• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

bugün sadece ekmek aldım 2 tane.hafta sonu eşimle tam buğday ekmek ve az ekmek tüketmeye karar verdik ve denedik. sonuç: doymadık zevk de almadık :KK70:
bugün beyaz ve taze ekmek aldım nasıl özlemişim ama azaltacağım çünkü kızım da ekmek yemek istiyor ve ağzının tadını biliyor taze ekmeği kuru kuru yiyor öyle :KK70:
aylarca diyet yaptım agzima sürmedim ve simdi de sadece hafta sonları beyaz ekmek yerim ama
Fırından yeni çıkmış sıcak ekmek kadar lezzetli bişey yok ya
Neyle yersen ye o ekmek tam bir lezzet şöleni:)

aylarca diyet yaptım agzima sürmedim ve simdi de sadece hafta sonları beyaz ekmek yerim ama
Fırından yeni çıkmış sıcak ekmek kadar lezzetli bişey yok ya
Neyle yersen ye o ekmek tam bir lezzet şöleni:)
aynen öyle valla ben de öğlen aynısını düşündüm peynirle güzel tahin-pekmezle güzel nasıl güzel bir şey diye :)) özlemişim kendisini 2 günden sonra :D
kızım desen gelip istiyor tıkıştırıyor ağzına yiyip geri geliyor yine istiyor :D annem yediklerine dikkat ediyor bizde şuan ona özendim açıkçası tam buğday ekmek yiyor dilimle filan bize uyarladım ama annem bi ekmeği 1 hafta yiyor biz eşimle bir öğünde yedik gitti :olamaz:

Ben dün ve bugün hiç bişey almadım.
Akşam da marketlere uğramadan direkt eve gidecegim :)

Tebrikler
Ben de bugün hiiiç para harcamadım

bugün sadece ekmek aldım 2 tane.hafta sonu eşimle tam buğday ekmek ve az ekmek tüketmeye karar verdik ve denedik. sonuç: doymadık zevk de almadık :KK70:
bugün beyaz ve taze ekmek aldım nasıl özlemişim ama azaltacağım çünkü kızım da ekmek yemek istiyor ve ağzının tadını biliyor taze ekmeği kuru kuru yiyor öyle :KK70:

Ben beyaz ekmeği çok yapay buluyorum ve doymuyorum çok yesem de
Tam buğday, çavdar, mısır, köy ekmeklerini çok severim
Bence alıştıkça seversiniz
Daha çok protein alırsanız da ekmeğe daha az ihtiyaç duyarsınız

Mesela 2 haşlanmış yumurta yerseniz kahvaltıda o kadar da ekmek tüketmezsiniz ;)

Selam kızlar.
Konuya sık katılım yapamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum.
Yıllardır bizde tavuk market yoğurdu abur cubur yemiyoruz ekmekten vazgeçemedik ama oğluma hiç vermiyoruz alışmadığı için istemiyor bizde 3 günde bir alıyoruz ve çoğu zaman o da kalıyor günde 1 dilim akşam yemeği ile yiyoruz bunu kesmeyi başaramadık ve kişisel ürünlerimin hepsini attım. Sadece bir roll on um ve parfüm. Bir krem ve birkaç parça makyaj malzemem var.
Deterjansa çok az kullanıyorum çoğunlukla sirke ile siliyorum evi.
Sıkıntım çamaşır suyu
Ayda bir kere de olsa kullanıyorum banyoda
Dökmediğimde kötü hissediyorum.
Eşim çamaşır suyu kullandığımda çk çok rahatsız oluyor o yokken kullanıyorum ki ayda bir kere. Bunun yerine ne kullanabilirim. Sirke denedim arap sabunu denedim o kirli hissini içimden atamıyorum.

Bu arada bugün hiç harcama yapmadım

Wc başka ne ile temizlenir ki. Tabiki bende çamaşir suyu kullaniyorum:işsiz:
En iyi yine mühendisler bilir herhalde. Bu konuya bi açiklik getirseler iyi olur

Birde başka bir deterjan kullanılsa bile bir süre sonra ağır bir koku oluyor. O kokuda çamaşır suyu ile gidiyor.
Mecbur kalıyoruz kullanmaya.
elecda elecda ne kullanıyorsun çamaşır suyu yerine banyo temizliğinde.

