Bugün Ne Giydik Bakalim?

Sağol Ayşincim benim oğlum hep tarz zaten ama nazar değdi :KK43:

Gercekten nazar degdı galıba yaa.. Haftasonu babamlara gıttık orda arkadaşlar falan da gördü. Bugünde biberonunu mutfak tezgahının üstünde düşürdüm. Cam biberon paramparça oldu :KK43:

geçmiş olsun tekrar canım.
bugün değil de dün dışarı gittiğimizde ne giydiğimizi gösterelim dedik teyzelerine....
dün eşimin arkadaşı eşi ve 11 aylık bebekleri geldi. önce kahvaltı ettik. sonra flyinn e sonra da sosoyal tesislere gittik. bebekler çok rahatladılar tabi biz de. ama inanın yıkandım ki geldi misafirler taranmadan tokaladım saçları:KK70: öyle berdüş gezdim yani:KK70: aslında altında fırfırlı kilot vardı ama hava serin olunca giydirmek zorunda kaldım. :nazar::nazar:
:nazar:

:nazar::nazar::nazar:

:nazar:
:nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:

aman ayşincimmmmmmmmm keneye dikakt öyle yatırma orya buraya allah korusun
bu arada pembiş şapkasını yerim onun

Maaşallah kızımız çok şeker olmuş.Pembeler çok yakışmış.

teşekkürler canım...

aman ayşincimmmmmmmmm keneye dikakt öyle yatırma orya buraya allah korusun
bu arada pembiş şapkasını yerim onun

yaaamafoldumbenama oralar özenle ilaçlanıyomuş. bir de tavuk salıyolarmış belli saatlerde. kene yokmuş ki kaç tavuk ölmüş açlıktan.

şaka bi yana gözüm üzerindeydi. ama haklısın canım dikkat etmek gerek sıcak havalarda artık herşey daha sınırlı....

Son düzenleme:
Ayşin ne güzel toparlamış Ela kendını. Kılo almıs cok da tatlı olmus masallah

oyy benim pamugum gelmis tipe bak yerim onu ben yumuk yumuk bu aysin ya masallh

sari papatyam canomm mindigim ne datlu olmusun emel isir bunu ya benim icin masallh

ayşinciğim maşallah çok tatlı olmuş balım pembişlerde ne yakışmış
emel maşallah sarı çiçeğe

Ay sarı papatya gelmiş.Ay yerim senin yakışıklılığını... Emel maaşallah küçük adam çok tatlı olmuş

teşekkürler kızlar:))))), pamuğun topaklaşıyo işte maaşallah:KK70:

emel canım maşallahhhh yiğit e. oturuyolar da artık:) valla ben eşimin yanına koyamıyorum. koysam da uyarıyorum bebek var diye. koca cüsseleriyle çok tehlikeliler bunlar:KK70:

oy oy maşalalh nisan'ıma ,ela'ya ,yiğit'de :nazar: kocaman kocaman masalalh unuttugum yok dımı :)))

sağol Ayşincim ve Dilekcim

Emelcim maşallah kocaman olmuş ama sen yinede eşinin yanına fazla yatırma Ayşin haklı :)

X