Bugün ne almadın?

Merhaba hanımlar bende temizlik malzemesi aldım peros markasını kuklanan var mı 2.77 di kilosu makine deterjanının 9kiloluklardan aldım deneyecgim tuvalet kağıdı bir iki şey daha 48 tuttu acaba nasıldır peros

Günaydın herkese
Dün eşimin eski bilgisayarını da sattık, kullanılmıyordu evde 2 bilgisayar 1 tablet daha var.
Paranın bi kısmını acil giderler olabilir diye eve koyduk nakit olarak. 950 tlsi ile altın alayım diyorum yine.

Altin iyidir canim bereketli olsun

Bebek kısmetiyle gelir olayına pek inanmasam da bu kadar kısa sürede bi şekilde kenara para koyunca şaşırdım pure. Ama sanırım bu durum biz kenarıda hiç para yok ya bebeğe acil lazım olursa diye panikle bişeyler yapmamızla başladı.
Dün iş arkadaşım bebek için 1 gr altın hediye etti çok utandım. İzne ayrılacağım ve sonrasında işten de tayin yoluyla ayrılacağım için şimdiden vermeyi uygun görmüş bi ihtiyacımız olur diye. Hem böyle arkadaşlıklar edindiğim için sevindim hem de mahçup oldum altının gramını bildiğimden. Büyük bi hediye çünkü şu anki ekonomik durumda

Metro marketlerde de var ben yunus mark aldım

Ben bit pazarından omo almıştım 15 kilosu 30 tl idi aylardır onu kullanıyorduk ama 1-2 ay içinde biter
Etimatik alayım diyordum
Sen bi kullanınca bize dönüş yapar mısın :) peros da aynı işi yapıyorsa omoya çok para harcamayalım
Zaten hepsi kanserojen

omo cok pahalı 44 tl idi 6 kilosu dün gördüm
ben tursili denicem dün aldik
begenirsem takipte olacagim indirim gorunce 1 tane daha alacagim

bu ara peros cok duydum ama hic kullanmadim
kanserojen olduklarını bilip kullanmamiz daha da tuhaf

eniştemin bilgisayarı.. eniştemin tableti.. akilli kadınsın...

eniştemin bilgisayarı.. eniştemin tableti.. akilli kadınsın...
hahahhaha eşimin tüm oyuncaklarını elinden aldım vallahi canı sıkılacak
benim de kullanmadığım bir fotoğraf makinesi var. istersen onu da satalım dedi. yok yaa ne diye makinemi satacakmışım diye karşı çıktım hemen :)
bi tane de eski model akıllı telefonu var, evde yedek duruyor. belki onu da bi ara sattırırım

Evden ayrılırken...güzel sakla eşyalarını...eniştem satar sonra üzülürsün

Ben bebiş için e-bebek’in kendi markası olan baby&me den granül sabun şeklinde olan deterjandan ve spreyli leke çıkarıcısından almıştım. İki ürün de çok başarılı. Kendi çamaşırlarımıza da kullanmaya başladım. %100 bitkisel bir ürün tavsiye ederim.

Letgoya yükleyiver :)
Ama mesela 1200 e satmak istiyosan 1500 falan yaz
Çünkü 1200 lük bir eşyayı 1200 yazınca almıyolar
diğer türlü aaaa indirim yaptı diyip uygun buluyolar çok ilginç
tamam cnm ben bir ara bu isle ilgileneyim evde duracagina fazlalik cebimde para olsun daha iyi teskur

Bebek eşyalrını ufak ufak yıkadım elecda :) dalan marka bitkisel sabun tozu kullandım çok güzel kokuyorlar yumuşacık da oldular
Bi kere de kendi eşyamızda denedim ama düşük sıcaklıkta kıyafetteki lekeyi çıkaramadı
Baby&me de alıp deneyeyim :) teşekkürler fikir için
Niye kendimize zararlısını kullanalım ki haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…