- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
canım üzüldüm hayatında bir şeylerin son bulmasına.merhaba,
yeni bir gün yeni bir başlangıç benim için. daha önce bahsetmiştim erkek arkadaşımla evlilik kararı aldık diye. dün yüzüğünü geri verdim.
bir süredir gelenek görenek ve kültür olarak çatışma yaşıyorduk. daha sonrasında problemin çok daha büyüdüğünü fark ettik. anladık ki ne biz birbirimizle yapabiliriz ne de ailelerimiz..
daha önce fark etmediniz mi derseniz artık işler ciddiye binmeye başlayınca yetiştirilme tarzlarıyla beraber bazı huy ve davranışlar da ortaya çıkıyormuş.
bu haftasonu isteme ve söz yapacaktık, fakat dün bu yolda birbirimizi daha da yıpratacağımızı farkedip yollarımızı ayırdık.
üzgün müyüm? evet yıkıldım diyebilirim. onun da üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. fakat daha sonradan üzülmektense en başından üzülmek en mantıklısı..
o asla kötü bir insan değil. Allah onun karşısına hep onun gibi iyi insanlar çıkarır inşallah. sadece biz birbirimiz için çok farklıymışız . bundan sonra yoluma farklı şekilde devam edecekmişim demek ki. dün sabah yaptığım planlarla bugünkü planlar ne kadar farklı..
demem o ki aslında hepimizin bir B planına ihtiyacı varmış. şu an içinde bulunduğum boşluğun bir tarifi yok maalesef. yılbaşına kadar iyice düşünüp bazı meseleleri çözmem gerekiyor. belki bu şehirdeki son günlerim bile olabilir.
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Ya çok çok üzüldümmerhaba,
yeni bir gün yeni bir başlangıç benim için. daha önce bahsetmiştim erkek arkadaşımla evlilik kararı aldık diye. dün yüzüğünü geri verdim.
bir süredir gelenek görenek ve kültür olarak çatışma yaşıyorduk. daha sonrasında problemin çok daha büyüdüğünü fark ettik. anladık ki ne biz birbirimizle yapabiliriz ne de ailelerimiz..
daha önce fark etmediniz mi derseniz artık işler ciddiye binmeye başlayınca yetiştirilme tarzlarıyla beraber bazı huy ve davranışlar da ortaya çıkıyormuş.
bu haftasonu isteme ve söz yapacaktık, fakat dün bu yolda birbirimizi daha da yıpratacağımızı farkedip yollarımızı ayırdık.
üzgün müyüm? evet yıkıldım diyebilirim. onun da üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. fakat daha sonradan üzülmektense en başından üzülmek en mantıklısı..
o asla kötü bir insan değil. Allah onun karşısına hep onun gibi iyi insanlar çıkarır inşallah. sadece biz birbirimiz için çok farklıymışız . bundan sonra yoluma farklı şekilde devam edecekmişim demek ki. dün sabah yaptığım planlarla bugünkü planlar ne kadar farklı..
demem o ki aslında hepimizin bir B planına ihtiyacı varmış. şu an içinde bulunduğum boşluğun bir tarifi yok maalesef. yılbaşına kadar iyice düşünüp bazı meseleleri çözmem gerekiyor. belki bu şehirdeki son günlerim bile olabilir.
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Fuzuli masrafGünaydın arkadaşlar
Dün babam telefonunu kırmış cebindeymiş üstüne oturmuş telefon kırılmış açılmıyor
Şimdi yeni telefon alırken muhtemelen kandırılacaktı
Çünkü gidip teknosa gibi yerlerden almaz
Çin malı ya da replika falan telefon satacaklardı kendisine pahalıya diye
Gittim dün telefon aldım babama
350 tl
Bütün ay kısıp sonra böyle harcamalar yapmak beni çok üzüyor ya
Neyse güle güle kullansın artık
Daha ona aldığım tabletin taksiti yeni bitmişti
Tebrik ederimHicbirsey almadim
canım üzüldüm hayatında bir şeylerin son bulmasına.
üzülerek söylüyorum hakikaten evlilikte (en iyi evlilikte dahi) senin annen benim annem konuşması olur tarz farkı kültür farkından dolayı. ki çok fazla fark varsa ve çatışma oluyorsa evlenince düzelir çocuk olunca düzelir gibi ertelememek lazım.
sen düşün başkalarının etkisinde kalmadan yön ver hayatında unutma bir hayatımız var sadece onu yaşayacağız.
Ya çok çok üzüldüm
Hiç oluru yok muydu?
Şimdiden büyük sorunlar var ise sonrasında daha da kötüleşebilir haklısın...
