Geçmiş olsun da bu hırsızlığa eşinizin ailesi nasıl tepki verdi onu merak ettim alt üst yaşanan yerde onların hiçbişeyi alınmıyor ama size kaç kere hırsız giriyor bunu biraz sorgulayın. Polise falan gittiniz miSadece benm altinlarm paralarm kapim kirildi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün ne azar işiteceğim diye uyanıyorum, evliliğimden sıkıldım.
- Konu Sahibi gule73
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #yorgunum #bir derdimvar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hepsi biliyordur senden kaçırmak için yapmışlardırEvden birileri ustunu kapattilar cunku
Tesekkur ederm sorguladm her defasinda ya beni ya esimi sucladilarGeçmiş olsun da bu hırsızlığa eşinizin ailesi nasıl tepki verdi onu merak ettim alt üst yaşanan yerde onların hiçbişeyi alınmıyor ama size kaç kere hırsız giriyor bunu biraz sorgulayın. Polise falan gittiniz mi
Biliyorlar ya amaa Allaha havale ettm hepsiniHepsi biliyordur senden kaçırmak için yapmışlardır
- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Ne yani siz mi adam tutup çaldırdınız onlara göre?Sadece benm altinlarm paralarm kapim kirildi
Olmasa bile bu eziyeti çekmenizin sebebi olmamalı,eşinizin bu durumlarla alakalı bir atılımı yok galiba,sizin mutsuzluğunuzu farketmiyor olamaz bu ortamdaYok iste sorunda orda ya
Konu sahibi mi tuhaf,konu mu saçma, gıdım gıdım açıklaması mı anlayamadım ben deNe yani siz mi adam tutup çaldırdınız onlara göre?
- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Benim annem de evlendiğinde babamın teyzeleri tarafından altınları çalındı. Hiçte azar işitmiyor tam tersine yüzlerine bakmıyorKonu sahibi mi tuhaf,konu mu saçma, gıdım gıdım açıklaması mı anlayamadım ben de
Katlan o zaman. Devam et sevmeye. Sevmek güzel şeySeviyorm onun icin katlaniyorm
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Aferm cogzel biseySeviyorm onun icin katlaniyorm
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
- 1 Kasım 2012
- 11.301
- 25.886
- 798
- 35
19 yasinda yaptigim evlilige benziyorMerhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Not: 1 yil 9ay evli kalabildim
O evden ciktigimda insan oldugumun farkina vardim. Burdan anliyacagini sen anla artik
- 1 Kasım 2012
- 11.301
- 25.886
- 798
- 35
Ozaman devam son gaz aman diyim sakin ayrilma kapis kapis kaparlarSeviyorm onun icin katlaniyorm
- 1 Kasım 2012
- 11.301
- 25.886
- 798
- 35
E konya buyuk bir ilimiz bi kosesinden obur kosesine gurbet sayiliyorKonya yaziyor.
- 9 Ocak 2012
- 14.973
- 28.818
- 798
Zor bir hayata bırakmışsın kendini. Benim boşadığım pislikte sürekli beni boşanmakla tehdit ederdi. Acaba bugün de mi edecek derdim. Bşr çocuk ve hamileydim başladığında. Artık rüyalarıma girerdi tehditleri. Sonunda ben onu boşadım ve bitti rüyalar.
Yani üzerine gideceksin durumun. Kimseye yaranmaya çalışmayacaksın. Kendini mutlu etmeye bak. Seni azarlamalarına izin verme. Siz bana bağıramazsınız deyip kapat çenelerine. Yoksa daha da tepene binerler.
Yani üzerine gideceksin durumun. Kimseye yaranmaya çalışmayacaksın. Kendini mutlu etmeye bak. Seni azarlamalarına izin verme. Siz bana bağıramazsınız deyip kapat çenelerine. Yoksa daha da tepene binerler.
- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.928
- 448
- 24 Ocak 2021
- 11.449
- 25.788
- 548
Bu pasiflikle daha çok çekersin...Merhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
- 18 Şubat 2023
- 2.778
- 2.656
- 53
- 34
Denedim kac kere kayinpederim izin vermiyor
Hangi Ulkedesiniz?Merhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
- 158
73'ü görünce gurbet neresi merak ettim, Konya çıktı. Tüm ülke gurbetteyiz zaten. Kızım hangimiz ailemizin ilinde yaşıyoruz da siz il değiştirince gurbet moduna geçiyorsunuz? Üniversite için gidiyoruz evimizden, çalışmak ya da evlenmek için. Ülkenin herhangi bir yeri nasıl gurbet oluyor size?Sirnaktan konya ya geldm