Bugün Ne Giydik Bakalim?

oyo oy damadım bugu gezmelere gitmiş parkda eğlenmiş bisiklete binmiş ama ayıp etmiş geçerken sevgilisini almayı unutmuşşş:roflol: maşalalh snaa bitanem benim :eek:puyorumnanaktan: :zemuszemus: :nazar::nazar:

maşallah ardaya parkada gidermiş bisiklette sürermiş.:nazar:

Son düzenleme:
Sehnazım masallah ardaya ne guzel buyumus ılk kucagına aldıgın fotografta ıÇım bı garıp oldu ya
sıbel kız bu kızı yerım ben masallah onada

şehnaz...inanamadım...ne kadar şirin doğmuş minicik olmasına rağmen...çok yakışıklı bi delikanlı gbi olmuş şimdi...ciddi oğlum benim...karizmam...
ah sibel bu kız çok güzell çokk

581.jpg
BUGUN BIZDE BOYLEYDIK

Şehnaz ve Yazıcı masallah ogluslara...Kocaman olmuslarlarda parka gıtmısler aaamaaanııınnn.. Şehnaz ya bızım oglanlar dogum zamanı kılosu boyu hemen hemen aynı oldugu ıcın soruyorum. Sımdı senın kı kafasını tam olarak her zaman tutup oturabılıyormu?

maşallah ardaya ve faruğaaa batuşda parkı bahçeyi çok seviyo özelliklede ağaçları doğacı benim sıpammm

Allahım ben bunları yerim yaaa MAaaşallah FAruğa da Arda ya DA seviyom lan ben erkek bebelerini tatlı böcekler Allahımnazaran esirgesin

:nazar::asigim::asigim: tesekkurler herkese evet canim sarin olcaz galiba bu arada gozlerde maviizemuszemus

hepinize cok ama cok tesekkür ediyorz oglusumla

yazici masalh senin sari sipayada oda bizim gibi parklara gitmisde oradaki oyuncaklara binmus sari cicek masallh

melekcigim evet tuta biliyo kafasini ama desteksiz sekilde otturunca koltuga bi süre sonra pat düsüyo yan tarafa ama kafasini tutabiliyo

hepinize cok ama cok tesekkür ediyorz oglusumla

yazici masalh senin sari sipayada oda bizim gibi parklara gitmisde oradaki oyuncaklara binmus sari cicek masallh

melekcigim evet tuta biliyo kafasini ama desteksiz sekilde otturunca koltuga bi süre sonra pat düsüyo yan tarafa ama kafasini tutabiliyo

sizede masallah canim evet erkenden atildik parklara
farukta ayni sekilde tutuyor kafasini ve cok cenebazz ayyy benide gecti bu cocuk sizinde oylemi evi kaldiriyor ayaga

X