• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Ah o bayramlar yok mu dediğin gibi bizde her iki tarafa uzagiz malesef benzin parası bile epey tutuyor eli boş gidilmiyor asla sevmem elimi kolumu sallaya sallaya bi yere gitmeyi zaten .ama toplam 50 bine yakın ya cidden çok değil sana saysam 2 senede ödediğimiz borçları yuh sen hiç yiyip içip gezmedin mi dersin bizimde tv Salona 5500 tl verip aldık sirf misafir gelince burda tv yok demesin diye.çünkü oturma odamda da var.
Borclarinizi böyle en ufaktan başlayıp mi kapatsaniz acaba.yani kalem kalem kapatmak insani acayip rahatlatıyor. Bizim de eşya borcu bilmem ne derken 2 senede ancak bu noktaya gelebilidik ama her odamı ayrı dizayn ettim fon perdesine kadar aldım bi daha böyle hevesim pek olmaz diye.borçları da biraz yüklü oldu tabi:) ama şükürler olsun Rabbime ağız tadıyla maaslarimizı yiyoruz ve bilinçli insalariz bu çok çok onemli.bi de hesap kitap yapsana ne zamana bitiyor tamamı. Ben öyle yapardım sürekli nacizane tavsiyem bu kadarcik:KK37:

sorma valla ben de öyleyim
hem elimiz kolumuz dolu gidiyoruz
hem de gittiğimiz yerlerde gezdirip neredeyse her şeyi biz ödüyoruz
sonra yine kimse memnun olmuyor :rolleyes:

45 bin falan borcumuz
dediğini yaptık aslında biraz.
önce benim eksi hesabımı ödeyip kapattık (8000 tl idi borcum)
sonra kredi kartının bir tanesini bitirdik onu iptal ettirdim.
şimdi 1 kredi kartım var. onu aydan aya ödüyorum. (ben sadece asgari ödeyebiliyordum önceden. şimdi tamamını ödeyebiliyorum. 7 taksit kaldı benimkinde ayda 450 tl)

bundan sonra eşiminkine geçtik bu ay
onun kredi kartı 3200 gelmiş
maaşının tamamı ona gitti
üstüne ben de para gönderdim
kredi kartını bitirince onun eksi hesabına geçicez. (o da 5000 işte)

beni en çok taşınmak borca soktu
6 yıllık evliyiz 5 kere taşındık şehirler arası.
her defasında ev tut, depozito öde, emlakçıya komisyon, abonelikler, nakliye firmalarına para...
üstüne bi de ev eşyası yeniledik mecburen.
evlenirken en ucuzundan almıştım, perdeler falan ikinci eldi.
o yüzden geçen sene yatak odası vs. aldık baştan.

güzel önerilerin için teşekkür ederim :KK200:
bi borcu tamamen bitirsek hem motivasyon olur hem de rahatlarız :KK51:

sorma valla ben de öyleyim
hem elimiz kolumuz dolu gidiyoruz
hem de gittiğimiz yerlerde gezdirip neredeyse her şeyi biz ödüyoruz
sonra yine kimse memnun olmuyor :rolleyes:

45 bin falan borcumuz
dediğini yaptık aslında biraz.
önce benim eksi hesabımı ödeyip kapattık (8000 tl idi borcum)
sonra kredi kartının bir tanesini bitirdik onu iptal ettirdim.
şimdi 1 kredi kartım var. onu aydan aya ödüyorum. (ben sadece asgari ödeyebiliyordum önceden. şimdi tamamını ödeyebiliyorum. 7 taksit kaldı benimkinde ayda 450 tl)

bundan sonra eşiminkine geçtik bu ay
onun kredi kartı 3200 gelmiş
maaşının tamamı ona gitti
üstüne ben de para gönderdim
kredi kartını bitirince onun eksi hesabına geçicez. (o da 5000 işte)

beni en çok taşınmak borca soktu
6 yıllık evliyiz 5 kere taşındık şehirler arası.
her defasında ev tut, depozito öde, emlakçıya komisyon, abonelikler, nakliye firmalarına para...
üstüne bi de ev eşyası yeniledik mecburen.
evlenirken en ucuzundan almıştım, perdeler falan ikinci eldi.
o yüzden geçen sene yatak odası vs. aldık baştan.

