Bugün Ne Giydik Bakalim?

topıklerı gezerken gordumm allahımm yaa o ılk kucaga alısın dımı suan aglıyorum ne guzel bı duygu gonulden tbrk edıyorum Allah analı babalı buyutsun amınn
darısı basıma ya muin..

ay cnm ya biliyomusun senin msj ini okuyunca bende cok kötü oldm gözlerim doldu allhimda dilerimki ins sanada bu duyguyu tattirir ins cok icden söylüyorm ki insn

Es_Se darisi basinaaaa:)
Sehnazzzzzzzzzzzz mükemmel fotolar varyaaa ... O ardinin parmagi nerde gii daha dogar dogmaz belli cok kizin canini yakacak hahaha...
MASALLAH MASALLAH !! Yüzü hic degismemis bence sadece daha bi yakisikli olmus günler gectikce okadar ama yüz hatlari ayniii:)

isde buyudum koca adam oldum pehh o resimdeki junior benmiymisim pehh isde degil ben adamm adamm bakin bakalim teyzoslar yakisikli olmusmuyum

düsüyürum düsüyorum ve düstüm ahanda yardik mi kafayi

Son düzenleme:
isde buyudum koca adam oldum pehh o resimdeki junior benmiymisim pehh isde degil ben adamm adamm bakin bakalim teyzoslar yakisikli olmusmuyum

41 kere maşallahhhh
benimde oğlum olcak 12 gün sonra...
bende böle giydirmek süslemek çok istiyorum :)
allah size bağışlasın çok şeker...yerim o ayakları o bacaklarıkaydirigubbakcemile3
ağza bak hiç olmayacakmış az kalsın minikcik yaa....fındık

canlarım korkumdan cocuk duusnemıyorum alahtan fızıksel bı sorun yok ama anlasılan bu topıklerı sureklı gezmem lazımm korkumu yenmek ıcn sıze ımrendım ıns bı gun bende bı ayın annesı olucam hepınızı opuyorum bebıslerınızle esınızle sıcacık asınız mutlu yuvanız olsunnn ... AMıNN

cok saol cnm ins oglusuna saglicakla kavusursunda böyle istedigin gibi cicileri giydirsin cnm

ins cnm korkma inanki evlat sahibi olmak hic biseye degisilmeyecekj bi duygu o aski sevgiyi bi tadarsan asla birakamazsn sevgile cnm sna da

Şehnaz bayıldım fotolara.. ne kadar cok degısıyorlar degıl mı? Arda Kaan kocaman bır adam gıbı olmus masallah.

maşallah Alyaya ne kadar tatlı Allah sağlık, mutluluk, huzur versin canım.

Son düzenleme:
rüyam benim melek kızım maşallah sanan çok tatlısınn

damadım aslan damadım benım yakısıklı damadım yerım senın o ayakkabılarını ben yaa

Alyamada Ardamada maaşallah çok tatlılar... Bunlaın bebeleride çok tatlı olur haa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…