Bugün Ne Giydik Bakalim?

Siblrya

Don´t worry, be happy
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
2.305
2
Eveett 2009´un güzel Mart Anneleri - PRENS ve PRENSESLERi!!
Acisiyla tatlisiyla gecti gitti hamilelik - dogurduk simdide büyütüyoruz...
Rabbim Anali - Babali büyütsün yavrularimizi!!
Hamileligimiz boyunca bütün aldigimiz cicileri paylastik ve simdide o aldigimiz cicileri - gelen hediyeleri giydirinde gözümüz gönlümüz acilsin ...
Zamaniniz oldukca hergün foto cekin ve o gün neler giydirdik - nasil süsledik bebelerimizi ekleyin bakalim, paylasalim oldumu?
kaydirigubbakcemile2

Oooooo çok güzel bir konu olmuş, hadi resimler eklensin bizde oğluşumla beraber gelin seçelim hımmmm :dance:

:çok üzgünüm:Bende mart bebelerinden kimsenin istemedigi kizima damat seceyim bariii ... Ama yedek damat naniknanik cünkü 7tane var delikafadulden ama mart bebelerinden yokkk

Üstü kapali kizimimi istiyon yoksam? 8 Tane olacak, kocis cok sinirleniyor, herkese ben kizimi kimseye vermiycem diyor NAPCAM ben yaaa deli adam biraksa ne güzel gelsin hediyeler gitsin hediyeler ammaaa!!!

ahhh tatlım önce kızını bir görmemiz lazım hemen istenir mi öyle :eek:

ama 7 tane damat adayı varsa ammannnn kavga falan çıkar, dövmesinler oğluşumu sonra :tomato:

Kocis hicbirine vermiyokkiiii
Benim kizim ismi gibi Rüya gibi MASALLAH... bütün bebisler öyle degilmi zaten!!

Rüya bebeğe kocaman bir MAŞALLAH o zaman:nazar:
madem babası vermiyor bizde başka gelin bakarız, hani resimlerrr :dance:

valla biz 3 kıyafet değiştirdik.çok süslüyüz
(aslında kustuk çaktırmayın kaydirigubbakcemile3 )

Rüya bebeğe kocaman bir MAŞALLAH o zaman:nazar:
madem babası vermiyor bizde başka gelin bakarız, hani resimlerrr :dance:

iyi bak zaten nedense kimse istemiyor kizimi mart annelerinden nedenseee NEYSEEE....
bu arada unutmadan SIMDIDEN MASALLAH BÜTÜN BEBISLERE...

1.Kaynana adayina bakarken cekildi bu foto

1.Damat adayi icin süslendi kizim kaydirigubbakcemile3

Artik pjamasi oluyor hep büyüktü diye giydirmiyordum, suan bu üstünde!!

iste böyle giyindi Rüya teyzeleri simdide uyuyor misil misil :nazar:

Son düzenleme:
sibel maşallah canım alya gibi saçlarınıza diyecek yok birde tok takmışsınız süper....pek bi kibarız..pembede çok yakışmış...

Rüya adı gibi gerçekten maaşallah. Ellerde yumuk yumuk tam yiyimlik...
Ama benim gelinim bir taneeeeee.

Buket dünürün var diye havami atiyon ülennggg :tomato:
Dur benim dünürüm ortaliklarda görünmeye basladi, kizim ortada kalmiyacak :smiley-cool:

Bizim yaslilar elleir hep yumuk olan bebeler ilerde cok cimri olacak derler!! Rüya emerken elleri hep acik demekki kendine eli acik disariya cimri olacak HAHAHA...Oysaki ne babasi ne ben cimriyim!!

X