• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne azar işiteceğim diye uyanıyorum, evliliğimden sıkıldım.

Merhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Niye birlikte yaşıyorsunuz
Altlı üstlü bile yaşanmaz
Bile bile hangi akla hizmet evleniliyor ben anlamadım

Bende çok aşıktım
Ama gözümde açıktı yani
Anlamıyorum niye kör olunsun

Merhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Kız sen hizmetçi misin niye yapıyorsun ne kadar yaranmak istersen iyi olayım dersen o kadar seni dislarlar ben hep tam tersini yapıyorum benden iyisi yok

Sizi kırmak istemiyorum ama kırmadan nasıl yazarım bilmiyorum. İç Anadolu’da bazı bölgelerden gelen gelinleri ev işi yapsın, hizmetçi olsun, hiçbir söz söylemesin gibi sebeplerle özellikle istiyorlar. Ailesi de uzakta olsun ki sadece bizle ilgilensin ve daha rahat ezelim diye. Yani ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Altınlar çalınırken kapı kırıldı ve aile apartmanında kimse duymadıysa kuşku uyandırıcı.

Back