hep sogugu bahane edip yuruyus yapmıyodum mesela oysaki en sevdıgım seydir yurumek. usumeye dayanabıldgm kadar yurumeye devam etcem inşAllah
hadi kalk yürüyelim.
ben de eşime sınav giriş belgesi çıktısı almaya gidiyorum
2000 adım yürürüm herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep sogugu bahane edip yuruyus yapmıyodum mesela oysaki en sevdıgım seydir yurumek. usumeye dayanabıldgm kadar yurumeye devam etcem inşAllah
daha mesai bitmedi dur hele demin biraz içim kıyıldı tuzlu peksimet vardı kurutulmus oluyo ondan attım agzımahadi kalk yürüyelim.
ben de eşime sınav giriş belgesi çıktısı almaya gidiyorum
2000 adım yürürüm herhalde
eve gelince yagmurdan sonra ıkıncı acı gercekle karsılastım camasır bulasık ev supurme hepsı benı beklıyo gel de smdi spor yapbenim de aynı oldu
yağmur yağdı bugün toplam 4000 adım yürüyebildim.
belki akşam yemeğinden sonra spor salonuna iner orada yürürüm.
Leslie pilates çok özeniyorum ama öyle sporlar bana göre değil
tembelim ben
onlar da bi sporeve gelince yagmurdan sonra ıkıncı acı gercekle karsılastım camasır bulasık ev supurme hepsı benı beklıyo gel de smdi spor yap
Yaa ne kadar guzel bir hediye. Ne guzel teyze veya halasin. Bende orgu oyuncaklari cok seviyorum. Ogluma uyku arkadasi tavsan ordum. Ama kocaman ormek iyi cesaret ister valla. Bende bi ara niyet ettim ama orgu sayilarini bulamadim. Sende varsa benimle de paylasirmisin?selam herkese bugün buraya uğramak için geç kaldım :)
işlenmiş şeker yemiyoruz değil mi
şu an gözümden damla çikolatalı pastalar geçiyor ama yemeyeceğim
bugün minnoş yeğenime (8aylık) kocaman dev gibi dinazor örmeye karar verdim. onun için ip siparişi verdim. ödemeyi kenara ayırdığım paradan yaptım. cebimdekine dokunmadım. paketi açıtığında ablamın yüzünü görmek isterdim. umarım becerebilirim
selam herkese bugün buraya uğramak için geç kaldım :)
işlenmiş şeker yemiyoruz değil mi
şu an gözümden damla çikolatalı pastalar geçiyor ama yemeyeceğim
bugün minnoş yeğenime (8aylık) kocaman dev gibi dinazor örmeye karar verdim. onun için ip siparişi verdim. ödemeyi kenara ayırdığım paradan yaptım. cebimdekine dokunmadım. paketi açıtığında ablamın yüzünü görmek isterdim. umarım becerebilirim
eczaneye uğradım, balık yağım bitiyordu ondan aldım.
bir şey öğrendim bir de eczanedeki arkadaşımdan
balık yağının içindeki EPA ve DHA değerleri önemliymiş.
yani aslında onların yüksek olması gerekiyormuş
eski kullandığımda her kapsülde
EPA 330 mg
DHA 220 mg idi
Yeni aldığımda 384 EPA
252 DHA varmış
biraz daha yüksek yeni kullanacağım. umarım kilo yapmaz
Merak etme balık yağının kilo yapması gibi bi durum gözlemlemedim ben. Epa+dha günlük dozu ~3gr olmalı. Ben de bugün bir kaç takviye alacaktım ama erteledim aslında ne zaman olsa almam gerekiyor alıp kurtulmakta fayda var. Bu arada tok karnına içmeli ve bol zeytinyağlı birşey yemiş olmalısın emilim için.
gunaydın arkadasm nasılsın bu sabah ekmek yerine 1tane ıncecik kıymalı pide yedm gerisi hep salata maydonoz falan yesıllık.herkes suan ekmek kadayıfı yıyo ben oylece bakıyorum dedım yedıgım burgerlra cıpslere sayıyorumonlar da bi spor
ama hiç sevmediğim sporlar
Selamlargunaydın arkadasm nasılsın bu sabah ekmek yerine 1tane ıncecik kıymalı pide yedm gerisi hep salata maydonoz falan yesıllık.herkes suan ekmek kadayıfı yıyo ben oylece bakıyorum dedım yedıgım burgerlra cıpslere sayıyorum
her türlü sirke olur, doğal olsun yeter.Yaaa hemen yapayım :)
Teşekkür ederim
Organik elma sirkesi olur di mi?