- 1 Ağustos 2022
- 1.009
- 2.440
- 63
Konya yaziyor.İstanbuldan İzmit’e gitmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konya yaziyor.İstanbuldan İzmit’e gitmiştir
Olmuyor artik zaten kis ciksin diye bekledm ama bundan sonra duramamAdam olup evinizi baska yere tasiyabilir mesela.
Sirnaktan konya ya geldmKonya yaziyor.
Evden birileri ustunu kapattilar cunkuAltınlarını başkasının gelip çaldıgından emin misiniz ?
Polis çagırdınız mı ? Parmak izi alındı mı ?
üstelik 3 defa giriyor bu hırsız.
Gurbete gelin geldim yazinca herkes hakli olarak yurtdisi bekliyor.Sirnaktan konya ya geldm
yilda bi kere goruyorm ailemi evlendigimden beri iki kere gordm gurbet sayiyilirGurbete gelin geldim yazinca herkes hakli olarak yurtdisi bekliyor.
Polis geldimi sonuç ne cıktı bana şüpheli geldi bu durumSadece benm altinlarm paralarm kapim kirildi
Senin altınların hemen araman lazımdı polis i onlara niye soruyorsun ki polis gelince ne tepki vereceklerdi belliki onlardan birileri çalmışEvden birileri ustunu kapattilar cunku
Bilen,taniyan biri olabilir.Bana da çok tuhaf geldi.Altınlarını başkasının gelip çaldıgından emin misiniz ?
Polis çagırdınız mı ? Parmak izi alındı mı ?
üstelik 3 defa giriyor bu hırsız.
Aradik geldiler ama bisi cikmadiBilen,taniyan biri olabilir.Bana da çok tuhaf geldi.
Niye birlikte yaşıyorsunuzMerhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Kocasidir direkt çalan yiyenBilen,taniyan biri olabilir.Bana da çok tuhaf geldi.
Kız sen hizmetçi misin niye yapıyorsun ne kadar yaranmak istersen iyi olayım dersen o kadar seni dislarlar ben hep tam tersini yapıyorum benden iyisi yokMerhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Evden birileri ustunu kapattilar cunku
Seviyorum diye bu kadar şeye katlanmak normal mi, cocuk yapmadan kurtulun bu insandanSeviyorm onun icin katlaniyorm
Böyle devam o zaman. Ne diyelim?Seviyorm onun icin katlaniyorm
Toksik ilişki loading...Seviyorm onun icin katlaniyorm