- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
dün hastane 75 tl,
tahlil 30 tl,
eczane 20 tl
kahvaltı 7,5 tl
market 20 tl
bir kaç harcamam daha oldu ufak tefek. 200 tlyi geçtim.
teşekkürler canım. bugünümüze çok şükür. sağlığımız olsun da geri kalan her şey olur.Geçmiş olsun canım
Sağlık olsun da çaresi olsun da ilaç kullan bence önemli değil
bi ara bende istemiştim akademik kariyer. çok çok güzel bi meslek. peki ömrün boyunca araştırma görevlisi olarak kalabiliyor musun yoksa illa yükselmek gerek mi?
günaydın herkese,
dün hastane lazer koşturma falan buralara uğramadım yorulmuşum.
başka doktora gitmek her zaman faydalı oluyor. bu doktor da ilgilendi sağolsun. testler ultrasonlar yine bolca harcamalı geçti ama bitti çok şükür. bundan sonra hastane masrafım azalıyor inşallah.
sonuç; ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım. ama kötü bir durum yok. kansere falan çevrilmez korkma. sadece tiroid bezin gerektiği gibi çalışmıyor. sebebi henüz net değil. kadınlarda daha sık oluyor dedi. buna da şükür.
Aylık bütçemizi planladım
Eşimin kredi kartı ve eksi hesabı bayağı bi yüklü
3000 tl onlara ödeyeceğiz ama daha ancak çeyreği yani bu.
900 tl kadar da mutfak masrafına ayırdım
Gelecek bi ödememiz daha var 1200 tl bekliyorum
Bunla da daha çok öderiz inşallah
Her ay çıkan ekstra masraflar bizi mahvediyor ya
Olsun sen işi çözdün
Başaracaksın bence
Bu arada defterin çok güzelmiş
Nereden aldın?
Kredi ne için canim.
Şuan hic yatiriminiz yok mu
Aaa o zaman cok normal tabiki. Telefonu taksite bolduremiyoruz ki. Boyle bi cozum ii oluyo. En azindan yuklu bir parayi tek cekim odemek zorunda kalmiyoruz. Hayirli olsun ins. Gule gule kullanbenim eşimin ve kardeşimin telefonunu ödüyorum
benimki 210 tl çünkü faturaya ek telefon almıştım tatilde telefonum bozulduğu için.
Aaa o zaman cok normal tabiki. Telefonu taksite bolduremiyoruz ki. Boyle bi cozum ii oluyo. En azindan yuklu bir parayi tek cekim odemek zorunda kalmiyoruz. Hayirli olsun ins. Gule gule kullan
Aylık bütçemizi planladım
Eşimin kredi kartı ve eksi hesabı bayağı bi yüklü
3000 tl onlara ödeyeceğiz ama daha ancak çeyreği yani bu.
900 tl kadar da mutfak masrafına ayırdım
Gelecek bi ödememiz daha var 1200 tl bekliyorum
Bunla da daha çok öderiz inşallah
Her ay çıkan ekstra masraflar bizi mahvediyor ya
Bizde ilk evlendigimizde kk 5000 tl den az gelmiyodu. Ve hep asgarisini odeyip elimdeki nakitle gecinmeye calisiyodum ama nakit yetmiyodu ki. Yine kk kullaniyoduk hemde faiz biniyodu. En son babmlardan borc para aldik kk borcunu tumden kapattik. Oyle duze ciktik. Kk resmen batak ya. Allahim bi an once kurtulmani nasip etsin.sağolsuukaa
tabi böyle de pahalıya geliyor
ama mecbur kaldım aldım.
yaklaşık 1,5 senesi kaldı onun da.
o bi şekilde ödenir de.
benim asıl önceliğim şu kredi kartlarından kurtulmak ama bitmiyor lanet olası
kullanmamama rağmen eski taksitler işte...
sen bu konuda bilinçlisin. geri kalan borçları da en kısa sürede bitireceğine eminim.
deftere bayıldım bu arada :) ben de evdeki defterlerden birini bu şekilde yaptım.
Bizde ilk evlendigimizde kk 5000 tl den az gelmiyodu. Ve hep asgarisini odeyip elimdeki nakitle gecinmeye calisiyodum ama nakit yetmiyodu ki. Yine kk kullaniyoduk hemde faiz biniyodu. En son babmlardan borc para aldik kk borcunu tumden kapattik. Oyle duze ciktik. Kk resmen batak ya. Allahim bi an once kurtulmani nasip etsin.
Aslinda gecenlerde bi topikte bahsediyolardi sanki. Kk borcunu nakit avansla kapatanlar olmustu. 0 faizle nakit avans veriliyomus sanirim. Benim pek fikrim yok ama arastirabilirsin bence.ahh işte eski kırtasiye manyağı olduğum günlerden bunlarmuhendisiniz , hoşuma giden ne görsem alıyodum.
herhalde ölene kadar yazsam bitiremeyeceğim kadar defterim kalemim var
aynen işte o durumdayız, ben kendi kredi kartımı bitirdim ama eşim ipin ucunu kaçırdı bu sırada. kısır döngü oluyor, maaşı kredi kartına aktarıyoruz nakit kalmayınca yine kredi kartına yükleniyoruz.
bize öyle bi borç verecek kimse yok yaolsa hemen kurtuluruz aslında :)
babamın parası var, istesem verir borç. ama lafını yapar ben de laf duyacağıma bankaya faiz öderim işte.
Aslinda gecenlerde bi topikte bahsediyolardi sanki. Kk borcunu nakit avansla kapatanlar olmustu. 0 faizle nakit avans veriliyomus sanirim. Benim pek fikrim yok ama arastirabilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?