Bizimde balkon penceresinin menteşe yeri kırıldı camı çıkardık
Mutfak penceremin de sinekliği eskimişti
2 akşamdır sinek ve böcek girdi yaptırmamız şart bakalım bize ne hesap çıkacak
arkadaşlar selam.
yılbaşında hepimiz hedefler koymuştuk diye hatırlıyorum. buraya yazdım mı emin değilim ama kendi hedefimi hatırlıyorum ve ben o hedefi çoktan tutturdum :) yani yılbaşına kadar olan hedefim tamamlandı.
şimdi yeni hedef koydum kendime :) inşallah tutturabilirim.
300 tl istemiş bizim pencereci
üstelik hata bizde değilmiş. müteahhit balkon kapısını çıkma kapı kullanmış ve mekanizması bizim pencereye uygun değilmiş.
ev sahibine söyledik o da müteahhite ulaşamamış
bizim depozitodan düşecekler 300 tl bizden gitti yani.
Bakalım bize ne hesap çıkacak
Bu arada arabayı sattık daha üst modeli alacağız
Kredi çekilecek
Eşimle hesap kitap yaptık hesapsız adım atmamamız gerekecek
Hayırlı olsun umarım içinize sinen bi araç olur :)
Araba sırf masraf ama olmasa işe gelemem mesela
Çünkü servise kadar arabayla gitmem gerekiyor benim, market alışverişini taşımak falan. araba büyükşehirde lüks değil ihtiyaç
Canım piyasa çok kötü kazanlı ütüler zamlanmadıysa alsan daha iyi degil mi daja sonra fiyati cok artabilirSen süpersin ya maşallah
Hem taşındın vs ama hedefini tutturman süper
Benim baktım bi şey tutturacağım yok üstelik bebek tüm bütçeyi alt üst etti artık bursum ile altın alıyorum, her ay başında da bir çeyrek alıyorum
Ayda 4,5 gr kadar altın alıyorum yani böylece. Temmuzda başladım devam edicem inşallah
O da sürekli artıyoralırken zorlanabilirim
Dün ne almadığıma gelirsek,
Ütüm çok kötü
Kazanlı bi ütü beğendim 1,500 tl
Ama sonra dedim ki saçmalama :) her gün ütü mü yapıyosun sanki
Eldeki bozulana kadar devam
Canım piyasa çok kötü kazanlı ütüler zamlanmadıysa alsan daha iyi degil mi daja sonra fiyati cok artabilir
Ütü yapmayı pek sevmem. Kazanlı utulerle çok daha kısa sürede bir-çok ütüyü yapabiliyorum çok büyük kolaylik oluyor.evet eşim de öyle diyor. ama ben hiç almamayı düşündüm. yani bu ütüm kötü ama iş görüyor. bozulana kadar kullanayım diyorum. babamların evdeki ütüyle değiştiririm belki
onlar az kullanıyor benimkini onlara veririm onlardaki güzel tefalin eski model ama hafif bi ütü. güzel de çalışıyordu bozulmadıysa
canım sana nacızane bi tavsıyem varevet eşim de öyle diyor. ama ben hiç almamayı düşündüm. yani bu ütüm kötü ama iş görüyor. bozulana kadar kullanayım diyorum. babamların evdeki ütüyle değiştiririm belki
onlar az kullanıyor benimkini onlara veririm onlardaki güzel tefalin eski model ama hafif bi ütü. güzel de çalışıyordu bozulmadıysa
canım sana nacızane bi tavsıyem var
biz evlenırken phılıps aldık kazanlı olsun ıstedım asırı memnunum utumden kazanlı oldugu için tabanı yok hafıf o yuzdende
ama gel gelelım ck onemli bi sorunu var
utunun tableti var içinde bu kireci önlemek için kendı kendını yenılıyo bakımını yapıyo gıbı bıse
bız basta dıkkat etmedık ıcnde 2tablet vermıslerdı nerdeyse 1sene olcak tablet bıteli bende ınatlastm almadım tanesi 100tl mi ne yalan olmasın
ay bn bıttıkce 100liramş vercem bilsem bu ozellıklısını almazdm
sımdı mesela mecbur alcam hem devamlı ötüyo hem de utu suyu koku yapıyo tablet olmadıgı için
yani bılmıyorum ama tip olarak kazanlı utu ck guzel bnce, ısınması uzun suruyo demıslerdı bana mesela 2 3dk anca suruyodurBenim baktığımın tableti yok bi çubuk var onu çıkarıp bi tuşa basıyorsun kireçli su akıyomuş bitti gitti diyolar
Ay bilemedim ya alsam mı ki o zaman
Yaa bize taşınma derdi çıkıyor galibaaa ağlamak istiyorum
Ev sahibimiz kirasını her ay 5 gün önceden ödediğimiz ve hiçbir sorun yaratmadığımız halde evin yapılışından yanlış malzeme kullanıldığı kendisine bildirilmesine rağmen kapı tamirini bize kitledi
Eşim de biraz sitem etti, hala diyor kullanıcı hatası olabilir falan
Çıkıcaz diye bi atarlandık zaten ev artık çok küçüktü
Ya canımm sıkma sen canını. Bebek nasibiyle gelir derlerSen süpersin ya maşallah
Hem taşındın vs ama hedefini tutturman süper
Benim baktım bi şey tutturacağım yok üstelik bebek tüm bütçeyi alt üst etti artık bursum ile altın alıyorum, her ay başında da bir çeyrek alıyorum
Ayda 4,5 gr kadar altın alıyorum yani böylece. Temmuzda başladım devam edicem inşallah
O da sürekli artıyoralırken zorlanabilirim
Dün ne almadığıma gelirsek,
Ütüm çok kötü
Kazanlı bi ütü beğendim 1,500 tl
Ama sonra dedim ki saçmalama :) her gün ütü mü yapıyosun sanki
Eldeki bozulana kadar devam
Allah kazasız belasız sürmeyi nasp etsin. İnşallah içinize sinen bi arabanız olur :)Arabamız küçüktü ama ben çok seviyordum
Eşim modeli ve arabayı büyütmek istedi
Bende işe araba ile gidiyorum ayrıca oğlumu kreşe bırakıyorum o yüzden gerekiyordu
Bakalım kredi de çekilecek bir miktar
Gerçi erkeklere borç ödetmezsen gereksiz harcamalar yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?