• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

S Spizella buradayım :süslü:

bir kaç gündür iş yerime kızgınlığım artıyor. bir arkadaş işten ayrıldı onun işleri de bana kaldı.

sorumluluk arttı, hata yapma ihtimalim arttı. aldığım notlarda ufak bir yanlış not (önemsiz bir şey) küçük patronda baya olay oluyor (patronun oğlu. kendisi 20 yaşında babasının yetki verdiği bir zibidi)

gerektiğinde kendisinin ağzının payını elbet veriyorum ama sinirlerime dokunuyor işte.

şimdi de ay sonu geldi. işler yoğun. üretim planlamaları, satış destekler vs. hepsi ile birebir ilgilendiğim için baya yoğunum.
ayrıca tabiki maaşlar, faturalar vs derken hadi bakalım muhendisiniz ayarla hepsini baskıları da başladı. ben ne yapacaksam.

tek yaptığım Allahım nolur bana sadece kendi işimi yapabileceğim bir iş nasip et diye evrene mesajlar göndermek.

kolaylıklar dilerim
büyük patronuna sinir oluyordum küçüğüne iyice ayar oldum
senin işin olmayan şeyleri de yaptırıyorlar sana yani.
tez zamanda iyi bir iş imkanı karşına çıkar umarım ;)

bugün para harcamama niyetindeyim.
ama internetten makyaj malzemesi alasım var
physicians formula markasını beğeniyorum.
eyeliner ihtiyacım olacak yakında.

tamam bi pazar araştırması yapayım :KK70:
Evlenecegimiz zaman mobilya icin sitelere bakmistik. Bir tane 3lu koltuga 15bin istedikleri anda ciktik ordan. :deli:
Esim calismiyodu daha. O yuzden arkamiza bakmadan kacmistik. :halay:

S Spizella Siteler o kadar büyük bir yer ki bütün bir pazar gününü ayırmanız lazım, ucuz seçenekler de var markasız seçenekler de ama çok çok pahalı markaların olduğu bir sokak da var. O sokağa girmek cesaret istiyor. Vitrinlerden pek bir şey gözükmüyor içeri girmeniz gerekiyor bir kaç mağazada özellikle. Ben size doğtaşı tavsiye ederim biz kelebek koltuk takımı aldık ama doğtaşın NOBLE diye bir modeli var oturması fln oldukça rahat, görüntüsü de hem modern hem şıktı. Bu arada 2 tane 2Li almanı tavsiye ederim. Şimdiki 2Li ler baya uzun oluyor, 3 Lü koltuk ise epey bi uzun oluyor. Ben 2 3 1 1 almıştım keşke 2 2 1 1 alsaymışım derim hep.

Evlenecegimiz zaman mobilya icin sitelere bakmistik. Bir tane 3lu koltuga 15bin istedikleri anda ciktik ordan. :deli:
Esim calismiyodu daha. O yuzden arkamiza bakmadan kacmistik. :halay:

neyyyyyyyy :KK57::KK57::KK57:
herhalde el oymalı falandır, ceylan derisidir yoksa o kadar paraya değer mi yaaa

S Spizella Siteler o kadar büyük bir yer ki bütün bir pazar gününü ayırmanız lazım, ucuz seçenekler de var markasız seçenekler de ama çok çok pahalı markaların olduğu bir sokak da var. O sokağa girmek cesaret istiyor. Vitrinlerden pek bir şey gözükmüyor içeri girmeniz gerekiyor bir kaç mağazada özellikle. Ben size doğtaşı tavsiye ederim biz kelebek koltuk takımı aldık ama doğtaşın NOBLE diye bir modeli var oturması fln oldukça rahat, görüntüsü de hem modern hem şıktı. Bu arada 2 tane 2Li almanı tavsiye ederim. Şimdiki 2Li ler baya uzun oluyor, 3 Lü koltuk ise epey bi uzun oluyor. Ben 2 3 1 1 almıştım keşke 2 2 1 1 alsaymışım derim hep.

hmmmm ben böyle düşünmemiştim.
2'liye bi misafir yatırabilir miyiz acaba?

benim ev 1 + 1
şu an bi köşe kanepe var. o da 3'lü kanepeye ayak uzatma yeri eklemişler gibi. yani tam bir köşe değil. 3 kişi oturabiliyoruz. birisinin arkada dayanacak bir yer olmuyor.
2 tane ikili bir tane berjer mi baksam acaba?

biraz minimal tasarımlı ve dayanıklı birşeyler arıyorum
sürekli bunların üstünde oturucaz çünkü.
noble a baktım çok şık gerçekten, kollarındaki Chester mı diyolar o delik görüntüsü bizim diğer eşyalarla çok tezat sadece.

kolaylıklar dilerim
büyük patronuna sinir oluyordum küçüğüne iyice ayar oldum
senin işin olmayan şeyleri de yaptırıyorlar sana yani.
tez zamanda iyi bir iş imkanı karşına çıkar umarım :KK66:

benmki biraz gelen gideni aratır hesabı :KK70:

Allahtan yaşı küçük ve işi yeni öğreniyor da hakkından gelebiliyorum.bir çok işi de kitledim. oh daha nolsun :KK45:

Bu gün ufak bir market alışverişi yaptım onun dışında harcamadım concealerim bitti dibim geldi kaş falan ama idare etmeye çalışıyorum bakalım nerde patlayacam :D

Bu gün ufak bir market alışverişi yaptım onun dışında harcamadım concealerim bitti dibim geldi kaş falan ama idare etmeye çalışıyorum bakalım nerde patlayacam :KK70:
Gittiği yere kadaR
Benim de eyeliner artık koyu boyamıyor bitişe yaklaştı ama ikinci katı geçiyorum
Kuruyup bitene kadar almıcam inat ettim :)

Günaydın kızlar.

