• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne azar işiteceğim diye uyanıyorum, evliliğimden sıkıldım.

Sadece benm altinlarm paralarm kapim kirildi
Geçmiş olsun da bu hırsızlığa eşinizin ailesi nasıl tepki verdi onu merak ettim alt üst yaşanan yerde onların hiçbişeyi alınmıyor ama size kaç kere hırsız giriyor bunu biraz sorgulayın. Polise falan gittiniz mi

Geçmiş olsun da bu hırsızlığa eşinizin ailesi nasıl tepki verdi onu merak ettim alt üst yaşanan yerde onların hiçbişeyi alınmıyor ama size kaç kere hırsız giriyor bunu biraz sorgulayın. Polise falan gittiniz mi
Tesekkur ederm sorguladm her defasinda ya beni ya esimi sucladilar

Konu sahibi mi tuhaf,konu mu saçma, gıdım gıdım açıklaması mı anlayamadım ben de🤔
Benim annem de evlendiğinde babamın teyzeleri tarafından altınları çalındı. Hiçte azar işitmiyor tam tersine yüzlerine bakmıyor 🤔

3 kez bir eve hırsız girmesi nasıl bişey ya. Bizim eve bir kez girdi güvenlik taktırdık hemen. Apartmanda başkalarına girilmiyor bu sizi hiç kuşkulandırmadı mı?

Eşiniz de bu işin içinde. Yoksa başka yere taşınırdı.

Merhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
19 yasinda yaptigim evlilige benziyor
Not: 1 yil 9ay evli kalabildim
O evden ciktigimda insan oldugumun farkina vardim. Burdan anliyacagini sen anla artik

Zor bir hayata bırakmışsın kendini. Benim boşadığım pislikte sürekli beni boşanmakla tehdit ederdi. Acaba bugün de mi edecek derdim. Bşr çocuk ve hamileydim başladığında. Artık rüyalarıma girerdi tehditleri. Sonunda ben onu boşadım ve bitti rüyalar.
Yani üzerine gideceksin durumun. Kimseye yaranmaya çalışmayacaksın. Kendini mutlu etmeye bak. Seni azarlamalarına izin verme. Siz bana bağıramazsınız deyip kapat çenelerine. Yoksa daha da tepene binerler.

Birde çocuk yaparsınız siz bu adamdan. Hepten kopamazsınız. Seviyorum diyorsunuz zaten biz ne desek havada kalır. O yüzden he deyip geçin.

Seviyormuşsunuz onun için katlanıyormuşsunuz madem böyleyse bize diyecek bir şey kalmıyor. Altınlarınızı da kocanız çalıp başkalarıyla yedi diye düşünüyorum ama olsun seviyorsunuz birşey olmaz

Merhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Bu pasiflikle daha çok çekersin...

Denedim kac kere kayinpederim izin vermiyor
Hangi Ulkedesiniz?

Sirnaktan konya ya geldm
73'ü görünce gurbet neresi merak ettim, Konya çıktı. Tüm ülke gurbetteyiz zaten. Kızım hangimiz ailemizin ilinde yaşıyoruz da siz il değiştirince gurbet moduna geçiyorsunuz? Üniversite için gidiyoruz evimizden, çalışmak ya da evlenmek için. Ülkenin herhangi bir yeri nasıl gurbet oluyor size?

Back