Elektrikle ısınmayı hiç sevmiyorum
İzmirde yaşadığım dönemde ufo ısıtıcıların en büyüğünden almıştık, çalışırken çok güzel ama odadan çıkınca ya da kapatınca buz
Üstelik bayağı da maliyetliydi. Benim gibi sıcak seven biri için o dönem bayağı fatura geliyordu.
Battaniye/yorgan konusunda ben 2 sene önce bir şey yaptım. Yatsan mağazasından serta marka bir yorgan aldık. (Almak isteyen olur diye yazmak istedim markasını çünkü önerebilirim) Eşim çok ısrar etmişti. yorgan kaz tüyü. Ben o yüzden çok vicdan azabı çektim
hala da çekiyorum, ama eşimin isteğine de karşı gelemedim. Bu yorgan öyle bir ısıtıcı çıktı ki 2 senedir yatak odasında kalorifer peteğini en kısık ayarda kullanmamıza rağmen yine sıcaklıyoruz.
O günden beri bir kere paraya kıyıp böyle bir şey alınabilir diye düşünüyorum. Isınma masrafımızdan yorgan parası çıkmıştır
Aldığımız yorganın kaz tüyü olmayan ama daha farklı bir malzemeyle üretilmiş hem yaz hem kış kullanılan versiyonu vardı. Yorganın bi tarafı sıcak diğer tarafı serin tutuyordu. Onu almadığıma pişmanım ama çok daha pahalıydı
yine de kaz tüyü değildi, keşke onu alsaydım.