- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
30 bin aldik 90 bin veriyolaro değil de bir önceki mesaj yanlış oldu sanırım alıntı.
cüzi bir miktara almıştık demiştin?
zula yapmayı buradaki arkadaşlardan öğrendim acil durum parası gibiAynı durumdayız demek
Bizim de ödeme yaptığımızda elimizde çok az nakit kalıyor
Onunla da evin market alışverişini görüyoruz
Zulamız da yok üstelik :)
zula ya da kötü gün parası kaç tl olmalı arkadaşlar ya? bi 10 bin çok mu ya da az mı. hastalık falan olur Allah korusun bu gibi durumlar için sizler ne kadar kenara para ayırıyorsunuz?zula yapmayı buradaki arkadaşlardan öğrendim acil durum parası gibi
gerçi benim zulam daha mutfak masrafını karşılamaya yetmez ama bir yerden başlamak gerek :)
canım o ailenin küçüklüğüne, ihtiyaçlarına göre değişir..Misal biz 2 çocuk okutuyoruz..zula ya da kötü gün parası kaç tl olmalı arkadaşlar ya? bi 10 bin çok mu ya da az mı. hastalık falan olur Allah korusun bu gibi durumlar için sizler ne kadar kenara para ayırıyorsunuz?
bence en az 3-4 aylık giderimizi karşılayacak kadar TL olmalızula ya da kötü gün parası kaç tl olmalı arkadaşlar ya? bi 10 bin çok mu ya da az mı. hastalık falan olur Allah korusun bu gibi durumlar için sizler ne kadar kenara para ayırıyorsunuz?
bence en az 3-4 aylık giderimizi karşılayacak kadar TL olmalı
her gün kalktığımda ev alasım geliyor
sonra alamadığımdan vazgeçiyorum.
bizim buralarda 1+1 ler (60- 75 m2 arası) yaklaşık 140.000 tl
şu an oturduğumuz ev kira.
geçen sene apartmandaki daireler satılırken 145.000 di
şimdi olmuş 165.000 tl
Bnm icinde 3 ay onceye kadar ev almak hayaldiS Spizella Sadece uyanınca mı? Sen iyisin o zaman :)
Ben her an bir evim olsa diye hayal kuruyorum, kafayı evle bozdum iyice.
Gerçi bunda ev sahibimin de etkisi çok büyük. Gelecek yıl kirama %30 civarında zam yapacağını şimdiden bildirdiği için kabusum oldu resmen.
Geçen haftadan beridir tırım tırım ev bakıyorum. Ama nasıl alacağız hiç bilmiyorum. Ev fiyatları düşündüğümüzün çok üstünde. Oturabileceğimiz bir ev bütçemizin en az 75bin TL üstünde. Ne olacak hiç bilmiyorum. Tüm evsizlere ev sahibi olmak nasip olur inşallah
güle güle oturun, inşallah ben de bir an önce bulurumBnm icinde 3 ay onceye kadar ev almak hayaldi
Ev sahibim sagolsun bni kiraciliktan soguttugu icin biz bir anda karar verdik.ve 1 hafta icinde aldik
Esime kalsa daha arastiralim bakalim hemen ev mi alinir dedi.ama ben bir cesaret alalim gitsin dedim.belki 3-5 asagiya bulurduk ama stresinden kurtuldum sukur
Ev aramak buyuk stres gercekten Allah kolaylik versin bir an evvel alirsiniz insallah
Bizim 5 bin vardı. Herkesin bütçesine göre tabi. Şuan 5 bin yok tabi eşim işsizken kullandık biraz var ama şuan onu tamamlamak için çabalayamam. Krediyi bitirmek için birikim yapıyoruz.zula ya da kötü gün parası kaç tl olmalı arkadaşlar ya? bi 10 bin çok mu ya da az mı. hastalık falan olur Allah korusun bu gibi durumlar için sizler ne kadar kenara para ayırıyorsunuz?
