Bugün ne almadın?

valla bu evler neden bu kadar pahalı ben anlayamıyorum.
sürekli fiyatları artıyor.
hani emlak balonu patlayacaktı?

ya sorma nasıl ev alıcaz bilmiyorum. uzun süreli krediyi hiç göze almadım şimdiye kadara. özel sektörde çalıştığım için 1 saat sonramın garantisi yok maalesef.

bu teşvik meselesi süpermiş. 250 tl yılda 3000 tl yapıyor. :) süper olur.

ne kadar ki baktığın evler istanbulda mı acaba? inşaattan almak daha mantıklı gibi sanki biz öyle yaptık. bi kısmı peşin geri kalanının tamamı ev bitince.tek sorun kira da veriyoruz ayrıca.
istanbulda yaşıyoruz ve burada evler gerçekten pahalı. internetten bakınca ucuz ev var diye seviniyorsun ama o evi görmeye gidince tam bir hüsran. geçen haftadan beridir gezmeye başladık. bir ev vardı 230bin TL 2+1, iyiymiş burası olur dedim ilana bakarken. işyerime çok yakın yürüyerek giderim yol masrafım yok falan dedim. evi görmeye gidince şoka girdim resmen. evin sadece salon ve mutfağında cam var. diğer 2 oda zindan gibi. bırak pencereyi havalandırma boşluğu bile yoktu. burayı da ev diye satıyorlar.
inşaattan birkaç ev gezdik ama böyle ev alma fikri bana pek sıcak gelmiyor. mütahite nasıl güveneceğim bilmiyorum.
Türkiye'de yaşıyoruz yarın neye uyanacağımız belli değil. bu kadar çok belirsizlik içinde inşaattan eve girmek beni korkutuyor açıkçası. Annem ve eşimin arkadaşı da inşaattan ev aldılar bir miktar nakit verip ev teslimi kredi kullandılar ama benim şu an ilk tercihim birmiş ev olsun ki hemen taşınayım. bir iki ay daha bitmiş ev arayıp sonrasında başka şansım yok diyip
inşaattan evleri yeniden düşünebilirim

walla ne olursa olsun bir evimiz mutlaka olmalı. ev sahibinin tribi, kaprisi, derdi hiç bitmiyor.
normalde Yİ-ÜFE kadar en fazla zam yapabilir. benim kiram oturduğum bölgeye göre düşük o da piyasa rayicine göre yeniden değerleme yapılmasını istiyor. ben her yıl yasal oranda arttırım yapabileceğini söyleyince de her zam dönemi tartışıyoruz. önümüzdeki yıl kendini garantiye almak için bu yolu bulmuş.

merhaba arkadaşları sabahtan beri işlerim o kadar yoğun ki buraya sabah 5 dk bakabildim.

çok şükür maaşım bu gece hesabıma yatacak.

bankadaki tutardan kiramı yatırdım - 700TL
banka EFT ücreti kesti; 4,22

EFT ücreti çok değil mi ya

neden kesiyor ki benim bankam kesmiyor böyle bir ücret.

S Spizella canım etimesgut tarafı da öyle oldu fiyatlar olabileceği yüksek seviyeye geldi bence. ama bana çok şehre uzak geliyor ya.

enpara hiçbir işlemden ücret almıyor, ben tüm işlemlerimi oradan yapıyorum
şubeye gitmenize de gerek yok, internetten form doldurun müşteri temsilcisi istediğiniz yere gelip hesabı açıp bankamatik kartını veriyor

S Spizella canım etimesgut tarafı da öyle oldu fiyatlar olabileceği yüksek seviyeye geldi bence. ama bana çok şehre uzak geliyor ya.

bi arayıp görüşeceğim pazartesi. çok yüksek geldi ya önceden 2 tl idi.

maaş hesabım vakıfbankta benim. o yüzden başka hesap açmadım.

e benim de vakıf allah allah neden sizden alıyor benden almıyor eft ücreti?

keşke benden de almasa. acaba vadesiz hesap açılırken belirlenen bir şey mi ki ? hiç de anlamam neye göre belirleniyor.