Selam kızlar.
Konuya sık katılım yapamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum.
Yıllardır bizde tavuk market yoğurdu abur cubur yemiyoruz ekmekten vazgeçemedik ama oğluma hiç vermiyoruz alışmadığı için istemiyor bizde 3 günde bir alıyoruz ve çoğu zaman o da kalıyor günde 1 dilim akşam yemeği ile yiyoruz bunu kesmeyi başaramadık ve kişisel ürünlerimin hepsini attım. Sadece bir roll on um ve parfüm. Bir krem ve birkaç parça makyaj malzemem var.
Deterjansa çok az kullanıyorum çoğunlukla sirke ile siliyorum evi.
Sıkıntım çamaşır suyu
Ayda bir kere de olsa kullanıyorum banyoda
Dökmediğimde kötü hissediyorum.
Eşim çamaşır suyu kullandığımda çk çok rahatsız oluyor o yokken kullanıyorum ki ayda bir kere. Bunun yerine ne kullanabilirim. Sirke denedim arap sabunu denedim o kirli hissini içimden atamıyorum.

Bu arada bugün hiç harcama yapmadım

Wc başka ne ile temizlenir ki. Tabiki bende çamaşir suyu kullaniyorum:işsiz:
En iyi yine mühendisler bilir herhalde. Bu konuya bi açiklik getirseler iyi olur

Neden wc temizleyicilerden kullanmıyosunuz?
Ben hiç çamaşır suyu kullanmam çok pis kokuyor bana kalırsa
Soluduğumda da akciğerlerimi yakıyor gibi hissediyorum :(

Tebrikler
Ben de bugün hiiiç para harcamadım

Ben beyaz ekmeği çok yapay buluyorum ve doymuyorum çok yesem de
Tam buğday, çavdar, mısır, köy ekmeklerini çok severim
Bence alıştıkça seversiniz
Daha çok protein alırsanız da ekmeğe daha az ihtiyaç duyarsınız

Mesela 2 haşlanmış yumurta yerseniz kahvaltıda o kadar da ekmek tüketmezsiniz :KK66:
haklısın canım ben de yola girdim şimdilik böyle olabilir de bir süre sonra bırakacağız inşallah. kızım sağlıklı büyüsün istiyorum ilerde belki kendim bile yaparım ekmeğimizi şimdi hiç vaktim yok ama ilerde daha da oturturum rayına umarım.

Neden wc temizleyicilerden kullanmıyosunuz?
Ben hiç çamaşır suyu kullanmam çok pis kokuyor bana kalırsa
Soluduğumda da akciğerlerimi yakıyor gibi hissediyorum :KK43:
Ben de çamaşır suyu kullanmayinca temiz olduğunu düşünmüyorum
Alerjim de var kullanmamam lazım ama psikolojik sanırım başka biseyle yapınca temiz gelmiyor

Birde başka bir deterjan kullanılsa bile bir süre sonra ağır bir koku oluyor. O kokuda çamaşır suyu ile gidiyor.
Mecbur kalıyoruz kullanmaya.
elecda elecda ne kullanıyorsun çamaşır suyu yerine banyo temizliğinde.
Çamaşır suyu yerine oksijenli ürünleri tercih edebilirsin. Ben Naturalive markasının oksijenli leke çıkarıcı adlı ürününü kullanıyorum. Sirke-karbonat karışımı da aynı işi görür.
Zorunluluk diye bir şey yok aslında. Ben yıllardır evime sokmadım çamaşır suyunu. Şu anki kanser patlamasının baş aktörlerindendir kendisi. Mikropları öldüreceğim derken kendinize ve ailenize zarar vermeyin.