güzel önerilerin için teşekkür ederim :KK200:
bi borcu tamamen bitirsek hem motivasyon olur hem de rahatlarız :KK51:
Çok şükür ki bak yenilemissin ne güzel.bundan sonra da birikim için ayirirsin bittikçe.merak etme bu kadar cabalamanin sonucunu elbet alırsın ya.gene 5 taşınma iyi altından kalkmissiniz.
Bizim bi tane kredi kartımız var onu da aldım elinden bu ay.dedim ne alacaksan git eksiden hallet ama bunu kullanma kaldırdım koydum.kredi kartına bagimi yaşar haline geldik.param yok almaya ama kredi kartımız varsa aman aliverelim biz o kadar çalışıyoruz biz ölmeyecek miyiz moduna giriyoruz hemen.bence sizde kredi kartı yerine eksiden cekseniz elimiz gitmez harcamaya.bak bugün 4. Günümüz evden yiyoruz hala.çok sukur:)

Çok şükür ki bak yenilemissin ne güzel.bundan sonra da birikim için ayirirsin bittikçe.merak etme bu kadar cabalamanin sonucunu elbet alırsın ya.gene 5 taşınma iyi altından kalkmissiniz.
Bizim bi tane kredi kartımız var onu da aldım elinden bu ay.dedim ne alacaksan git eksiden hallet ama bunu kullanma kaldırdım koydum.kredi kartına bagimi yaşar haline geldik.param yok almaya ama kredi kartımız varsa aman aliverelim biz o kadar çalışıyoruz biz ölmeyecek miyiz moduna giriyoruz hemen.bence sizde kredi kartı yerine eksiden cekseniz elimiz gitmez harcamaya.bak bugün 4. Günümüz evden yiyoruz hala.çok sukur:)

eşim kredi kartını evde bırakacak artık
taktiğin çok iyiymiş
eksiden almayı ben de istemiyorum 2 kere düşünüyorum o zaman.
ama kredi kartı sanki hiç ödemeyecekmişiz gibi harcıyoruz :/

Bizde de 3 kredi karti vardi ikisi limitsiz.
Limitsiz 2 taneyi kapattik. 4000 olan duruyor . Onu da hazirana kadar kaptsak iyi olur.
Kredi karti malesef ocak batiriyor:skandal:
Öff limitsiz mi vayy ne güzelmiş yaf. Bizde evledigimizde 2 tane vardı birinin Limit 15 bin di hepsi doluydu bi ara sürekli. Şimdi bi tane o da 7 bin ama 6 bini dolu
:KK11:

bizim de öyleydi.
şimdi biraz daha iyiyiz.
bakalım kurtulucaz hep beraber lindalinda lindalinda :KK66:
Aynen kurtulacaz inşallah. Dün ama eşimi zorla markete gönderip abur cubur aldırdım nolur diye diye.keşke yemeseydim kaf tuttu diye sormadım ama nakitten verdi sanırım yanında kredi kartı yok artık.bi daha yemicem hep boşa giden para ama o an yerken ne bilim mutlu oluyorum sanki illa yemem lazımmis gibi hissediyorum akşamları..

Selam kızlar.
Gelemedim bu saate kadar:110:

Kredi kartlarını yavaş yavaş bitirirsiniz Spizella.
Zaten pek bi borcunuz kalmamış karta.
Sadece eksi hesap biraz fazla o da hallolur.
Eksi hesap hiç kullanmadım ama acaba nakite taksitle karşılaştırınca hangisi avantajlı oluyor.
Bir deneseniz mi ki?