Ben eyeliner kullanmıyorum.
Kullanamıyorum:)
Tek gözüm de göz tembelliği var da göremiyorum bi gözüme çekerken:)))

Gittiği yere kadaR
Benim de eyeliner artık koyu boyamıyor bitişe yaklaştı ama ikinci katı geçiyorum
Kuruyup bitene kadar almıcam inat ettim :)

Alma yaw kapatıcı olmadan yaşanabiliyormuş eyeliner olmadan da yaşanır
Bu ay okul benim tüm tasarrufları eritti hatta eksiden çektim :( harcama yapsam iyice batarmışım.
Marketi toptan yapmayı bıraktım bittikçe alıyorum ama asıl Market indirimlerini takip etmek istiyorum onu nasıl yapıyorsunuz çıkıştaki broşürlerden falan mı?

Bu ay okul benim tüm tasarrufları eritti hatta eksiden çektim :KK43: harcama yapsam iyice batarmışım.
Marketi toptan yapmayı bıraktım bittikçe alıyorum ama asıl Market indirimlerini takip etmek istiyorum onu nasıl yapıyorsunuz çıkıştaki broşürlerden falan mı?

benm evimin altında a101 var. internet sitesinden indirimleri takip edip ona göre giriyorum :) tabi su ekmek gibi ihtiyaçlarımı da oradan alırıyorum.

diğer marketlerin de sitesinde vardır indirimler :)

öğlen yemeklerimiz yemek şirketinden geliyor demiştim daha önceden sanırım.

yemeklerin yanına bildiğimiz ekmeğin küçük boyu geliyor. gramını bilmiyorum. sandviç ekmeği boyunda.

dün öğle yemeğinde yemek yeterli geldiği için ekmeğimi poşete koyup çantama attım :KK70: kalsa kuruyup ziyan olurdu (gerçi kuru ekmekleri kuşlara veriyoruz ama olsun)

o yüzden dün ekmek almadım. para harcamamış oldum. :KK30:

şekersiz 21 günde beyaz ekmek yasak ama napalım çok güzel ekmek :KK70:

balm ınkini kullanıyorum ben arkadasm uzun sure gidiyo tavsıye ederım ındırımdeyken yedeklıyorum

Balmın farını allığını pudrasını kullanıyorum ben de onlardan memnunum
Ucu fırça gibi olan eyelinerları süremiyorum ben ya :( beceriksizim

Günaydın kızlar.

Ben eyeliner kullanmıyorum.
Kullanamıyorum:)
Tek gözüm de göz tembelliği var da göremiyorum bi gözüme çekerken:)))

O nasıl oluyor yav :)
İui işte bi masrafın azalmış kendiliğinden ;)

günaydın herkese :)

ben de en son pastelin eyeliner ını aldım. beğendim memnunum :)
Güle güle kullan
Benimki maybelline curvy idi ama geçen baktım sanırım artık üretilmiyor

Bu ay okul benim tüm tasarrufları eritti hatta eksiden çektim :KK43: harcama yapsam iyice batarmışım.

Yaa benim gözlerim malesef hiç güzel değil
Küçük ve yuvarlak
Kirpiklerim de varla yok arası
O yüzden eyeliner kullanmazsam çok fena görünüyorum ya incecik sürüyorum mutlaka

öğlen yemeklerimiz yemek şirketinden geliyor demiştim daha önceden sanırım.

yemeklerin yanına bildiğimiz ekmeğin küçük boyu geliyor. gramını bilmiyorum. sandviç ekmeği boyunda.

dün öğle yemeğinde yemek yeterli geldiği için ekmeğimi poşete koyup çantama attım :KK70: kalsa kuruyup ziyan olurdu (gerçi kuru ekmekleri kuşlara veriyoruz ama olsun)

o yüzden dün ekmek almadım. para harcamamış oldum. :KK30:

şekersiz 21 günde beyaz ekmek yasak ama napalım çok güzel ekmek :KK70:

Ben azmettim beyaz ekmek yemedim başladığımdan beri
Hatta sabah omlet yedim
Öğlen sebze soteledim yoğurtla
Şimdi de fırın poşetinde et ve sebze yaptım
Ekmek yemeden günü tamamlıycam galiba
Belki 1 dilim yerim tam tahıllı ekmeklerden

Kolaymış bu şekersiz beslenme şeyi
800 gram verdim
İnşallah bi bu kadar daha veririm :)

Back