• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne azar işiteceğim diye uyanıyorum, evliliğimden sıkıldım.

Merhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Kvile alt üst oturuyorsunuz ve sadece sizin evinize mi hirsiz girdi? Onlarin evinde bisey calindi mi?

kv ve kp hayatiniza fazla müdahele etmesi yanlis ama en büyük suclu esin. Buna izin veriyor cünkü ha bu zamanda alt üstü oturmayi kabul etmen de senin hatan.

Simdiden bukadar huzursuzsan 5-10 Yila antidepresan kullanirsin. Yazik degilmi sana? Kendine layik gördügün hayat bumu? Kaderin Kayinpederin agzindan cikan lafa göre belirleniyor ne kadar üzücü.
Sakin cocuk yapma

Ne diyecegimi bilmiyorm uzun zamandir esimle cikalim diyorm ama birturlu olmuyor

Merhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Gurbet derken neresi?Türkiye içine de gurbet diyenler var da

Yaranmaya calistikca kotu olursunuz. Tam tersi olun o zaman en sevdikleri haline gelirsiniz. Esiniz bu duruma ne tepki veriyor en onemlisi o sizi ezdiriyorsa cocukta yokken bosanin.

Esim daima yanimda hakkini yiyemem kac kere tartisti ailesi ile bu konuda
Esiniz sizi ezdirmiyorsa siz kendinizi niye ezdiriyorsunuz? Yurt disinda cesitle kurslar var meslek edinilende var diye biliyorum onlara hizmet edecginize kendinizi gelistirin.

Kayınpederiniz neden bu kadar karışıyor? Bu sizin hayatınız mesafenizi koruyun

Back