Öğrenciyken çok severdim mağazaları şimdi hiç çekici gelmiyor.ev parası mi biriktiriyorum diye yoksa cidden mi canım istemiyor bilmiyorum tabi.psikolojik de olabilir.ama artık hiç alışveriş yapasım yok eskisi gibi.Bizim 5 bin vardı. Herkesin bütçesine göre tabi. Şuan 5 bin yok tabi eşim işsizken kullandık biraz var ama şuan onu tamamlamak için çabalayamam. Krediyi bitirmek için birikim yapıyoruz.
Selam kızlar bugün oğlum için termal çorap vardı almadım. Kendimde kalın bir tayt ya da eşorfman altı istiyorum ama almadım. Aklımda birşet kalmasın diye de hiç bakmıyorum mağazalara
ne kadar ki baktığın evler istanbulda mı acaba? inşaattan almak daha mantıklı gibi sanki biz öyle yaptık. bi kısmı peşin geri kalanının tamamı ev bitince.tek sorun kira da veriyoruz ayrıca.S Spizella Sadece uyanınca mı? Sen iyisin o zaman :)
Gerçi bunda ev sahibimin de etkisi çok büyük. Gelecek yıl kirama %30 civarında zam yapacağını şimdiden bildirdiği için kabusum oldu resmen.
Geçen haftadan beridir tırım tırım ev bakıyorum. Ama nasıl alacağız hiç bilmiyorum. Ev fiyatları düşündüğümüzün çok üstünde. Oturabileceğimiz bir ev bütçemizin en az 75bin TL üstünde. Ne olacak hiç bilmiyorum. Tüm evsizlere ev sahibi olmak nasip olur inşallah
Cok pahali gercekten. Kira ne kadar istiyorlar
zula ya da kötü gün parası kaç tl olmalı arkadaşlar ya? bi 10 bin çok mu ya da az mı. hastalık falan olur Allah korusun bu gibi durumlar için sizler ne kadar kenara para ayırıyorsunuz?
aynen canım. benim evim de 50-60 m2. 3 yıl önce 90 bin tl idi. şimdi 145 diyorlar
S Spizella Sadece uyanınca mı? Sen iyisin o zaman :)
Bnm icinde 3 ay onceye kadar ev almak hayaldi
Ev sahibim sagolsun bni kiraciliktan soguttugu icin biz bir anda karar verdik.ve 1 hafta icinde aldik
Esime kalsa daha arastiralim bakalim hemen ev mi alinir dedi.ama ben bir cesaret alalim gitsin dedim.belki 3-5 asagiya bulurduk ama stresinden kurtuldum sukur
Ev aramak buyuk stres gercekten Allah kolaylik versin bir an evvel alirsiniz insallah
Bizim 5 bin vardı. Herkesin bütçesine göre tabi. Şuan 5 bin yok tabi eşim işsizken kullandık biraz var ama şuan onu tamamlamak için çabalayamam. Krediyi bitirmek için birikim yapıyoruz.
Selam kızlar bugün oğlum için termal çorap vardı almadım. Kendimde kalın bir tayt ya da eşorfman altı istiyorum ama almadım. Aklımda birşet kalmasın diye de hiç bakmıyorum mağazalara
Cnm bnm kenarda birikmisimde yoktu sadece altinlarim vardi onlari bozdurduk toplamda 30000 civari nakit oldu gerisinide kredi cektikkenarıda birikmiş olunca oluyor sanırım
güle güle oturun
bence ev sahibi tribi çekmektense biraz pahalı olsa da sizi olmuş işte
Cnm bnm kenarda birikmisimde yoktu sadece altinlarim vardi onlari bozdurduk toplamda 30000 civari nakit oldu gerisinide kredi cektik
Ama ayri odedigimiz ekstra bir borcumuz taksidimiz yok
Kötü komşu ev sahibi yaparmiş sözüne katiliyorumBnm icinde 3 ay onceye kadar ev almak hayaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?