Bizim avantajımız eşyalarımızı ailelerimiz aldı.
Sadece biz beyaz eşyayı aldık.
Onu da en iyisini alalım dedik, açıldık.
Hepsi en üst model gri felan oldu.
Bir de iki balayına baya baya bi para gömdük.
İlk evlenince bunlarla bile zor baş ettik.
O yüzden linda ve seni tebrik ederim.
Herşey oluyor yavaş yavaş, insan hemen bitsin borç istiyor ama sabredeceğiz mecburen :))

Ispanaklı böreğe bayılırım!
Olsa da yesek mmmm :)

Ben de gözüm dönüyor bazı akşamlar.
Cips aldırıyorum eşime.
Her yediğimde de pişmanlık.
Pişman olacağımı bile bile yiyorum üstelik.

Dün akşam komagene de %100 çiğ köfte hediyeydi.
Eşim de maşallah çok almış.
Yedim de yedim, abarttım biraz.
Ne kadar tuttu bilmiyorum.

Sabah iş yer kahvaltısı yaptık 5 tl verdim katıldım.
Öğlen de çorba içtim, 5 tl.
Aç değildim ama işte yemem lazımdı, akşama çok acıkıyorum yoksa.

Arabayı da iç dış yıkamaya verdim.
20 tl de ona gitti.

Hiç yere 30 tl gitti bile.
Şaka gibi.

Bu ay 250 tl cep harçlığı ayırmıştım.
İdare edebilecek miyim bakalım :)

selam herkese

hani aylarrr aylar önce kot ihtiyacım var demiştim ya. heh o zaman iyi ki almamışım. ben son durumlardan sonra inanılmaz kilo verdim. tabi tiroid dolayısı ile yapışan kilolar da ilaçla beraber gitti.

o yüzden haftasonu biraz alışveriş yapacağım kendime. en az 2 kot almam lazım. evdekilerin yüzüne bakılmıyor. bir koyu renk bir de klasik kot rengi kota ihtiyacım var.

bir de sezon sonu indirimlerine bakacağım.

selam herkese

hani aylarrr aylar önce kot ihtiyacım var demiştim ya. heh o zaman iyi ki almamışım. ben son durumlardan sonra inanılmaz kilo verdim. tabi tiroid dolayısı ile yapışan kilolar da ilaçla beraber gitti.

o yüzden haftasonu biraz alışveriş yapacağım kendime. en az 2 kot almam lazım. evdekilerin yüzüne bakılmıyor. bir koyu renk bir de klasik kot rengi kota ihtiyacım var.

bir de sezon sonu indirimlerine bakacağım.

Nolur düzgün bi kot bulursan bana da haber ver

Her taraf super skinny
İnsan nefes alamıyor içinde
Ben 48 kiloyum ve bu super extra skinnyler bu kiloda bile aşırı sıkıyor beni

Boot cut olanlar da çok bol geliyor dizden aşağısı. Çizmeyle giyilmiyor

Ne bol ne tayt gibi olanları buluyorum bi bakıyorum onlar da yırtık çıkıyor

Taşlanmamış, superskinny olmayan dar paça bi kot yok mu Allah aşkına bilen duyan varsa bi haber verin :D

Aynen kurtulacaz inşallah. Dün ama eşimi zorla markete gönderip abur cubur aldırdım nolur diye diye.keşke yemeseydim kaf tuttu diye sormadım ama nakitten verdi sanırım yanında kredi kartı yok artık.bi daha yemicem hep boşa giden para ama o an yerken ne bilim mutlu oluyorum sanki illa yemem lazımmis gibi hissediyorum akşamları..

Ispanaklı böreğe bayılırım!
Olsa da yesek mmmm :)

Ben de gözüm dönüyor bazı akşamlar.
Cips aldırıyorum eşime.
Her yediğimde de pişmanlık.
Pişman olacağımı bile bile yiyorum üstelik.

