- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Pizza yedik geneo reyonlara hiç girmiycen
aç şekilde markete çıkmıycaksın.
bir de kan şekerini ceviz, kuru kayısı vs. ile düzenleyeceksin ki canın abur cubur istemesin.
mesela mısır patlatabilirsin evde cips yerine
Pişman olma afiyet olsun :)Pizza yedik geneöff 4 gün ancak evden yiyebilir ya..ay resmen çok pişmanım.
İnşallah canım yaPişman olma afiyet olsun :)
Bu hafta daha çok evde yersiniz
Ben de bugün hiç-bir şey almadım
kızlar yorumlarınızı okuyodum 52 dikkatimi çektiCanım benim durduramiyouz ki kendimizi. 52 ile evlendim dün tatilim 61.5 ya şaka gibi
kızlar yorumlarınızı okuyodum 52 dikkatimi çektibnde 52 ile evlendim 58.5oldum 2yılda yaa her sey zten işe girmemle basladı duzenli üc öğün yemek bana kilo aldırdı işe girincede işte 45 ten 52 ye cıktım 3yılda 6da evlenince oldum 58.5 boy desen 1.60var yok.acilen kilo vermem lazım.
benim sorunum eskiden her yere yürürdüm şimdide yürüyorum bazen ama rutin olmadıgı için hareketsiz kalıyorum iş yerim cok uzak mecbur servisle gidip geliyorum eve de yorgun gelince yürüyüse falan hal kalmıyo.cok şikayetcıyım bu kılo işinden ya
ah canım vermem lazımda bebiş istiyoruz o yuzden zorlayıcı hareketler dıye spor salonuna gıdemıyorum havalarda soguk yuruyus yapamıyorum boyle kaldım Rabbim saglıkla zayıflamayı nasip etsinBiraz vermen lazım sanki:)
Ben de az önce tartıldım 48.4
Tam 1 kilo vermem lazım
Göbeğim var ya
Boy kısa olunca kilo kaldırmıyor vücut
işte benim boyum da kısa
155 kadarım
maalesef paçaları da kestirmek zorunda kalıyorum.
valla hep etek elbise giyesim var bu kot bulamamam yüzünden
ah canım vermem lazımda bebiş istiyoruz o yuzden zorlayıcı hareketler dıye spor salonuna gıdemıyorum havalarda soguk yuruyus yapamıyorum boyle kaldım Rabbim saglıkla zayıflamayı nasip etsin
ne güzel işte çıtı pıtısın
biri pizza mı dedibugün ben de pizza sayıklıyorum.
evdeki malzemelerim;
un
kabartma tozu
sucuk
mısır
biber
zeytin
ketçap
mayonez
ne duruyorum pizza yapsam yaakşam kaşar peyniri ve sosis alayım (aç bitirler yeter).
bugünkü menüm tavada pizza. daha önce yapmıştım. süper oluyor. hem evdeki double bol malzemos
Aynı gibiyiz canım ama sen benden bi tık daha iyisin kilo konusunda :) ay ben de 1.60 var yokum valla.bizde bebis istiyoruz o yüzden bende spor salonuna gidemiyorum diyet yapayım diyorum onu da beceremiyorum 52 ye düşsem öyle hamile kalsam Uff ne güzel olur du beah canım vermem lazımda bebiş istiyoruz o yuzden zorlayıcı hareketler dıye spor salonuna gıdemıyorum havalarda soguk yuruyus yapamıyorum boyle kaldım Rabbim saglıkla zayıflamayı nasip etsin
benziyomus ozelliklerimiz birbirine canım hakkımızda hayırlısı olsun ya zayıflıcaksakta hastalıktan vs olmasında ama hareket sart havalar ısınsa yuruyus yapcam buz gibiAynı gibiyiz canım ama sen benden bi tık daha iyisin kilo konusunda :) ay ben de 1.60 var yokum valla.bizde bebis istiyoruz o yüzden bende spor salonuna gidemiyorum diyet yapayım diyorum onu da beceremiyorum 52 ye düşsem öyle hamile kalsam Uff ne güzel olur du be
9 aydır korunmuyoruz canım eşim ve bende bi sıkıntı yok hamıleliğe etki edicek ama stres vs işte henüz nasip olmadı Allah hayırlısını versin inşAllah siz ne zamandır istiyosunuz bu arada yaklasık 2yıldır evliyim 28.5 yasındayım,buçuk önemlibiz de niyetlendik bebek işine.
