Bugün Ne Giydik Bakalim?

erkek bebekler sıcağı sevmez benim oğlanda aynısı bi atlet bi bezle duruyoruz:lepi:

Eklentiler

• $100E2814.jpg
    $100E2814.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 40
Evet yaa Deniz çok yakışıklıymış. Bende şapkasına bittim. Çok yakışmış..

kızlar fotoğraf eklamayi bana detaylı bişekilde anlatırmısınız bende ekliyeyim bi kaç foto

ben anlatayım canım yeni öğrenmiş biri olarak :)
imageshack sitesine giriyosun
browse yazana tıklayıp bilgisayarından istediğin resmi seçiyorsun
resize image olan kutucuğu işaretleyip 640x480 işaretliyosun
start uplada basıyosun
yüklendiğinde yeni bir sayfa açılacak
o sayfada ilk http uzantılı bölümü(direct link yazan) kopyala diyosun
buradaki mesaj kutusunda sondan üçüncü kutucuğa basıyosun(grafik ekle kutucuğu) ve linki yapıştırıyosun
bu kadar
daha kısa yolu varmı bilmiyorum ben böyle öğrendim

ben gelismis cevapa girip asagida eklenti ekleye tiklayip yükleme yapiorum.. direk resim cikmio link cikio, baskada bilmiom zaten :KK66:

geçmiş olsun tekrar canım.
bugün değil de dün dışarı gittiğimizde ne giydiğimizi gösterelim dedik teyzelerine....
dün eşimin arkadaşı eşi ve 11 aylık bebekleri geldi. önce kahvaltı ettik. sonra flyinn e sonra da sosoyal tesislere gittik. bebekler çok rahatladılar tabi biz de. ama inanın yıkandım ki geldi misafirler taranmadan tokaladım saçları:KK70: öyle berdüş gezdim yani:KK70: aslında altında fırfırlı kilot vardı ama hava serin olunca giydirmek zorunda kaldım. :nazar::nazar:
:nazar:

:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:

çok tatlı

kızlar resim koymaya çalışıyorum durmadan bağlantı kesildi dio bunun kolay yolu yokmu ya sinir oldum hırs yaptım

hangı adresden yapıyorsun bılmıyrum ama nasıl yapıldıgını ben yıne de ozelden msj attım

kızlar kış geldi Antalya gibi ılılman iklim biryerde oturuyoruz (burda hava hala sıcak )hergün sabah akşam gezmelerimiz var (açık hava park bahçe yürüyüş) tabi hastane kontrolleri aşı sağlıkocağı ziyaretleride oluyor arabamızda yok
kışlık kıyafet alışverişine çıkıcaz ama malum bebek kıyafetleri ateş pahası borctur krizdir derken ayırabilecek bütcemiz sınırlı
tecrübeli annelerden en kullanışlı kışlık kıyafet önerileri bekliyorum ,
uzun süre giyemeyeceğimiz kottur elbisedir kadife pantolondur gibi süslü ama çok kullanışlı olmayan türden kıyafetlere tonla para vermek istemiyorum bu güne kadar bu mantıkla epey tasarruf ettim
ama 6 aylık olduk kışı çıkardığımızda 1 yaşımızı doldurmuş olacağız
sizce ne tarz bişiler alsam hakkını vererek kullanabiliriz
mesela bazı forumlarda anneler dışarı çıkarken astronot tulum ve geceleride uyku tulumlarını pek kullanamadıklarını söylemişler almayı düşündüğüm iki üründü şimdi tereddüte düştüm

ben yazın hep sıfır kol body, gece ayaklı kollu ince penye tulum ve kısa kol önden alttan çıt çıtlı kısa shortlu tulumlar giydirdim inanın paraladık giymekten çok isabetli seçimler yapmışım ama kışa girince
afalladım kaldım ne alsam cocuk hem terlemez hem üşümez diye

mesela kafama en çok takılan kız bebekler için kilotlu çoraplar (bez değiştirmek için pratik değil ama öte yandan pantolon içinde sıcak tutar alsam kullanırmıyım vs)
dışarı çıkarken kısa kapşonlu mont mu yoksa tümden giyilen ayaklı yada ayaksız kalın tulumlar mı yoksa içi pamuk dolgulu terletmeyen iyi kalite bir astronot tulummu

ne yapsam ?

X