Yeni yıl için aileme ve eşime hediye almadım, almayacağım da. Akşam bizimkilere konustuk bu yıl hediye almayacağız. Haftaya benim doğum günüm yine hediye yok. Bahsetmiştim ev almayı düşünüyoruz, ailem kendi arasında konuşmuş ev alacağım zaman evin eksiklerini alırız diye düşünmüşler kombi, ankastre gibi sağolsunlar. Bu durumda acayip karlı çıktım sanırım:)
Merkezdeyim ben şükürBenim ilk öğretmenlik yerim :)
Muş taraflarında bir ilçedeydim
Merkezde değildim
Umarım siz daha güzel bi yerindesinizdir
Haha :) iyi taktikmiş valla ısıtmalı halı
Bizim komşular da her odada bi elektrikli soba yakıyorlardı
Elektrik trafosu kaldırmıyordu artık
dün rossmanna gittim tüm kozmetiklerde indirim vardı
baktım çıktım hiç birşey almadım
yüz kremine ihtiyacım var ama migros indiriminden alacağım orada daha uygun
ben neredeyse her bankada kredisi, kartı olup geçtiğimiz 5 yıl içerisinde neredeyse bir ev parası ödeyen biriyimSağolmornergis eşimin evin giderlerini devralması ve arabayı kullanmayı bırakması bize bayağı yardımcı oldu
O biraz borca girdi ama benim kredi notumu düzeltmem için borçlarımı bitirmem gerekiyor
3 ayda bir findeks puanım geliyor
Bu son 3 ayda az riskli gruba gerilemişim kredi kartı borçlarım yüzünden
Mart ayındaki rapora kadar düzeltmem lazım
Yeni hedefim elime geçeni krediye yatırmak
1 Ayda 3 taksit birden ödemeye çalışacağım
O zaman bayağı faiz indirimi de alıyorum
Tabi tabi alacaklarımı belirleyip öyle gidiyorum en iyisi yoksa ucuz diye ala ala kasada yüksek meblağ çıkıyorListe ile gitmek ve başka hiçbir şeye bakmamak çok işe yarıyor
Yüz kremi ise sadece onu alıp çıkmak başka şeye bakmamak lazım
Tebrik ederim rossmandan alışverişsiz çıkmak sağlam irade ister :) hem de indirim zamanında
ben neredeyse her bankada kredisi, kartı olup geçtiğimiz 5 yıl içerisinde neredeyse bir ev parası ödeyen biriyim
kredi notum bile yoktu bir dönem ama ne zaman ki ev alma olayını ciddi ciddi düşünmeye başladım o günden sonra elime fazladan geçen 1 lirayı bile kartlara yatırmaya başladım.
şu an çok şükür bir tek kredi kartım var borcu olan o da 2bin TL civarı ve taksitli. inşallah kardeşimden aldığım parayı verdikten sonra şubatta onu da kapatacağım
Tabi tabi alacaklarımı belirleyip öyle gidiyorum en iyisi yoksa ucuz diye ala ala kasada yüksek meblağ çıkıyor
ah ah eskiden indirim zamanı mağaza açılır açılmaz giderdim doldururdum sepeti ne gereksizmiş
şimdi sadece ihtiyaç alıyorum
indirimli fiyatları bile pahalı artık ürünlerin
her ay 3 taksit ödemeye banka izin vemiyor kredi olayında canım sen gidip bankanın içinden mi hallediyorsun acaba. yani şimdi ben her ay 2 taksit olrak kapatabilir miyim bankanın telefondan girdiğimde sistem izin vermiyor bana 3 taksit falan ödememe?Sağolmornergis eşimin evin giderlerini devralması ve arabayı kullanmayı bırakması bize bayağı yardımcı oldu
O biraz borca girdi ama benim kredi notumu düzeltmem için borçlarımı bitirmem gerekiyor
Sağolmornergis eşimin evin giderlerini devralması ve arabayı kullanmayı bırakması bize bayağı yardımcı oldu
Haram olsun devletinywrine olayım hepsini elektriksiz bırakırım komik değil yaptıkları hırsızlıkBenim ilk öğretmenlik yerim :)
Muş taraflarında bir ilçedeydim
Merkezde değildim
Umarım siz daha güzel bi yerindesinizdir
Haha :) iyi taktikmiş valla ısıtmalı halı
Bizim komşular da her odada bi elektrikli soba yakıyorlardı
Elektrik trafosu kaldırmıyordu artık
her ay 3 taksit ödemeye banka izin vemiyor kredi olayında canım sen gidip bankanın içinden mi hallediyorsun acaba. yani şimdi ben her ay 2 taksit olrak kapatabilir miyim bankanın telefondan girdiğimde sistem izin vermiyor bana 3 taksit falan ödememe?
findeks puanı için bir ücret ödüyormusunuz? ben bir kere üye oldum, sözde kredi notunu vs ücretsiz vereceklerdi, gelmedi.
Sağolmornergis eşimin evin giderlerini devralması ve arabayı kullanmayı bırakması bize bayağı yardımcı oldu
her ay 3 taksit ödemeye banka izin vemiyor kredi olayında canım sen gidip bankanın içinden mi hallediyorsun acaba. yani şimdi ben her ay 2 taksit olrak kapatabilir miyim bankanın telefondan girdiğimde sistem izin vermiyor bana 3 taksit falan ödememe?
findeks puanı için bir ücret ödüyormusunuz? ben bir kere üye oldum, sözde kredi notunu vs ücretsiz vereceklerdi, gelmedi.
Yani kızlar vakifbank tan kredi kullanıp da bu şekilde aylık 2 3 taksit birlikte yatıran var mı acaba? Seninki güzelmiş ya yani taksit sayısı mi aynı kalıyor diyelim ki 12 ay çektin o ay gittin 2 aylık yatirdin 10 ay üzerinden mi tekrar hesaplıyor 12 aya bölmuyor değil mi tekrardan? Ay nolur yapan varsa bu şekilde bi bankadan beni aydinlativersinEnpara.com kullanıyorum
İstediğin miktarda ödeme yapabiliyorsun
Yaptığın ödeme sonrasında kalan borcunu tekrar hesaplayıp kalan aylara bölüyor
Ödemen gereken aylık meblağ da düşüyor
Canım bankam :)
Kredi kartımdan 3 ayda bir 6 tl çekiliyor
Mail olarak geliyor
Ücretli yani ama durumumu takip ettiğim için kullanıyorum
Yani kızlar vakifbank tan kredi kullanıp da bu şekilde aylık 2 3 taksit birlikte yatıran var mı acaba? Seninki güzelmiş ya yani taksit sayısı mi aynı kalıyor diyelim ki 12 ay çektin o ay gittin 2 aylık yatirdin 10 ay üzerinden mi tekrar hesaplıyor 12 aya bölmuyor değil mi tekrardan? Ay nolur yapan varsa bu şekilde bi bankadan beni aydinlativersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?