IMG_2562.PNG

Herkese günaydın,
Dün evden yine bazı eşyalarımı ayırdım
Boş yere yer kaplayan kullanmadığım şeylerdi
Bir şey almadığım gibi bazı şeyleri de vermek bana iyi hissettiriyor
Maaşıma 2 gün kaldı
Borçlarımı ödeyeceğim için seviniyorum

Bu arada geçen ay su faturası çok geliyor dikkat edicem demiştim ya
20 lira gelen fatura 27 olmuş bu ay :D
Bu nasıl dikkat etmek oldu ben anlamadım

Kredi kartım 4500 tl geldi
İlk kez maaşım kadar geldi :D
2000 tl ödeyebileceğim

Isınma ve sıcak suyumuz da 65 tl geldi
Geçen sene apartman boş olduğundan 180 falan geliyordu
Şimdi evimizde üşümüyoruz ve 65 tl aylık iyi geldi

merhaba,

yeni bir gün yeni bir başlangıç benim için. daha önce bahsetmiştim erkek arkadaşımla evlilik kararı aldık diye. dün yüzüğünü geri verdim.

bir süredir gelenek görenek ve kültür olarak çatışma yaşıyorduk. daha sonrasında problemin çok daha büyüdüğünü fark ettik. anladık ki ne biz birbirimizle yapabiliriz ne de ailelerimiz..

daha önce fark etmediniz mi derseniz artık işler ciddiye binmeye başlayınca yetiştirilme tarzlarıyla beraber bazı huy ve davranışlar da ortaya çıkıyormuş.

bu haftasonu isteme ve söz yapacaktık, fakat dün bu yolda birbirimizi daha da yıpratacağımızı farkedip yollarımızı ayırdık.

üzgün müyüm? evet yıkıldım diyebilirim. onun da üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. fakat daha sonradan üzülmektense en başından üzülmek en mantıklısı..

o asla kötü bir insan değil. Allah onun karşısına hep onun gibi iyi insanlar çıkarır inşallah. sadece biz birbirimiz için çok farklıymışız . bundan sonra yoluma farklı şekilde devam edecekmişim demek ki. dün sabah yaptığım planlarla bugünkü planlar ne kadar farklı..

demem o ki aslında hepimizin bir B planına ihtiyacı varmış. şu an içinde bulunduğum boşluğun bir tarifi yok maalesef. yılbaşına kadar iyice düşünüp bazı meseleleri çözmem gerekiyor. belki bu şehirdeki son günlerim bile olabilir.

hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

merhaba,

yeni bir gün yeni bir başlangıç benim için. daha önce bahsetmiştim erkek arkadaşımla evlilik kararı aldık diye. dün yüzüğünü geri verdim.

bir süredir gelenek görenek ve kültür olarak çatışma yaşıyorduk. daha sonrasında problemin çok daha büyüdüğünü fark ettik. anladık ki ne biz birbirimizle yapabiliriz ne de ailelerimiz..

daha önce fark etmediniz mi derseniz artık işler ciddiye binmeye başlayınca yetiştirilme tarzlarıyla beraber bazı huy ve davranışlar da ortaya çıkıyormuş.

bu haftasonu isteme ve söz yapacaktık, fakat dün bu yolda birbirimizi daha da yıpratacağımızı farkedip yollarımızı ayırdık.

üzgün müyüm? evet yıkıldım diyebilirim. onun da üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. fakat daha sonradan üzülmektense en başından üzülmek en mantıklısı..

o asla kötü bir insan değil. Allah onun karşısına hep onun gibi iyi insanlar çıkarır inşallah. sadece biz birbirimiz için çok farklıymışız . bundan sonra yoluma farklı şekilde devam edecekmişim demek ki. dün sabah yaptığım planlarla bugünkü planlar ne kadar farklı..

demem o ki aslında hepimizin bir B planına ihtiyacı varmış. şu an içinde bulunduğum boşluğun bir tarifi yok maalesef. yılbaşına kadar iyice düşünüp bazı meseleleri çözmem gerekiyor. belki bu şehirdeki son günlerim bile olabilir.

hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
o_O

Back