon sen gecen gun lısenın bırının onunden gecerken cocuklar pencere cıkıp teyzzeee dıye bagırılar 10 gun kendıme gelemdım saçımı 2 kulak yapmaya başadım o gunden berrı

kaydirigubbakcemile3hehe ilahikaydirigubbakcemile3
onların ayıbı o tatlm :)
sendeki fizik genc kızlarda yok.

ay tatlım diyorumda ben daha liseliyim ablacm :)

Vallah geyik oldu burasi kizlar gidin giyinin bakem koyun resimleri fazla çotlamayin ama sonra bakin neler oluyo

Ah bana niye bici bici yapmiyon bende 24dum o kuşsa ben serçeyim

bu msj da yerden göğe kadar haklı !!
ilk msj amacını aşmıştı evet , ama asıl anlatılmak istenen ,tema budur..
onunla beraber beni de taşlayacaksanız bu msjı ile buyrun !!!!şakkıdı

Evet o alıntıda haklı...
Ama söyleme şekli çok yanlış..
Ve ayrıca üstü kapalı ima etmesi...

kadınlar cilveli ve işveli olmalı şurda kadın kadınayız birbirimize poz vermicezde kime vercez.
herkes kıvırsın oh yandan yandan.aklinialirimsmile
biz kadınlar kıvırgan yaratıklarız her tarafımızla ve öyle kadınlar her yerde makbuldür kaydirigubbakcemile2
ov ye alsanaalsanasmile
odun gibi durulcak diye bir kural yok.seksilik kadının doğasında vardır.olmalıdır da.
tüm teyzeler,ablalar,hanımlar kendini keşfetsin,vücuduyla dans etsin :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…