• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

o reyonlara hiç girmiycen :KK70:
aç şekilde markete çıkmıycaksın.
bir de kan şekerini ceviz, kuru kayısı vs. ile düzenleyeceksin ki canın abur cubur istemesin.
mesela mısır patlatabilirsin evde cips yerine
Pizza yedik gene :( öff 4 gün ancak evden yiyebilir ya..ay resmen çok pişmanım.

Canım benim durduramiyouz ki kendimizi. 52 ile evlendim dün tatilim 61.5 ya şaka gibi
kızlar yorumlarınızı okuyodum 52 dikkatimi çekti :halay: bnde 52 ile evlendim 58.5oldum 2yılda yaa:duduk: her sey zten işe girmemle basladı duzenli üc öğün yemek bana kilo aldırdı işe girincede işte 45 ten 52 ye cıktım 3yılda 6da evlenince oldum 58.5:oha: boy desen 1.60var yok.acilen kilo vermem lazım.
benim sorunum eskiden her yere yürürdüm şimdide yürüyorum bazen ama rutin olmadıgı için hareketsiz kalıyorum iş yerim cok uzak mecbur servisle gidip geliyorum eve de yorgun gelince yürüyüse falan hal kalmıyo.cok şikayetcıyım bu kılo işinden ya:sinirli:

kızlar yorumlarınızı okuyodum 52 dikkatimi çekti :halay: bnde 52 ile evlendim 58.5oldum 2yılda yaa:duduk: her sey zten işe girmemle basladı duzenli üc öğün yemek bana kilo aldırdı işe girincede işte 45 ten 52 ye cıktım 3yılda 6da evlenince oldum 58.5:oha: boy desen 1.60var yok.acilen kilo vermem lazım.
benim sorunum eskiden her yere yürürdüm şimdide yürüyorum bazen ama rutin olmadıgı için hareketsiz kalıyorum iş yerim cok uzak mecbur servisle gidip geliyorum eve de yorgun gelince yürüyüse falan hal kalmıyo.cok şikayetcıyım bu kılo işinden ya:sinirli:

Biraz vermen lazım sanki:)

Ben de az önce tartıldım 48.4
Tam 1 kilo vermem lazım
Göbeğim var ya
Boy kısa olunca kilo kaldırmıyor vücut

Biraz vermen lazım sanki:)

Ben de az önce tartıldım 48.4
Tam 1 kilo vermem lazım
Göbeğim var ya
Boy kısa olunca kilo kaldırmıyor vücut
ah canım vermem lazımda bebiş istiyoruz o yuzden zorlayıcı hareketler dıye spor salonuna gıdemıyorum havalarda soguk yuruyus yapamıyorum boyle kaldım Rabbim saglıkla zayıflamayı nasip etsin

biri pizza mı dedi :KK37: bugün ben de pizza sayıklıyorum.

evdeki malzemelerim;
un
kabartma tozu
sucuk
mısır
biber
zeytin
ketçap
mayonez

ne duruyorum pizza yapsam ya :KK70: akşam kaşar peyniri ve sosis alayım (aç bitirler yeter).

bugünkü menüm tavada pizza. daha önce yapmıştım. süper oluyor. hem evdeki double bol malzemos :KK70:

ah canım vermem lazımda bebiş istiyoruz o yuzden zorlayıcı hareketler dıye spor salonuna gıdemıyorum havalarda soguk yuruyus yapamıyorum boyle kaldım Rabbim saglıkla zayıflamayı nasip etsin

biz de niyetlendik bebek işine.
ne kadar zamandır istiyorsunuz? umarım hayırlısıyla olur :)
yürüyüş en iyi spor da ben de kışın dışarıda yürüyemiyorum.

ne güzel işte çıtı pıtısın :p

:KK22: ay utandım
teşekkür ederim
ama azıcık daha uzun olmak isterdim
biri pizza mı dedi :KK37: bugün ben de pizza sayıklıyorum.

evdeki malzemelerim;
un
kabartma tozu
sucuk
mısır
biber
zeytin
ketçap
mayonez

ne duruyorum pizza yapsam ya :KK70: akşam kaşar peyniri ve sosis alayım (aç bitirler yeter).

bugünkü menüm tavada pizza. daha önce yapmıştım. süper oluyor. hem evdeki double bol malzemos :KK70:

e sen daha ne duruyorsun :D
olması gereken her şey var

Aynı gibiyiz canım ama sen benden bi tık daha iyisin kilo konusunda :) ay ben de 1.60 var yokum valla.bizde bebis istiyoruz o yüzden bende spor salonuna gidemiyorum diyet yapayım diyorum onu da beceremiyorum 52 ye düşsem öyle hamile kalsam Uff ne güzel olur du be ;)

Aynı gibiyiz canım ama sen benden bi tık daha iyisin kilo konusunda :) ay ben de 1.60 var yokum valla.bizde bebis istiyoruz o yüzden bende spor salonuna gidemiyorum diyet yapayım diyorum onu da beceremiyorum 52 ye düşsem öyle hamile kalsam Uff ne güzel olur du be :KK66:
benziyomus ozelliklerimiz birbirine canım hakkımızda hayırlısı olsun ya zayıflıcaksakta hastalıktan vs olmasında ama hareket sart havalar ısınsa yuruyus yapcam buz gibi

biz de niyetlendik bebek işine.
ne kadar zamandır istiyorsunuz? umarım hayırlısıyla olur :)
yürüyüş en iyi spor da ben de kışın dışarıda yürüyemiyorum.

