- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bilkazan yarışmasından Philips süpürge hediye çıkmış, çok mutlu oldum.supurgemi değiştirmem gerekiyordu,çok şükür o masraftan kurtuldum seviyorum kadınlar kulübü nu
Allah güç verdikçe hallolur sıkma canını. inşallah tahmin ettiğinden fazla toparlarsın canım.
haftasonu(cumartesi akşamdan bu sabaha kadar) evdeydim ve hiç para harcamadım.
bugün su peynir ve ekmek alıcam daha da ihtiyacım yok.
inşallah mühendisciğim :)
şimdi bi de işimle ilgili bir durum var.
size özetleyeyim
ben üniversitede çalışıyorum. (eski üniversitem diyelim)
şu an doktora eğitimim için başka bir üniversitede görevlendirme yapıldı.
normalde doktora eğitimim bitince eski üniversiteme dönecektim.
ama son zamanlarda bazı yeni durumlar çıktı
eski üniversitem bana iş güvencesi vermiyor artık.
yani doktorayı bitirdiğim gün işsiz kalma ihtimalim var.
ben şu an 1.5 senedir eğitim alıyorum.
normalde doktoranın süresi 4 sene ama 6 seneye kadar uzatılabilir.
şimdi geleceğimi karanlık gördüğümden ben diyorum ki hemen 4 sene dolunca bitirmeyeyim.
6 seneye uzatıp bari çalışıp maaşımı alayım o sırada da iş bakayım.
sizce mantıklı mı?
onlar da temel besin maddeleri zaten
benim bölümümde doktora yapan kişiler laboratuvardan çıkamıyordu maalesef.
senin bölümünde öyle bir sıkıntın yoksa bence bir yandan da çalışsan iyi olur. memleketimizin durumu malum. doktora bittikten sonra üniversitede devam edersen işten ayrılırsın ama ya devam edemezsen?
bu arada çalıştıkların sana yol su elektrik (maaş tecrübe vs) olarak geri dönecektir. bence mantıklı bir tercih olur.
yani şu an aldığın ücret ne kadar o 2 sene uzatmayı değecek bir meblağ ise olabilir bence. bi de kadro başka bi üniversiteden alamaz mısın? şu an ünvanın nedir?benim alanım sosyal bilimler kapsamında
lab falan yok çok şükür ki.
zaten çalışıcam da doktorayı 4 senede ya da 6 senede bitirmeliyim
hangisini yapacağıma karar veremiyorum
4 sene bitince de işsiz kalma tehlikem var 6 senede bitirince de.
ama uzattıkça doktora süreci beni yorar üzer mi diye de düşünüyorum.
işte kafamda sorular, sorular...
yani şu an aldığın ücret ne kadar o 2 sene uzatmayı değecek bir meblağ ise olabilir bence. bi de kadro başka bi üniversiteden alamaz mısın? şu an ünvanın nedir?
bimcell kullanıyorum ben 16 tl ye 2 gb int. ve 500 dk veriyor 25 tl yüklersen bunlara ekstra 500 smsve 1 gb daha int. veriyor ama hattında 9 tl kalıyor.Bende aslinda kontorlu hatta gecmek istiyorum. Önerebikeceginiz uygun tarifeler var mi
Aylik mi. Ve numara bimcele tasiniyor.bimcell kullanıyorum ben 16 tl ye 2 gb int. ve 500 dk veriyor 25 tl yüklersen bunlara ekstra 500 smsve 1 gb daha int. veriyor ama hattında 9 tl kalıyor.
evet aylık ve bime gidip numara taşımak istediğinizi söylüyorsunuz onlar yapıyor.Aylik mi. Ve numara bimcele tasiniyor.
Eşim kullanıyor kontorlu. İstediğinde paketi yeniliyor. Paket 25 tl 1000 sms 2 gb net 2 gb da hediye veriyorlar.Bende aslinda kontorlu hatta gecmek istiyorum. Önerebikeceginiz uygun tarifeler var mi
Kızlar konturluye geçip hiç stres olmayın bence, kontur bitti vs diye.
Ben Vodafone akıl küpü tarifesine geçtim.1000 dk, 1000 sms, 4 GB internet ayda 28 TL. Bi arastirmanizi öneririm.
Eh o zaman dediğin gibi en uygunu hangisiyse onu bulup almak en mantiklisiBu da iyiymiş
Ben aslında ayda 200 dk
2 gb da internet kullanıyorum
En uygun tarifeye geçicem şu taahhütüm bitince
Şu anki tarifemde 1000 dk 1000 sms ve 3 gb int var 45 tl sanırım. vodafone kamu akıl küpü mü ne
Kontör bitmesi bence artık dert değil
İnternet bankacılığından anında yükleyebiliyosun
Faturalı hatta iletişim vergisi gibi bişey ödeniyor ayrıca