- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Canim.en para hangi bankanin. Faiz orani kaç. Ve bu oran kac yil gecerli. Yani mesela oling 1 yil gecerliBoşta duracağına günlük vadeye koyabilirsin
Kazancı az oluyor ama aynı yerde saymasından iyidir
Hem gün içinde ihtiyacın olursa istediğin gibi çekip üstüne ekleme de yapabilirsin
Başka türlü bir yatırım düşünmüyorsan günlük faiz iyidir
İng de var
Enpara da var benim kullandıklarım
Hatta daha önceki aylarda maaşı direk o hesaba yatırıyordum ki kullanana kadar her gün 50 krş gibi de olsa artsın diye :)
Finansbankın online bankacılığıCanim.en para hangi bankanin. Faiz orani kaç. Ve bu oran kac yil gecerli. Yani mesela oling 1 yil gecerli
Tesekkurler canim. Şubeye gitmeme gerek var mi. Kendim acabilir miyimFinansbankın online bankacılığı
Ben çok seviyorum
Eki Görüntüle 2200430
Bir de bazı şartları sağlayınca bu faiz oranı artıyor
Eki Görüntüle 2200431
Tesekkurler canim. Şubeye gitmeme gerek var mi. Kendim acabilir miyim
Tesekkurler caniminternetten başvuruyorsun pure, sonra eve ya da işyerine randevu alıp geliyorlar
banka kartını anında teslim edip belgeleri imzalatıp internet bankacılığı şifreni veriyorlar.
Elektrikle ısınmayı hiç sevmiyorum
İzmirde yaşadığım dönemde ufo ısıtıcıların en büyüğünden almıştık, çalışırken çok güzel ama odadan çıkınca ya da kapatınca buz
Üstelik bayağı da maliyetliydi. Benim gibi sıcak seven biri için o dönem bayağı fatura geliyordu.
Battaniye/yorgan konusunda ben 2 sene önce bir şey yaptım. Yatsan mağazasından serta marka bir yorgan aldık. (Almak isteyen olur diye yazmak istedim markasını çünkü önerebilirim) Eşim çok ısrar etmişti. yorgan kaz tüyü. Ben o yüzden çok vicdan azabı çektimhala da çekiyorum, ama eşimin isteğine de karşı gelemedim. Bu yorgan öyle bir ısıtıcı çıktı ki 2 senedir yatak odasında kalorifer peteğini en kısık ayarda kullanmamıza rağmen yine sıcaklıyoruz.
O günden beri bir kere paraya kıyıp böyle bir şey alınabilir diye düşünüyorum. Isınma masrafımızdan yorgan parası çıkmıştırAldığımız yorganın kaz tüyü olmayan ama daha farklı bir malzemeyle üretilmiş hem yaz hem kış kullanılan versiyonu vardı. Yorganın bi tarafı sıcak diğer tarafı serin tutuyordu. Onu almadığıma pişmanım ama çok daha pahalıydı yine de kaz tüyü değildi, keşke onu alsaydım.
Canım valla ben o parayı ne yapacağımı da bilmiyrum. Uzun vadede duracağı kesin. Amacı yok öylece birikiyor. Dolar baya düştü son günlerde. Ya daha da düşerse diye korkuyorum açıkcası. Altın da aynı şekilde. Tl olarak kaldım yaniEğer parayı kısa süre tutmayacaksan altın, döviz gibi yatırım araçlarının da iyi olduğunu düşünüyorum.
Tabi ytd.
Ben de öyle düşündüm :) vakıfbank var bende. Vakıfbankta da varmış. Arı hesabı. Hem de şubeye gerek duymadan açılıyormuş hesap. Bi onu denicem :) enpara hesabı açtırmıştım ben ama internette yorumlarda durduk yere hesaba bloke koyulmasından bahsedilmiş. O yüzden biraz korktum açıkcası.Boşta duracağına günlük vadeye koyabilirsin
Kazancı az oluyor ama aynı yerde saymasından iyidir
Hem gün içinde ihtiyacın olursa istediğin gibi çekip üstüne ekleme de yapabilirsin
Başka türlü bir yatırım düşünmüyorsan günlük faiz iyidir
İng de var
Enpara da var benim kullandıklarım
Hatta daha önceki aylarda maaşı direk o hesaba yatırıyordum ki kullanana kadar her gün 50 krş gibi de olsa artsın diye :)
En para finansbanka bağlı canım. Faiz oranları hakkında bir bilgim yok. Ben eft havale ücretsiz diye açmıştım hesabı.Canim.en para hangi bankanin. Faiz orani kaç. Ve bu oran kac yil gecerli. Yani mesela oling 1 yil gecerli
Bloke miBen de öyle düşündüm :) vakıfbank var bende. Vakıfbankta da varmış. Arı hesabı. Hem de şubeye gerek duymadan açılıyormuş hesap. Bi onu denicem :) enpara hesabı açtırmıştım ben ama internette yorumlarda durduk yere hesaba bloke koyulmasından bahsedilmiş. O yüzden biraz korktum açıkcası.
aynen canım bi araştır kullananlar diye istersen. ben açtırdım hesabı ama korktum o yüzden para aktarmadım.Bloke mişüphelendim simdi.
Zaten ortam pek iyi degil
Bu aralar benim de harcamam yok
Evdeyim ve grip oldum atlatmaya çalışıyorum
Eşim de çok yoğun işyerinde
Geliyor yemek yiyip yatıyoruz
Hayat çok sıkıcı böyle
Ama dinlenmeden de geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?