Merhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün ne azar işiteceğim diye uyanıyorum, evliliğimden sıkıldım.
- Konu Sahibi gule73
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #yorgunum #bir derdimvar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Temmuz 2018
- 984
- 799
- 103
Meslek var mı nasıl ayrilabilirsinMerhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Sinir ciz bu şekilde davranmasınlar ailen yanında olmazsa tek ayakta kal
- 21 Temmuz 2018
- 984
- 799
- 103
- 1 Eylül 2021
- 4.767
- 18.201
- 158
- 20 Mayıs 2022
- 712
- 887
- 33
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Bunların hepsi iki gözü iki kolu iki bacağı bir pipisi olan bir canlı için değer miMerhaba kizlar nasl anlatim bilmiyorm ben bir yillik evliyim gurbete gelin gittim ilk ucuncu ayimda altinlarim calindi o olaydan sonra guvenim bitti esime esimin ailesine bununla bitmedi evime uckez hirsiz girdi isin tuhafi kaynanamla alt ust otururz o gunleri atlattik diyorum bu sefer benden beklentilerini karsilamak icin herseyi yapiom yine yaranamiom her kayinpederimden kotu sozler isitiyom sakaya vuruyorlar her gun acaba bugun ne yapacam yerine acaba bugun ne azar isiticem diye uyaniom uykudan evliligimden skldm derdimi aileme de anlatamiom cunku ben gurbete gitmek istedim bana biraz akil verin napaym
Seviyorm onun icin katlaniyormBunların hepsi iki gözü iki kolu iki bacağı bir pipisi olan bir canlı için değer mi
- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
Denedim kac kere kayinpederim izin vermiyorSen kendine sahip çıkmazsan kimse sana sahip çıkmaz. Güzellikle anlamazsa zorla kendi iradeni ortaya koyacaksın. Önce kendine bir meslek edineceksin eğer varsa çalışmaya başlayacaksın. Bu dünya erkeklerin etrafında dönmüyor.
- 21 Temmuz 2018
- 984
- 799
- 103
Kayınpeder kendini ne sanıyor kocamla konuştum karar verdik deDenedim kac kere kayinpederim izin vermiyor
25 aslinda evlenmeden once cok sakin denmisti onlar icinÖncelikle yaşınızı merak ettim onu sormak istiyorum. Yanlış anlamadıysam aileniz istemedi sanırım bu evliliği kendim istedim demişsiniz. Keşke evlenirken o kadar uzağa giderken özellikle herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünseydiniz. Birde bu kayınpeder ne ayak yani.
- 3 Ağustos 2012
- 5.210
- 15.129
- 448
Verecek bir akıl yok o zaman. Buradan eşinizi değiştiremeyizSeviyorm onun icin katlaniyorm
- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
Kayınpeder karar veremez senin hayatına çok sinirlendimDenedim kac kere kayinpederim izin vermiyor
Yok iste sorunda orda yaMeslek var mı nasıl ayrilabilirsin
Sinir ciz bu şekilde davranmasınlar ailen yanında olmazsa tek ayakta kal
- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
- 20 Mayıs 2022
- 712
- 887
- 33
Aaaaa herkes için iyi denir ben daha etrafımda şu kötü dediklerini duymadım. Valla boşanmaya niyetinizde yok gibi sizin kolay gelsin diyorum.25 aslinda evlenmeden once cok sakin denmisti onlar icin
- 27 Ağustos 2022
- 4.679
- 7.862
- 88