- 1 Ekim 2013
- 8.465
- 20.518
- 548
ck guzel canım ınsAllah ev arkadasınla da ıyı gecınırsınde her sey guzel olurcanım şöyle. şirketin kiraladığı bir kaç tane ev var. herkes 2 kişi olarak kalıyor. şirket sadece kirayı ödüyor.
internet benim üzerime. taahhütlü olduğu için kapattırmadım :)
ev arkadaşım da firmadan biri. yani mecburen onunla kalıyorum. çünkü burası çok pahalı bir şehir. maaşlar 1750-3000 tl arası. ev kiraları 1500 civarı. haliyle kimse geçinemeyeceği için gelmek istemiyor. firma da buraya çalışan alabilmek için ev kiralıyor :)
Estagfurullah. Sen kendine ve eşine inanıp güvendikten sonra gerisi bir şekilde hallolur.ya bilmiyorum ki cahil cesareti mi acaba
ama yaparım gibi geliyor.
kendimde bebeğe bakacak gücü de hissediyorum.
hayatta her şeyi eşimle kendim yaptım diyebilirim
bunu da hallederiz gibi geliyor
Citygross a biz de çok gidiyoruz balık reyonu iyi oluyor büyük balıkları dışarıya göre daha hesaplı alabiliyoruz. Mesela dil balığı 35 liraydı bu hafta. Meyve sebze reyonu da uygun oluyor nispeten diğer yerlere göre. Ama deterjan temizlik ürünlerinde Rize gross u tek geçerim. eczanelerde satılan keçiboynuzu özü var onu denedin mi ?Bir zamanlar 185 tl ye dolan depomuz şu an tam 290 tl ye doldu
City gross a girdim sadece 4 parça şey aldım 87 tl odedim ( 4 lu sıvı yağ, 1 adet zeytinyağı , şeker, azıcık keçiboynuzu pekmezi )
Yıkama kesim fon de 35 tl verdim
Sabah 9’da uyanıp gratise koştum sanırım kötü bir örneğim. Baya iyi indirim vardı ama resmen izdiham yaşanmış. 3 şampuan 2 deo 1 diş macunu aldım
Bugün eşime kahvaltıya gitmek istediğimi söylemiştim. Bugün evlilik yildonumumuz hediyemi almış zaten. Sonra evde kahvaltı yapmaya karar verdim. Boş yere masraf dedim. Patates kızarttım kahvaltiliklari hazırladım. Eşim de 15 tl lik börek aldı. Daha ne olsun di mi
Biz bu ay yeni bir yönteme geçiş yaptık :))
Maaşlardan ödemelerimizi yaptık. Kalan parayı hesaptan haftalık çekicez.
Mesela bu hafta için 300 çekicez daha hiçbir şekilde kalanına dokunmamaya çalışıcaz.
Böylece nereye gitti bu para yaa moduna girmemiş olucaz. Ay sonunda da inşallah sıkışmamış olucaz.
Benim anlamadığım şu, babamın düzenli geliri bile yoktu annem habire şunu getir şunu al derdi. Markete gittiğimizde pat pat sepeti doldururdu fiyatına bakmadan haha. Nasıl oluyor anlamıyorum, adam maşallah 1 kez kredi çekmedi 1 kez kredi kartı kullanmadı. Kafamda deli sorular.Muhakkak işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
Biz de tüm parayı çekip akaryakıt, alış veriş vs diye üzerine yazıyoruz.
Bir yeri var, orada tutuyoruz.
Oradan alıp harcıyoruz.
Ben de böyle yapıyorum canım. Böylece herşeyin parasi belli oluyor. Yalnız bunu eşim değil ben yapıyorum. O ne varsa harcarMuhakkak işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
Biz de tüm parayı çekip akaryakıt, alış veriş vs diye üzerine yazıyoruz.
Bir yeri var, orada tutuyoruz.
Oradan alıp harcıyoruz.
Benim anlamadığım şu, babamın düzenli geliri bile yoktu annem habire şunu getir şunu al derdi. Markete gittiğimizde pat pat sepeti doldururdu fiyatına bakmadan haha. Nasıl oluyor anlamıyorum, adam maşallah 1 kez kredi çekmedi 1 kez kredi kartı kullanmadı. Kafamda deli sorular.
Ben de böyle yapıyorum canım. Böylece herşeyin parasi belli oluyor. Yalnız bunu eşim değil ben yapıyorum. O ne varsa harcar
Biz bu ay yeni bir yönteme geçiş yaptık :))
Maaşlardan ödemelerimizi yaptık. Kalan parayı hesaptan haftalık çekicez.
Mesela bu hafta için 300 çekicez daha hiçbir şekilde kalanına dokunmamaya çalışıcaz.
Böylece nereye gitti bu para yaa moduna girmemiş olucaz. Ay sonunda da inşallah sıkışmamış olucaz.
Çok korkunç.. çok geçmiş olsun.. Allah korumuşBugün başımıza bişey geldi.
sabah erkenden arabayla 4 şeritli yolun en solundan gidiyorduk
en sağ şeritten büyük yük dolu bir kamyon üstümüze doğru kırmaya başladı.
aşırı hızlıydı.
bizim de solumuz beton refüjdü.
ne olduğunu anlamadan bizim arabaya o kadar yaklaştı ki. sanırım şoförü uyuyordu.
sonra benim oturduğum taraftaki yan aynayı tamamen alıp götürecek şekilde üstümüze geldi.
eşim olabildiğince sola yaklaşıp yavaşladı.
kamyon çarptıktan sonra "bence" sürücüsü uyanmış (!) olacak ki kamyonu toparladı ama o hızla bastı gitti.
plakasını bile alamadık.
üstüne üstlük bi kaç saniye daha sola doğru gelmeye devam etse benim olduğum kapı tarafından arabaya vuracaktı.
çok korkunçtu. neyse ki hepimiz iyiyiz.
tabi bunun bize bir de maddi maliyeti sanırım 300-350 lira olacak.
Çok korkunç.. çok geçmiş olsun.. Allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?