- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sıfır demek isterdim ama vitamin takviyem bittidün sıfır harcama bi gün daha bitti. bugün sadece ekmek alıcam sanırım.
ay ne güzel evde olmak ya yeminle çalışan bayan olarak evde olmayı çok özlüyorum cumartesi pazar bile yetmiyor banaBen de sıfır demek isterdim ama vitamin takviyem bitti
Ekmek ve vitamine 90 tl verdim
Bugün bişey almama niyetindeyim.
Evde ve yalnızım eşim şehir dışında
Bugün ev ile ilgileneceğim
Biraz dağıldım bu aralar
Eşyaları bi elden geçirip dolapları yavaş yavaş düzenleyeceğim
Yaaa istiyor muydun :)ay ne güzel evde olmak ya yeminle çalışan bayan olarak evde olmayı çok özlüyorum cumartesi pazar bile yetmiyor bana
atılacakları da atarsın bi güzel ohh mis
kendini yormadan ama
bende bu ay hastalanacam diye bekliyorum ama gelmedi ümitlenmek de istemiyorum
yani ne zaman test alsam olmadı bu sefer teste falan para veremicem
dua et bana nolur hamişin duası kabul olur
yok canım almam ya her defasında üzülüom sonraYaaa istiyor muydun :)
Ucuz testlerden al zaten alacaksan da. 5 liralık olanlardan
İnşallah istediğin gibi olur, çok heyecanlı
aklım sen de canım ınsAllah guzel haberi alırız bu arada ben gecen ay acılde kan tahlılı vermıstım yakınında varsa ucretsiz ,gunun gecerse oyle yaptır aklında bulunsn canımay ne güzel evde olmak ya yeminle çalışan bayan olarak evde olmayı çok özlüyorum cumartesi pazar bile yetmiyor bana
atılacakları da atarsın bi güzel ohh mis
kendini yormadan ama
bende bu ay hastalanacam diye bekliyorum ama gelmedi ümitlenmek de istemiyorum
yani ne zaman test alsam olmadı bu sefer teste falan para veremicem
dua et bana nolur hamişin duası kabul olur
canım günüm dün ya da bugündü. ama gelmediaklım sen de canım ınsAllah guzel haberi alırız bu arada ben gecen ay acılde kan tahlılı vermıstım yakınında varsa ucretsiz ,gunun gecerse oyle yaptır aklında bulunsn canım
benım hep onceden lekeler kendını gosterdıgı için 2 3defa anca suphelenmısımdır kan vermısımdırcanım günüm dün ya da bugündü. ama gelmedi
ama heveslenmek de istemiyorum yani ne bilim.inşallah canım ya hayırlısı ise olsun.
kan vermek de gıcık olduğum bi durum veriom veriom bi cacık çıktığı yok
bu saate kadar hiç bir şey almadım ama öğlen yemek akşamada eve dönerken market alışverişi yapmam gerekicek sebze meyve için
ama onundışında 2 haftadır üstüme başıma hiç birşey almadım, hemde okadar çok indirim olmasına rağmen
Dayanabilirsen 2-3 gün daha bekle o zaman :)canım günüm dün ya da bugündü. ama gelmedi
ama heveslenmek de istemiyorum yani ne bilim.inşallah canım ya hayırlısı ise olsun.
kan vermek de gıcık olduğum bi durum veriom veriom bi cacık çıktığı yok
yok yok haftaya kadar dayanırım canımDayanabilirsen 2-3 gün daha bekle o zaman :)
offff çok değil mi dicem ama ihtiyaçtı diyorsunGeçen haftadan bu yana iki elbise iki pantolon iki de tişört aldım. Yaz günü işe giderken çok bunalıyorum pantolon ve tişörtler iyi oldu ihtiyacım vardı. Elbiseler de arasam bulamam diyeceğim klasik şeylerdi. Hepsini nakit aldım toplamda 600 tuttu.
Dedim ya işe giderken çok bunalıyordum bi de sıcak olunca hava istedim ki böyle tiril tiril giyeyim. Ben de çok harcamak istemiyorum ancak bunalınca da niçin çalışıyorum ay filan diyorumoffff çok değil mi dicem ama ihtiyaçtı diyorsun
kendime çok uzun zamandır almamaya çalışıyorum ve gayette başarılı gidiyorum
gerçekten insanın bi hedefi olunca eli almaya gitmiyor
ben diyorum ki ev parası biriktiriyoruz gerek yok alma ilerde gene alacaksın nasıl olsa diyorum
o bende de var bunaldığım zaman ay ben ölmicem mi zaten ay ben ne için çalışıom 2 tane şey alamıcaksam moduna girioum.haklısın sende.Dedim ya işe giderken çok bunalıyordum bi de sıcak olunca hava istedim ki böyle tiril tiril giyeyim. Ben de çok harcamak istemiyorum ancak bunalınca da niçin çalışıyorum ay filan diyorum
Geçen haftadan bu yana iki elbise iki pantolon iki de tişört aldım. Yaz günü işe giderken çok bunalıyorum pantolon ve tişörtler iyi oldu ihtiyacım vardı. Elbiseler de arasam bulamam diyeceğim klasik şeylerdi. Hepsini nakit aldım toplamda 600 tuttu.
niçin çalışıyorum ay filan diyorum
Evet saglam guzel parcalar oldu. Tehlikenin farkindayim :)))Güle güle giy
Taksitsiz alman güzel olmuş
Sağlam ve kalıcı parçalar aldığını düşünüyorum
En tehlikeli cümle bu aslında :)