şirket olarak çalıştığımız danışmanımız var onunla halledicem. haftaya da bir kaç yere eft yapmam lazım. inşallah kesilmez

olabilir de ben de anlamıyorum açıkçası ama maaş müşterilerine standart belirlese ne iyi olurmuş eft ücreti çok anlamsız geliyor bana. mutlaka konuşun boşa giden paralarımıza üzülüyorum. bugün kantine gittim ben de her ürüne +25 krş fark koymuşlar havadan 1 tl fazla verdim gıcık oldum valla

aynen kira elden yatacak olsa hiç üşenmeden gider yatırırım boşuna giden 5 kuruş bile içime oturuyor.

Bugun yine dişardan hamburger alacaktim ama almadim
Saglikli beslenmek adina karnabahar hasladim havuc ile salatsini yaptim limonlu dereotlu
Bezelye yaptim. Eşim de nöbetçi ohhh rahatim ağir yemek isteyen yok bari başimda
Yemekten sonrada yatağa uzanir takilirim

mühendisciğim maaş hesabı olarak tanımlanan hesaplardan genelde eft vs ücretler alınmıyor
ya da bazı bankalar hesaptan otomatik ödeme talimatı verdiğinde bi kaç fatura için bu eft ücretlerini kaldırıyorlar

ben enpara kullanıyorum
eft havale kesinti hiç bir ücret almıyorlar
en sevdiğim banka

halkbankasından maaşı aldığım gibi buraya yatırıyorum
araç alırken krediyi bile burdan kullandım
bankaya gitmek imza atmak yok
internet bankacılığına sabah kredi başvurusu yapmıştım öğlen parayı hesabıma yatırmışlardı

işim beytepede
eşimin de acity nin orada

önerebileceğin bi semt var mı bize?

çok uzak zaten
kızılayı görmeyeli 2-3 ay olmuştur :)

işim beytepede
eşimin de acity nin orada

önerebileceğin bi semt var mı bize?

çok uzak zaten
kızılayı görmeyeli 2-3 ay olmuştur :)
Öyleyse yok canım aslında :) bizim bir tanıdık balgattan gidiyordu beytepeye hayli uzak oluyordu arabasız gidemiyordu filan. Böylesi de güzel aslında biz 2 yıl önce ev bakarken oradaki genç evler çankayadaki 60 yaşındaki evlerle aynı fiyatta hatta daha ucuzdu şimdi arttı tabi. Ama emlak öyle almadıkça artıyor alsan da değerleniyor.

teşekkür ederim canım. pazartesi banka ile görüşeceğim yok hala 4,22 derse en parayı düşünmeye başlarım.

yukarıda bir arkadaş da bahsetmişti. peki para çekmek istediğimizde en paradan nasıl çekiyoruz? bildiğimiz banka mı bu en para ?

finansbanka bağlı
finansbank atm lerinden ücretsiz çekebilirsin
ayda 1 kere de istediğin herhangi bir atm den ücretsiz çekebilirsin

herkese selam
bugün avm ye gittim uzuuuuuuun zaman sonra.
yüzüğümün bakıma gitmesi gerekiyordu, onu bıraktım.
sonra bir iki mağazaya bakıp çıktık
tabiki bir şey almadan.

ama neredeyse kışlık bir şal alacaktım. daha doğrusu eşim hediye alacaktı
sonra dedim ki kızım zaten evde 3-4 tane var.

akıllı uslu durduk bişey almadan 15-20 dk içinde çıktık

mağazalar şıkır şıkırdı
yeni yıl konseptli ürünler vardı
içim gitmedi değil bazılarına

Batikentte otursaniz önce istanbul yolundan ediniz acity inse

Sonra siz anadolu Bulvarı eskişehir yoludan Beytepe devam etseniz offf çok mu uzak oldu

Batikentte otursaniz önce istanbul yolundan ediniz acity inse

Sonra siz anadolu Bulvarı eskişehir yoludan Beytepe devam etseniz offf çok mu uzak oldu

Şu an işe servislerle gittiğimizden aslında daha iyi geliyor bize
Eşimin işi eve 7 km
Benimki de 20 km ye yakın sürüyor

Servisle 35 dk ya evdeyim
Batıkentten kaç dk sürer emin değilim
Ama bi araştırayıM
İkimizin de servisi var ise o tarafa da taşınabiliriz
Temmuzda kesin taşınacağız gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…