:KK22: ay utandım
teşekkür ederim
ama azıcık daha uzun olmak isterdim

e sen daha ne duruyorsun :KK70:
olması gereken her şey var
9 aydır korunmuyoruz canım eşim ve bende bi sıkıntı yok hamıleliğe etki edicek ama stres vs işte henüz nasip olmadı Allah hayırlısını versin inşAllah siz ne zamandır istiyosunuz bu arada yaklasık 2yıldır evliyim 28.5 yasındayım,buçuk önemli:KK48:

9 aydır korunmuyoruz canım eşim ve bende bi sıkıntı yok hamıleliğe etki edicek ama stres vs işte henüz nasip olmadı Allah hayırlısını versin inşAllah siz ne zamandır istiyosunuz bu arada yaklasık 2yıldır evliyim 28.5 yasındayım,buçuk önemli:KK48:
ben de 28 yaşındayım
6.5 yıla yakın oldu evliliğimiz
ama şimdiye kadar hiç istememiştik
ilk kez bu ay denedik :oops:
ama bilmiyorum tabi olur mu olmaz mı...

umarım senin istediğin an istediğin gibi gönlünce olur :)

ben de 28 yaşındayım

inşAllah canım benım nasip işi bu işler sana tavsiyem cok ustune yogunlasma benım hatam bu mesela

ben de 28 yaşındayım

inşAllah canım benım nasip işi bu işler sana tavsiyem cok ustune yogunlasma benım hatam bu mesela
Kizlarrr hayirli bi zamanda hayirli bi sekilde alin kucaginiza bebeklerinizi ins. Yazismalarinizi okuyunca 2 sene onceki kasim ayim aklima geldi. Bizde dusunmeye baslamistik. Rabbime sukurler olsun nasip etti. Ins sizinde hersey gonlunuzce olsun.
Bikac tavsiye de ben vereyim yeni anne olarak :KK56:
Esinizle birlikte Protein agirlikli beslenin. Mumkunse seker ve ekmek kisin. Cok zararli. Hergun temiz hava almaya calisin. Asitli iceceklerden uzak durun. Ve tabiki kronikuykucu kronikuykucu nun dedigi gibi stres yok. Hatta unutun bebek olayini.
Hayirlisi olsun insallah :dua:

Kizlarrr hayirli bi zamanda hayirli bi sekilde alin kucaginiza bebeklerinizi ins. Yazismalarinizi okuyunca 2 sene onceki kasim ayim aklima geldi. Bizde dusunmeye baslamistik. Rabbime sukurler olsun nasip etti. Ins sizinde hersey gonlunuzce olsun.
Bikac tavsiye de ben vereyim yeni anne olarak :KK56:
Esinizle birlikte Protein agirlikli beslenin. Mumkunse seker ve ekmek kisin. Cok zararli. Hergun temiz hava almaya calisin. Asitli iceceklerden uzak durun. Ve tabiki kronikuykucu kronikuykucu nun dedigi gibi stres yok. Hatta unutun bebek olayini.
Hayirlisi olsun insallah :dua:

teşekkürler tavsiyeler için
ben iyi besleniyorum da eşim için aynı şeyi söyleyemiycem :D
bu ay ovulasyon testi vs ile denedim olmazsa önümüzdeki aylarda ne yumurtlama günü takip ederim ne de düşünürüm
olursa olur olmazsa da olmaz çok dert etmiyorum şimdilik
iyi dileklerin için teşekkürler tekrar, ne güzel sen yaşamışsın o süreci

teşekkürler tavsiyeler için
ben iyi besleniyorum da eşim için aynı şeyi söyleyemiycem :KK70:
bu ay ovulasyon testi vs ile denedim olmazsa önümüzdeki aylarda ne yumurtlama günü takip ederim ne de düşünürüm
olursa olur olmazsa da olmaz çok dert etmiyorum şimdilik
iyi dileklerin için teşekkürler tekrar, ne güzel sen yaşamışsın o süreci
Ah bu eşler ah. Benimki de cok dikkat etmedi. Sukurler olsun bebegimiz oldu.
Bebekler herseyde oldugu gibi gelecekleri zamana da kendileri karar veriyo. :-)
Dogduktan itibaren anne babayi parmaginda oynatiyolar. Mesela su an avmye geldik. Yolda uyudugu icin arabada oturduk uyanmasini bekliyoruz:rolleyes::KK33:

Back