Bugün ne almadın?

benm de evde fazla fazla kalemlerin ve not defterlerim var. her yıl eylülde de alırım benim de kötü alışkanlığım bu napalım. içkim yok sigaram yok.

yılbaşında firmaya gelen ajandalardan da 3-5 toplarım. bunlar benim diye

benim eşimin ve kardeşimin telefonunu ödüyorum
benimki 210 tl çünkü faturaya ek telefon almıştım tatilde telefonum bozulduğu için.
Ben bu konudan çok muzdaribim faturadan 3 tel alındı istemediğim halde 600 TL gidiyor bu tel faturalarına gözümde çok büyüyor

Ben bu konudan çok muzdaribim faturadan 3 tel alındı istemediğim halde 600 TL gidiyor bu tel faturalarına gözümde çok büyüyor

Öfff valla ya ben de telefondan memnunum da yazık o kadar paraya diyorum her ay öderken
Taksiti bittiğinde eskimiş olacak teknoloji çok hızlı çünkü

Market alışverişine gittik bugün
Yarını bekleyemedik evde bişey kalmamıştı
Yine zam gelmiş her şeye

Peynirin kilosu 35 lira olur mu ya?
Kırmızı et gibi.

200 tl harcadık ama bayağı iyi alışveriş yaptım
1 kiloluk tavuk aldım 20 tl o da.
Köy tavuğu ama diğerleri 7 tl iken buna 20 tl biraz koydu.

Benim de en sevdiğim çiçek nergistir.
Bayılırım nergise.

Ankara’da iken metro çıkışlarında alırdım hep.
Ne güzeldi!

Bizim evde de hiçbir şey kalmadı neredeyse.
Haftasonu sağlam bi alışverişe çıkmak şart oldu :)

Bende aylık market alışverişi için 200 TL ayiricam Fazlaca ekmek alıp buzluga atmayı düşünüyorum markete gitmeyi engellemek için

Di mi ya metro çıkışında kokusu karşılıyor hemen insanı
Amaca nergis kokulu parfüm var mıdır?

O kadar çok vergi bindiriyorlar ki ben de hem almıyorum hem alamıyorum.

Bende aylık market alışverişi için 200 TL ayiricam Fazlaca ekmek alıp buzluga atmayı düşünüyorum markete gitmeyi engellemek için

Evet her markete gidildiğinde ekmek dışında bi sürü şey de alınıyor.
Ekmek kızartma ya da tost makinesi varsa buzluktan çıkarıp ısıtınca taze gibi oluyor bence

Günaydın kızlar

Ankara’yı çok özlüyorum.
Güzel zamanlar geçirdik
Nergis kokulu parfüm olursa bana da söyle mutlaka, bayılırım!

Gunaydin kizlar dun kredi kartlarina baktikta bu ayda 2500 civari gelmis. 3200 de ev kredisi var. Yine bize bir sey kalmiyor gibi. Altin yukselince icimden ceyrek falanda almak gelmiyor ya.

dün gene sıfır harcama :) bugünde büyük ihtimal öyle olur fasülye yemeğim var evde :) maaşlar geldiği gibi gitti. fiziki olarak daha görmüyorum zaten :)

off sorma
maaş benim için internetten gördüğüm sayılardan ibaret
Estonya ülkesiydi sanırım para basmayı bırakmış.
artık nakit yokmuş
benim de halim o.
çünkü banka kartı kullanıyorum nakit alışverişte bile.

bizde de 900 tl para kaldı işte

Gunaydin kizlar dun kredi kartlarina baktikta bu ayda 2500 civari gelmis. 3200 de ev kredisi var. Yine bize bir sey kalmiyor gibi. Altin yukselince icimden ceyrek falanda almak gelmiyor ya.

offf çokmuş ya
bizim de öyle gerçi
1200 kredi
4000 falan kredi kartı eşiminki 3200 gelmiş benim de 800

Aynen ya ekstresine soyle bir baktimda 250 civari kiyafet disinda elle tutulur bir sey yok. Gerisi benzin ve market. Taksitli hic bir sey yok

Aynen ya ekstresine soyle bir baktimda 250 civari kiyafet disinda elle tutulur bir sey yok. Gerisi benzin ve market. Taksitli hic bir sey yok

ya ben marketin bi sonraki ay ödenmesine çok sinir oluyorum
düşünsene şimdi yediklerin çoktan yok olup gitti
ama sen bi ay sonra borcunu ödüyorsun
:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…