fiyat çok iyiymiş,bende halıları bi veremedim gitti bende bayram sonu diye düşüyorum inşallah
halıları verip bi de camları sildirsem
sizler temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz kızlar yardımcı alıyor musunuz alıyorsanız ne kadar da bi alıyorsunuz
bizim burda yarım günü 60 tl
önceki evde aynı hatayı biz de yaptıkbizim ev 3+1 ama bi odası hiç kullanılmıyor ne akla hizmet iki oda takımı aldıysam zaten bizde eşimle beraber yapıyoruz
ben istiyorum ki bu gibi işlere ne eşim yapsın ne de ben
ama tabi hayatlar hayaller oluyor olay en sonunda
kıyamıyorum kendim yapıyorum
200 baya pahalıymış ya haklısın gerçekten beğenmezsen daha çok üzülürsünfiyat çok iyiymiş,
ben taşındıktan sonra düzenli olarak birinin gelmesini çok istedim ayda bir gibi
cam, kapı, banyo ve ütü için özellikle
burada hanımlar 200 TLye geliyormuş, 15 de bir gittiklerinden 150 alıyorlarmış piyasa öyleymiş
komşularıma sordum, onlarda genelde yeni taşınanlar ve çağırdıklarından pek memnun kalmamışlar.
benim biraz temizlik konusunda takıntılarım var, onlar beğenmediyse ben kesin bir kulp bulurum
bir de para vermiş olurum diye vazgeçtim.
bu ara da ev görmeye gelen giden olduğu için düzenli detaylı temizlik yapıyorum,
eşim de çok yardım ediyor
kışın yoğun mesailer başlayınca tekrar değerlendiririm
en güzelini yapmışsın benceönceki evde aynı hatayı biz de yaptık
kendi evimiz 2+1, bir oda şu an boş.
spor aletlerim ve derin dondurucu var sadece.
biraz zaman geçsin o odayı hobi odası gibi değerlendireceğim.
büyük bir kitaplık ve okuma koltuğu yaptırmak istiyorum
işte bende başında bekleme olayına sinir oluyorumTatil dönüşü bir sürü iş temizlik vb var ama yavaş yavaş kendim yapıyorum. Temizlikçi alınca başında beklemek gerekıyor iyice yoruluyorum ve geriliyorum.
Söyle titiz güzel temizleyen birini bulsam rahat edeceğim ama bulamıyorum. Belki okul açılınca yetişemezsem mecbur alacağım.
Deneyerek bulabilirsin bence. Biz sürekli tayin olduğumuz için taşınıyoruz. Burada sürekli temizliğe gelen bir bayan var. Bu kış onu aldim. Banyomu komple fayanslarını filan temizlesin diye. Çamaşır makinasını cekelim yardım edeyim dedim. Ben yaparım dedi kapadı banyo kapısını. Makinayı çekmemiş görünen yerleri yapmış maalesef. Makina alınca çamaşır makinasını çekip bir sileyim dedim. Kurutma makinasını üstüne monte ettirdcektim çünkü. Tesadüf böyle anladım. Makina pis duvarlar pis kalmış. Bif de arada ben eve ekmek götürüyorum. Kuran deyip duruyor.işte bende başında bekleme olayına sinir oluyorum
ben istiyorum ki gelsin yapsın gitsin ben işteyken ama öyle olmuyor savsaklar diye korkuyorum illa ben görecem nereyi nasıl yaptığını
K kahvemsi mutluluk bizim burda 150ye gelıyor halıları yıkamaya verıyorum gerı kalanı abla yapıyolar, cok memnunuz hakedıyor Allah için200 baya pahalıymış ya haklısın gerçekten beğenmezsen daha çok üzülürsün
en iyisi çok biriktirmeden azar azar yapmak.
Öyle birini bulsam hiç düşünmem canim çağırırım ben de, zaten eskisi gibi pek yapamıyorum boynundan dolayı. Biraz eşim biraz ben idare ediyoruz ama kısa kadar birini bulmam sartK kahvemsi mutluluk bizim burda 150ye gelıyor halıları yıkamaya verıyorum gerı kalanı abla yapıyolar, cok memnunuz hakedıyor Allah için
ınsAllah bulursun canım ben de sımdılık duzenli almıyorum 3 ayda 1, 2ayda 1evim pıslendkce alıyorumÖyle birini bulsam hiç düşünmem canim çağırırım ben de, zaten eskisi gibi pek yapamıyorum boynundan dolayı. Biraz eşim biraz ben idare ediyoruz ama kısa kadar birini bulmam sart
Yüzümüzden gülücük,
kalbimizden sevgi,
bedenimizden sağlık,
ruhumuzdan huzur,
çevremizde dostluk,
soframızdan bolluk,
ömrümüzden mutluluk
ve
neşe eksik olmasın!
Günaydın hafta sonu.
Iyi haftasonları ...hafta sonunuz renkli ve dolu dolu geçsin..
Haftasonu masraflı geçti bizim için
dün de biraz rahatsızlandım
Bugün ilaç aldın eczaneden
Tek harcamam bu
Geçmiş olsun Spizella.
İyi misin şimdi, neyin var?
Sağol maggi
Pazar gecesi birden kanamam oldu. İlk kez başıma gelince biraz endişelendim. İçimiz rahat etmedi diye gece acile gittik. Devlet hastaneleri gündüz olandan daha kalabalık, yarım saat bekledik sıra 1 kişi ilerledi. İçeri giren çıkan belli değil. Öncelik olayı da yokmuş. Daha acil bi durumum olsa herhalde sıra gelene kadar olan olurdu yani.
Biz de baktık olmuyor özel bi hastaneye gittik. Sağlık sigortasının önemini bi kere daha anladım. Bence insan özellikle büyükşehirde yaşıyorsa mutlaka yaptırmalı.
Sonuç olarak vajinal enfeksiyon oluşmuş o yüzden kanamam olmuş. İlaç kullanıcam bakalım inşallah bi daha olmaz. İnsan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?