• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Eşim var
Hastanede refakatçim o olacak
Daha da kimse yok
Ailede öyle yakınlıkta bi kadın yok
Kızkardeş kuzen vs
Zaten ankarada bi eşim bi ben varız ikimizin ailesi de memlekette
cnm normal doğumda degilde sezeyan durumunda ayrica 1 kisi olmasi faydali oluyor. Cunku sezeryan sonrasi hemen yaninda birisi olmasi gerekiyor bebege bakmak ayaga kalkmak wc cok zor olabiliyor

insallah normal bir sekilde sogar bebisin sende saglikla buyutursun canim arkadasim

cnm normal doğumda degilde sezeyan durumunda ayrica 1 kisi olmasi faydali oluyor. Cunku sezeryan sonrasi hemen yaninda birisi olmasi gerekiyor bebege bakmak ayaga kalkmak wc cok zor olabiliyor

insallah normal bir sekilde sogar bebisin sende saglikla buyutursun canim arkadasim

Çok çok teşekkür ederim, öyle bir durumda bir hemşire tutmayı düşünüyorum. Çünkü ameliyatlı halde belki iyi ilgilenemem bebekle.
Bakalım kısmet, ne zorluklar yaşıyor insanlar, ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya çalışacağız
:KK200:

Çok çok teşekkür ederim, öyle bir durumda bir hemşire tutmayı düşünüyorum. Çünkü ameliyatlı halde belki iyi ilgilenemem bebekle.
Bakalım kısmet, ne zorluklar yaşıyor insanlar, ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya çalışacağız
:KK200:
tamam oyleyse canim iyiliginiz icin gerekeni yaparsiniz
ne kadar kaldi doğuma

Spizella senin bu güçlü duruşuna cidden hayranım. İnşallah kolay bir doğum olur doğum sonrası günler de en güzel şekilde geçer bebeğin eşin ve sen çekirdek ailenle.

ya bilmiyorum ki cahil cesareti mi acaba
ama yaparım gibi geliyor.
kendimde bebeğe bakacak gücü de hissediyorum.
hayatta her şeyi eşimle kendim yaptım diyebilirim
bunu da hallederiz gibi geliyor

Selam kızlar.
Makinaya ikinci posta çamaşırları attım.
Kalkınca bir kahve içmiştim, şimdi bir sandviç atıştıracağım.
Eşim çalışıyor bugün.

Bugün hiç bir şey almamak niyetindeyim.
Dünden kalan nohut yemeğinin yanına, fırın patates ve patlıcan salaatsı yapayım diyorum.
Evden çıkmazsam harcamam olmaz :)
Dışarı çıkınca ateş çemberi gibi içine çekiyor insanı :))

hayırlı olsn yeni evin canım
şirketin ev arkadasına ızın vermesı de ıyı olmus
meraktan soruyorum kirayı neti sırket oduyor sen arkadasınla bolusuyormusun

canım şöyle. şirketin kiraladığı bir kaç tane ev var. herkes 2 kişi olarak kalıyor. şirket sadece kirayı ödüyor.
internet benim üzerime. taahhütlü olduğu için kapattırmadım :)

ev arkadaşım da firmadan biri. yani mecburen onunla kalıyorum. çünkü burası çok pahalı bir şehir. maaşlar 1750-3000 tl arası. ev kiraları 1500 civarı. haliyle kimse geçinemeyeceği için gelmek istemiyor. firma da buraya çalışan alabilmek için ev kiralıyor :)

Ev arkadaşı ile yaşamak bu açılardan zor olabiliyor, ortak paradan harcıyor diye dikkat etmeden alıyor olabilir. Çoğu insan ama 3-5 ne fark eder diyor ama migros ciddi ciddi pahalı bi market. O 3-5ler bir araya gelince ve sürekli olunca çok fark yaratabiliyor.
Sana biraz iş çıkacak ama kontrolü eline alman iyi olmuş :)

Evin hayırlı olsun, tahmin etmiştik işlerin olduğu için gelemediğini, tekrar hoşgeldn :KK66:
İkinci hedefin için üzülme, taşınmak vs bunlar masraflı şeyler
İyi idare etmişsindir eminim ki

teşekkür ederim canım :) ya evet taşındık ama masraf btmiyor ki
tamam firma kaba büyük eşyaları aldı. ama mutfakta bile o kadar çok ıvır zıvır lazım oluyor ki.
ben eski evimdeki mutfak eşyalarımı falan getirdim.
komidinim yoktu şu plastik sebzelikler varya onlardan kullanıyordum zaten. buraya getirdim. ömürlük değil sonuçta :)
ama evmi çok çok sevdim. her yere her şeye yakın.

kızlarrr şu gratisin indirimine ben de kapıldım. fakat sadece aldığım 2 oje gerekszdir.

aldıklarımla beraber stoğumda şunlar var;

6-7 ay idare edecek ped, günlük ped, şampuan, saç kremi, el kremi , duş jeli, göz kalemi
3-4 ay idare edeek deodorant, makyaj temizleme solüsyonu, yüz temizleme jeli, ıslak mendil, lip balm, rimel

yani en az 3 ay boyunca kendime bir şey almayı planlamıyorum. hatta hedef koyuyorum. yılbaşına kadar kendime kıyafet, makyaj malzemesi, ayakkabı veya kişisel bakım ürünü hiçbir şey almayacağım.:oha: yani umarım :cool:

Back