- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de fırın yemeklerine sardıkSelam kızlar.. hafta yarılandı pazar işe yarıyor şükür c.tesiden beri pazardan alınanlar buzluk falan gidiyor şimdilik ama akşama bir menüm yok çok az barbunya var sadece
Dolmalık biberse evet pişirmeden ayarsanız öıkarınca iyi oluyorBiz de fırın yemeklerine sardık
Buzlukta biraz et vardı, sebzelerle beraber borcama koyup fırına attık
Güzel lezzetli bi yemek oldu.
Yarına da dolma yaptım.
Çok yaptım acaba buzluğa kaldırılır mı????
Dolmalık biberse evet pişirmeden ayarsanız öıkarınca iyi oluyor
İşte bunu pişirmeden bilsem iyiydi :)
Yine de bi kısmını kaldırmayı deniycem, mikrodalgada çözdürüp yenir mi görürüz
Pilavı derindındurucuya kaldıran gördüm ama bu nasıl olur bilemedim
Ben hep artan dolmaları koyuyorum buzluğa. Şimdiyd kadar sıkıntı olmadı.Biz de fırın yemeklerine sardık
Buzlukta biraz et vardı, sebzelerle beraber borcama koyup fırına attık
Güzel lezzetli bi yemek oldu.
Yarına da dolma yaptım.
Çok yaptım acaba buzluğa kaldırılır mı????
Ben hep artan dolmaları koyuyorum buzluğa. Şimdiyd kadar sıkıntı olmadı.
Ben her yemeyi koyuyorum
Kabak pırasa koymuşluğum bile var
Olur pişirerek de attım çıkarınaca salçasını suyunu koyup tekrar yeniledim guzel oluyor sıkıntı olmadıİşte bunu pişirmeden bilsem iyiydi :)
Teşekkürler :) ben de sonucu yazarımOlur pişirerek de attım çıkarınaca salçasını suyunu koyup tekrar yeniledim guzel oluyor sıkıntı olmadı
Bende bugun akşam ii çıkışı ark.yemek yedik 15 lira tuttu başka bir harcama olmadı sabahları kahvaltımı evden götürmek çok iyi oldu 1 aydır duzenli ve ekonomik besleniyorumTeşekkürler :) ben de sonucu yazarım
Bugün hiçbir şey almadım
Yarın kontrolüm var doktorda biraz para harcanır. 15 tl veririm, sonra eşim grip oldu ona biraz ilaç ve meyve vs alırız.
Bir de arkadaşıma hediye alacğım Doğum günü için
cnm hayırlı olsun yeni ev arkadasin sen tumlu olmaya bak bosverbu arada kumbara yapayım yapayım dedim de ev arkadaşıma şu kavanozu da kumbara yapayım diyemedim.
gittim bi markete kendime en ucuzundan kavanoz seçtim.
o gün de o marketin kartı olanlara indirim varmış.
kasiyer kıza benim kartım yok ama önce kart çıkaralım dedm.
bana personele daha da indirimli sana personel kartı geçeyim dedi.
ay çok sağolsun 1,75 tlye alacağım kavanozu 0,67 tlye aldım. allah razı olsun
kendime haftalık ayırıyorum artık. kalanlar hop kumbaraya. biraz da böyle takılayım napiim
cnm hayırlı olsun yeni ev arkadasin sen tumlu olmaya bak bosver
ege de bir yerdesin sanirim pehlivanoglu dedigine gore
hayırlı olsn yeni evin canımaynen canım :) egede küçük bi şehirdeyim :)
kızlar yine ben :) yeni evime yerleşeli çok oldu ama internetim yeni bağlandı. ev eski ve telefon kabloları harap olmuş onlarla uğraştım. çalışırken de çok hızlı olmadı maalesef.
ama yine bomba gibi geldim. tabi taşındığımdan beri kenara para atamıyorum.
ev arkadaşım var ama çok tutumlu biri değil gibi. mesela fiyat araştırması falan yapmıyor.
direk gidip aynı marketten alıyoruz. sonunda migrostaki fiyatların yüksek oluğuna ikna ettim. artık şok pehlivanoğlu gibi yerlerden aynı markaları alıyoruz.
hatta alışverişi ben yapayım diye de düşündüm teklif ettim. ben halledicem artık :)
Konunuza direk daldım ama kusura bakmayın yazmadan edemedim :) benim buzluğa irmik helvası bile koymuşluğum var :) sıkıntı olmaz bence koyun sizdeİşte bunu pişirmeden bilsem iyiydi :)
Konunuza direk daldım ama kusura bakmayın yazmadan edemedim :) benim buzluğa irmik helvası bile koymuşluğum var :) sıkıntı olmaz bence koyun sizde
İrmik helvası için soruyorsanız kaynayan suyun içine başka bir tabakla koyup ısıtıyorum. Biber dolmasını koymadım hiç ama koysaydım mikrodalgada ısıtırdım sanırım. Sulu yemek koyduysam eğer gündüz çıkarıp yemeğe yakın ocakta ısıtıyorum ben.Olur mu estağfurullah hoşgeldiniz :)
Bakın sayenizde ne öğrendim.
yerken ne yapıyosunuz sadece çözülmesini bekleyip tabağa koyup yiyor musunuz?