Dün akşam komagene de %100 çiğ köfte hediyeydi.
Eşim de maşallah çok almış.
Yedim de yedim, abarttım biraz.
Ne kadar tuttu bilmiyorum.

Sabah iş yer kahvaltısı yaptık 5 tl verdim katıldım.
Öğlen de çorba içtim, 5 tl.
Aç değildim ama işte yemem lazımdı, akşama çok acıkıyorum yoksa.

Arabayı da iç dış yıkamaya verdim.
20 tl de ona gitti.

Hiç yere 30 tl gitti bile.
Şaka gibi.

Bu ay 250 tl cep harçlığı ayırmıştım.
İdare edebilecek miyim bakalım :)

Arkadaşlar lütfen içinde monosodyum glutamat olan şeyleri yemeyin
Çoğu cipste, aburcuburda var
Yedikçe daha çok yiyesiniz gelir
Ama inanın çok zararlı

Paranızı kendi sağlığınızla oynamak için kullanmayın

Nolur düzgün bi kot bulursan bana da haber ver

Her taraf super skinny
İnsan nefes alamıyor içinde
Ben 48 kiloyum ve bu super extra skinnyler bu kiloda bile aşırı sıkıyor beni

Boot cut olanlar da çok bol geliyor dizden aşağısı. Çizmeyle giyilmiyor

Ne bol ne tayt gibi olanları buluyorum bi bakıyorum onlar da yırtık çıkıyor

Taşlanmamış, superskinny olmayan dar paça bi kot yok mu Allah aşkına bilen duyan varsa bi haber verin :KK70:

Ben de 52 kiloyum ama bol pantolon hiç yakıştırmıyorum kendime yüksel bel , skinny veya süper skinny her zaman favorim. :KK70:boyu uzun gösteriyor (boyum 165)

ama ablam geçen yıl senin istediğin gibi olabilecek (normal bel dar paça bir kot) almıştı.

lcwde 50 tl gibi bir şeydi. sadece paça kısmında kibar bi fermuar vardı. ablam lcw kotları mavininkilerden daha dayanıklı dedi. ben de gidip oraya bakmayı düşünüyorum. çünkü bendeki kotların ömrü uzun olmuyor niyeyse :KK70:

Ama inanın çok zararlı

aynen msg olan gıdalar bağımlılık yapar. dışarıdaki hazır çiğköftelerde de kullanılıyor. cipsler bisküviler gibi bir çok gıdada mevcut.
en çok da et ve et ürünlerinde etkisi oluyor. (burger köfte gibi)

Ben de 52 kiloyum ama bol pantolon hiç yakıştırmıyorum kendime yüksel bel , skinny veya süper skinny her zaman favorim. :KK70:boyu uzun gösteriyor (boyum 165)

ama ablam geçen yıl senin istediğin gibi olabilecek (normal bel dar paça bir kot) almıştı.

lcwde 50 tl gibi bir şeydi. sadece paça kısmında kibar bi fermuar vardı. ablam lcw kotları mavininkilerden daha dayanıklı dedi. ben de gidip oraya bakmayı düşünüyorum. çünkü bendeki kotların ömrü uzun olmuyor niyeyse :KK70:

işte benim boyum da kısa
155 kadarım :D
maalesef paçaları da kestirmek zorunda kalıyorum.
valla hep etek elbise giyesim var bu kot bulamamam yüzünden

Ama inanın çok zararlı

Canım benim durduramiyouz ki kendimizi. 52 ile evlendim dün tatilim 61.5 ya şaka gibi

Canım benim durduramiyouz ki kendimizi. 52 ile evlendim dün tatilim 61.5 ya şaka gibi
o reyonlara hiç girmiycen :D
aç şekilde markete çıkmıycaksın.
bir de kan şekerini ceviz, kuru kayısı vs. ile düzenleyeceksin ki canın abur cubur istemesin.
mesela mısır patlatabilirsin evde cips yerine

Back