• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

ben yazın ilk kez 3 aylık paket yaptım. avea kullanıyorum
1000 dk+1000 sms+10 gb internet 59 TL
bu pakettekileri 3 ay süre ile kullanabiliyorsun. kafam rahat paketin adı.
bu hafta paket yenileme zamanım, tam denk geldi.
dakikalar yetmezse diye birkaç sefer uzun telefon görüşmelerini eşimin hattından yaptım,
gündüz şirketteyken buranın wifisi ile internet bağlantısı yapıyorum yoksa internet yetmezdi

ben yazın ilk kez 3 aylık paket yaptım. avea kullanıyorum
1000 dk+1000 sms+10 gb internet 59 TL
bu pakettekileri 3 ay süre ile kullanabiliyorsun. kafam rahat paketin adı.
bu hafta paket yenileme zamanım, tam denk geldi.
dakikalar yetmezse diye birkaç sefer uzun telefon görüşmelerini eşimin hattından yaptım,
gündüz şirketteyken buranın wifisi ile internet bağlantısı yapıyorum yoksa internet yetmezdi

Bu da çok iyiymiş
Ayda 20 tl ye gelmiş valla

merhaba ben de 2 günde toplam 15 tl harcadım. pınar süzme peynir 400 g, karışık tahıllı ekmek, bir de turşu aldım. başka harcamam yok. artık maaş almam lazım :) cebimde 30 tl bi şey var :halay:

Günaydın
Tebrikler S Spizella
Ben zaman kavramı hiç koymadım kendime ama benimde aylarca bişey almadığım oluyordur.
ihtiyaç harici bişey almamak çok güzel bir duygu
güzel bir hismiş gerçekten başarılı hissediyorum kendimi :)

muhendisiniz muhendisiniz dayan az kaldı senin maaşa sanırım :)

bizim 15 gün var
para kalmadı gibi bişey
ama ayın 8 inde bir ek ödeme gelecek
onunla idare ederiz ;)

maaş muhtemelen 5 aralıkta bizim haftasonu girecek araya çünkü
benim de maaşa kadar çok az nakitim kaldı ama maaşı alınca da nakit kalmayacak
ödemeleri yapıp, birikim tutarını ayırıp, zuladan kullandığım parayı yerine koyunca bu ay yine çok az nakitim kalacak
mutfak harcamalarını azaltıp derin dondurucuya yönelerek sonrasında lazım olunca yine zuladan kullanarak şubata kadar böyle idare etmem lazım.

maaş muhtemelen 5 aralıkta bizim haftasonu girecek araya çünkü
benim de maaşa kadar çok az nakitim kaldı ama maaşı alınca da nakit kalmayacak
ödemeleri yapıp, birikim tutarını ayırıp, zuladan kullandığım parayı yerine koyunca bu ay yine çok az nakitim kalacak
mutfak harcamalarını azaltıp derin dondurucuya yönelerek sonrasında lazım olunca yine zuladan kullanarak şubata kadar böyle idare etmem lazım.

Aynı durumdayız demek
Bizim de ödeme yaptığımızda elimizde çok az nakit kalıyor
Onunla da evin market alışverişini görüyoruz
Zulamız da yok üstelik :)

Bende bu konut satislarindaki patlamayi anlamiyorum. Enflasyon yuksek dolar euro firladi insanlarin alim gücü düstu bunlar surekli konut arsa tarla artip duruyor.
4 yil önce arsa almisti cüzi bi fiyata şimdi yanina yaklasilmiyor o arsanin. Daha oralar gelismedigi halde.
Satmazsak cocuklara saklarsak cok para eder galiba ilerde

Back