ne kadar zamandır istiyorsunuz? umarım hayırlısıyla olur :)
yürüyüş en iyi spor da ben de kışın dışarıda yürüyemiyorum.
ay utandım
teşekkür ederim
ama azıcık daha uzun olmak isterdim
e sen daha ne duruyorsun
olması gereken her şey var
ben de 28 yaşındayım9 aydır korunmuyoruz canım eşim ve bende bi sıkıntı yok hamıleliğe etki edicek ama stres vs işte henüz nasip olmadı Allah hayırlısını versin inşAllah siz ne zamandır istiyosunuz bu arada yaklasık 2yıldır evliyim 28.5 yasındayım,buçuk önemli
inşAllah canım benım nasip işi bu işler sana tavsiyem cok ustune yogunlasma benım hatam bu meselaben de 28 yaşındayım
6.5 yıla yakın oldu evliliğimiz
ama şimdiye kadar hiç istememiştik
ilk kez bu ay denedik
ama bilmiyorum tabi olur mu olmaz mı...
umarım senin istediğin an istediğin gibi gönlünce olur :)
ben de 28 yaşındayım
6.5 yıla yakın oldu evliliğimiz
ama şimdiye kadar hiç istememiştik
ilk kez bu ay denedik
ama bilmiyorum tabi olur mu olmaz mı...
umarım senin istediğin an istediğin gibi gönlünce olur :)
Kizlarrr hayirli bi zamanda hayirli bi sekilde alin kucaginiza bebeklerinizi ins. Yazismalarinizi okuyunca 2 sene onceki kasim ayim aklima geldi. Bizde dusunmeye baslamistik. Rabbime sukurler olsun nasip etti. Ins sizinde hersey gonlunuzce olsun.inşAllah canım benım nasip işi bu işler sana tavsiyem cok ustune yogunlasma benım hatam bu mesela
Kizlarrr hayirli bi zamanda hayirli bi sekilde alin kucaginiza bebeklerinizi ins. Yazismalarinizi okuyunca 2 sene onceki kasim ayim aklima geldi. Bizde dusunmeye baslamistik. Rabbime sukurler olsun nasip etti. Ins sizinde hersey gonlunuzce olsun.
Bikac tavsiye de ben vereyim yeni anne olarak
Esinizle birlikte Protein agirlikli beslenin. Mumkunse seker ve ekmek kisin. Cok zararli. Hergun temiz hava almaya calisin. Asitli iceceklerden uzak durun. Ve tabikikronikuykucu nun dedigi gibi stres yok. Hatta unutun bebek olayini.
Hayirlisi olsun insallah
Keşke azar azar verebilsek:) bizde 6 aydır bekliyoruz bebiş gelen giden yokbenziyomus ozelliklerimiz birbirine canım hakkımızda hayırlısı olsun ya zayıflıcaksakta hastalıktan vs olmasında ama hareket sart havalar ısınsa yuruyus yapcam buz gibi
Ah bu eşler ah. Benimki de cok dikkat etmedi. Sukurler olsun bebegimiz oldu.teşekkürler tavsiyeler için
ben iyi besleniyorum da eşim için aynı şeyi söyleyemiycem
bu ay ovulasyon testi vs ile denedim olmazsa önümüzdeki aylarda ne yumurtlama günü takip ederim ne de düşünürüm
olursa olur olmazsa da olmaz çok dert etmiyorum şimdilik
iyi dileklerin için teşekkürler tekrar, ne güzel sen yaşamışsın o süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?