Bugün Ne Giydik Bakalim?

bugün bunu giydik ama sonra çıkarıp şort giydik.erkek ruhlu kızım benim :roflol:

ay inci tanesinede bakın...masumluğa narinşiğe...elbiseide çok cicii

eveet güzeldir benim kızım erkek fatmam benim kalorifer böceğim :roflol:

mart anneleri bebeişleriniz hastasıyım
allah hepsini nazarlardan saklasın
rabbim banada gösterir insallah o günleri

İnsallah saglıcakla zamanında alırsın bebegını kucagına.. Bızde oyle dıyorduk zaman cabucak gecıyor bıle.

bugün bunu giydik ama sonra çıkarıp şort giydik.erkek ruhlu kızım benim :roflol:
Harbıden ıncı tanesı bu ya.. Narın kızlarımızdan masallah

Bugünde bu cicilerimle keyfim cook yerindeydiii

Bebek arabamiz bozulduda annemin ordan aldigi yedek arabayida sevdim- keyfim yerindeydi ginee...

sibel çok tatlı bu kız maşallah cicileride harikaaaaaaa

Sibelcim ayakkabıları ne şirin elbiseyle takım çok keyifli maşallah
Arabanız ne çabuk bozuldu yaaa

Juliettt en kısa zamanda allah sanada nasip etsin işallah

ınci hanım koltukta inci tanesi gibisiniz maşallah

Şirine gelmiş. Anası ne güzel giydiriyor bu kızı ya. Ben üstteki fotoya daha çok bittim. fırfırlı dötünü yesinler senin.

Canim bozulmasinin sebebi aslinda benim :roflol:
sürerken birden baktim bir tarafi yamuldu bende devam sürmeye calistim birsey yok deedim yoldandir sandim sonra bi baktimki megerse alttaki tekerleginin lastik gii birseyi var o kopmus onuda yolda tekrar bulamayinca getirdim geri verdim yenisini yollayacaklar haftaya kadar bana birtane yedek vermeye calistilar mohhh götürüyordu bende erkek kardesiminkini aldimmm... onunki evde öylesine duruyordu!

bu arada sagolun teyzeleriii

Yesinler bu Ece'yi. Renkli gözlüde.. Maşallah. Annesi de çok güzel giydirmiş Maşşalh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…