Bugün ne almadın?

canım üzüldüm hayatında bir şeylerin son bulmasına.
üzülerek söylüyorum hakikaten evlilikte (en iyi evlilikte dahi) senin annen benim annem konuşması olur tarz farkı kültür farkından dolayı. ki çok fazla fark varsa ve çatışma oluyorsa evlenince düzelir çocuk olunca düzelir gibi ertelememek lazım.
sen düşün başkalarının etkisinde kalmadan yön ver hayatında unutma bir hayatımız var sadece onu yaşayacağız.

Ya çok çok üzüldüm
Hiç oluru yok muydu?
Şimdiden büyük sorunlar var ise sonrasında daha da kötüleşebilir haklısın...
Bunaldığın zaman bizimle dertleşebilirsin

Günaydın arkadaşlar
Dün babam telefonunu kırmış cebindeymiş üstüne oturmuş telefon kırılmış açılmıyor

Şimdi yeni telefon alırken muhtemelen kandırılacaktı
Çünkü gidip teknosa gibi yerlerden almaz
Çin malı ya da replika falan telefon satacaklardı kendisine pahalıya diye
Gittim dün telefon aldım babama
350 tl

Bütün ay kısıp sonra böyle harcamalar yapmak beni çok üzüyor ya
Neyse güle güle kullansın artık

Daha ona aldığım tabletin taksiti yeni bitmişti

Fuzuli masraf

Yani aynen öyle oldu
Bu defakini dikkatli kullanır umarım
Bi de onlar izmirde ben ankaradayım yani
Kardeşime dedim git babama telefon al sen diye o da ben uğraşamam falan dediği için bu iş yine bana kaldı

İyi akşamlar herkese
Bu ay evin giderlerini eşim ele aldı :)
Normalde parasını bana gönderirdi ben ödemeleri yapardım
Bundan sonra evin giderleri ve faturaları o karşılayacak
Ben de bir an önce kredi kartımı ve kredimi ödeyeceğim

Aynen biz de sırf bu yüzden birbirimizi yıpratmayalım istedik. çünkü çatışma şimdiden var. ileride çocuk olduğunda kime göre yetişecek ? bunlar biraz düşündürücü. bir de yanımda durması gereken yerde durmadı. aslında ben bu kararı alırken bu de bi etken oldu.

Ya çok çok üzüldüm
Hiç oluru yok muydu?
Şimdiden büyük sorunlar var ise sonrasında daha da kötüleşebilir haklısın...
Bunaldığın zaman bizimle dertleşebilirsin

oluru ben tamam dersem var. ama benim tamam demeyeceğim noktalarda elini taşın altına koymayı bilmeli. tek tarafla olmuyor. ha bugün gelse bana tamam bunda da böyle yapalım. yine varım. ama hiç sanmıyorum.

muhendisiniz hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.
Bazen en başından bir süre üzülüp dağılmak, bir ömrü heba etmekten iyidir.
Yeni başlangıçların sana bolca mutluluk getirsin

teşekkür ederim umarım hayırlısı böyledir. Allaha hep hayırlısı ise olsun değilse uzak dursun diye dua etmiştim.

Üzücü bir durum. Umarım çabuk toplarsın. Baxen çok yıkıcı olabiliyor hakkında hayırlısı olur umarım. muhendisiniz

teşekkür ederim canım. inşallah toparlanabilirim. müthiş bir boşluk var içimde ve nasıl dolduracağımı bilmiyorum.

muhendisiniz cok uzuldum hakkinizda hayirlisi olsun
Her serde vardir bir hayir boyle dusun

teşekkür ederim umarım hayırlısı böyledir. ben de çok üzgünüm.

iyi olmaya çalışıyorum. çok iyi hissettiğimi sanmıyorum. kafamı dağıtmak için yeni bir şeyler yapmalıyım. ama ne henüz bulamadım.

günaydın herkese,

ayrılık sonrası rutin depresyon halindeyim.

iştahım kesildi. hızla kilo veriyorum.
yaptığım hiçbir şeyin değeri yokmuş gibi hissediyorum.
zamanımı değerlendirecek bir şeyler arıyorum.boş oturunca kendimi 2 tuvalet kağıdı rulosu ve bir çöp poşetiyle oturuyorken buluyorum.

daha önceden bahsetmiştim. örgü üzerine uğraşım var. sipariş üzerine ürünler örüyorum. kendimi ona verdim. sanırım çoğunu verdiğim tarihten önce teslim edeceğim.

bilgisayardan burhan altıntop açıyorum (beni güldüren nadir karakterlerden) ve örüyorum. saatlerce başından kakmadan örüyorum.

bu arada tabiki birikime de devam ediyorum. saldım çayıra olayına girmedim .

bi arkadaşıma 1200 tl vermiştim. getirdi sağolsun. onu birikime aktardım bile.
ara ara da kumbaramı besliyorum.

son 3 gündür sadece 8 tl ye dışarıdan siparişe verdim. zaten başka da bir şey yemedim o yüzden para da harcamadım .

bu sakin süreçten sonra ne karar verirsen daha hayırlı olacak hakkında canım. sen doğru süreçleri yaşıyorsun. çocuk yetiştirmek gerçekten zor. biz eşimle taban tabana aynı olmamıza rağmen çocukla birlikte çok tartışır olduk. aynı olduğumuz için uzun sürmüyor hemen barışıyoruz ama başka türlüsü çok zor düşününce.

bu bir yas dönemi ve yaşanmalı bence...
canın istemiyor için almıyor ama yemeden içmeden kesme kendini.

bu yaşadığın şey çok zor, ne demeliyim bilmiyorum.
ne desem seni teselli etmeyecek.

ama şimdiden onun seninle aynı yolda yürüyemeyeceğini anlaman çok büyük bir şans.
çünkü sevmeye cesareti olanlar ona sahip çıkmasını da bilmeli.
yanımda durması gereken zamanda durmadı demişsin.
şimdi duramayan evlenseniz yine aynı hatta seni daha da hayal kırıklığına uğratacak şekilde davranırdı.

her zorluğun aşılabileceğine dair inancı olan biriyim.
ama iki tarafın da çabasıyla.
seni yanına alıp dünyadaki herkese "biz böyle karar verdik, biz böyle yapacağız" diye dik duramayan biri ise zaten yolun başından dönmen en mantıklısı...

aynen. şu an doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. kalbim öyle söylemiyor ama yine hayırlısı ise zaten olacaktır diye düşünüyorum.

yemek yiyesim yok pek. zoraki 1 lokma alıyorum. sonrasında midem ağrıyor. içim almıyor. bi süre böyle geçecekgibi. alışana kadar en azından.

ben de benimle beraber yürümeyecekse iyiki şimdi görmüşüm diyorum. pazar günü sözümüz olacaktı. bana bu hali,yle bile geç gördüm gibi geliyor bazen.

ortada bir problem vardı ve benden çözmemi bekledi. ama sadece bekledi. manevi bir destek sadece o an için değil ben bu adama sırtımı yaslayabilirimi de gösterirdi.

ben bir şeyler için çabalarken durup seyretmesine çok içerledim. zaten yüzüne de söyledim. ama maalesef seviyorum. bugün gelse geçse karşıma ben eşeklik ettim o yaptığım hataydı dese affedebilirim. muhtemelen önce burnundan getiririm sonra affederim. ama hayırlısı bu ise de yapacak pek bir şey kalmıyor.

sanırım hayatım boyunca yalnız kalmaktan ilk defa bu kadar korktum. o yüzden de sürüyor ağlamalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…