Bunaldığın zaman bizimle dertleşebilirsin
muhendisiniz hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.
Bazen en başından bir süre üzülüp dağılmak, bir ömrü heba etmekten iyidir.
Yeni başlangıçların sana bolca mutluluk getirsin
Üzücü bir durum. Umarım çabuk toplarsın. Baxen çok yıkıcı olabiliyorhakkında hayırlısı olur umarım. muhendisiniz
muhendisiniz nasılsın?
bu sakin süreçten sonra ne karar verirsen daha hayırlı olacak hakkında canım. sen doğru süreçleri yaşıyorsun. çocuk yetiştirmek gerçekten zor. biz eşimle taban tabana aynı olmamıza rağmen çocukla birlikte çok tartışır olduk. aynı olduğumuz için uzun sürmüyor hemen barışıyoruz ama başka türlüsü çok zor düşününce.günaydın herkese,
ayrılık sonrası rutin depresyon halindeyim.
iştahım kesildi. hızla kilo veriyorum.
yaptığım hiçbir şeyin değeri yokmuş gibi hissediyorum.
zamanımı değerlendirecek bir şeyler arıyorum.boş oturunca kendimi 2 tuvalet kağıdı rulosu ve bir çöp poşetiyle oturuyorken buluyorum.
daha önceden bahsetmiştim. örgü üzerine uğraşım var. sipariş üzerine ürünler örüyorum. kendimi ona verdim. sanırım çoğunu verdiğim tarihten önce teslim edeceğim.
bilgisayardan burhan altıntop açıyorum (beni güldüren nadir karakterlerden) ve örüyorum. saatlerce başından kakmadan örüyorum.
bu arada tabiki birikime de devam ediyorum. saldım çayıra olayına girmedim .
bi arkadaşıma 1200 tl vermiştim. getirdi sağolsun. onu birikime aktardım bile.
ara ara da kumbaramı besliyorum.
son 3 gündür sadece 8 tl ye dışarıdan siparişe verdim. zaten başka da bir şey yemedim o yüzden para da harcamadım .
günaydın herkese,
ayrılık sonrası rutin depresyon halindeyim.
iştahım kesildi. hızla kilo veriyorum.
yaptığım hiçbir şeyin değeri yokmuş gibi hissediyorum.
zamanımı değerlendirecek bir şeyler arıyorum.boş oturunca kendimi 2 tuvalet kağıdı rulosu ve bir çöp poşetiyle oturuyorken buluyorum.
daha önceden bahsetmiştim. örgü üzerine uğraşım var. sipariş üzerine ürünler örüyorum. kendimi ona verdim. sanırım çoğunu verdiğim tarihten önce teslim edeceğim.
bilgisayardan burhan altıntop açıyorum (beni güldüren nadir karakterlerden) ve örüyorum. saatlerce başından kakmadan örüyorum.
bu arada tabiki birikime de devam ediyorum. saldım çayıra olayına girmedim .
bi arkadaşıma 1200 tl vermiştim. getirdi sağolsun. onu birikime aktardım bile.
ara ara da kumbaramı besliyorum.
son 3 gündür sadece 8 tl ye dışarıdan siparişe verdim. zaten başka da bir şey yemedim o yüzden para da harcamadım .
bu sakin süreçten sonra ne karar verirsen daha hayırlı olacak hakkında canım. sen doğru süreçleri yaşıyorsun. çocuk yetiştirmek gerçekten zor. biz eşimle taban tabana aynı olmamıza rağmen çocukla birlikte çok tartışır olduk. aynı olduğumuz için uzun sürmüyor hemen barışıyoruz ama başka türlüsü çok zor düşününce.
bu bir yas dönemi ve yaşanmalı bence...
canın istemiyor için almıyor ama yemeden içmeden kesme kendini.
bu yaşadığın şey çok zor, ne demeliyim bilmiyorum.
ne desem seni teselli etmeyecek.
ama şimdiden onun seninle aynı yolda yürüyemeyeceğini anlaman çok büyük bir şans.
çünkü sevmeye cesareti olanlar ona sahip çıkmasını da bilmeli.
yanımda durması gereken zamanda durmadı demişsin.
şimdi duramayan evlenseniz yine aynı hatta seni daha da hayal kırıklığına uğratacak şekilde davranırdı.
her zorluğun aşılabileceğine dair inancı olan biriyim.
ama iki tarafın da çabasıyla.
seni yanına alıp dünyadaki herkese "biz böyle karar verdik, biz böyle yapacağız" diye dik duramayan biri ise zaten yolun başından dönmen en mantıklısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?