Bugün ne almadın?

Sağol :) yine borç harç bişeyler ödedik
Kimseye muhtaç olmadan döndürüyoruz paramızı ama yine de sıkıldım ya beklenmedik giderlerden.
Şimdi yakın zamanda yine bi evrak işim var balıkesirde
Ankaradan arabayla gideceğiz mecburen
Eşimin de gelmesi lazım çünkü
Babam da gelecek
Benziniydi vs derken gitti 1000 tl minimum

gunaydın kızlar maaslar yattı kredi kartı ,arac kredisi ödendi,kira yattı,elden verilcekler ayarlandı derken bana 300lira kaldı gelde sımdı kredi kartı kullanma mecbur kullanıcaz tabi hepsı planlıydı ayın 1inde esim aylık alıyor o gune kadar elden harcamlara yeter insAllah dgerlerini mecbur kartla halledicez ınsAllah temmuzdan sonra sahalara dönmek istiyorum ya birikim sıfır

ah canım valla benzın deme bu benzın ısıne tansıyonum cıkıyo ya hıc bı yere gtmesek 300liralik sehir içi yakıyoruz. e sımdı bayram esimin baba ocagı ılcede git gel vs 150de, babalar günü babamı yakin bi il var oraya gezmeye götürcem 250 benzin orası, arkadasımın dugunu var 400 falan orası tutacak suraya bak 1000lira sırf mazot ya guya araba dizel az yakıyo bıde

Biz de bi yere gitmiyoruz ama dediğin gibi 300-400 aylık şehir içi yakıyor.
Off babalar günü de geliyo valla gitmeseniz olmaz... bizim de dizel güya. Onun da bi artısı kalmadı ki.

Şimdi diyorum otobüsle gitsek babam da var 75 yaşında adam onu da sürüklüycem işleri hallederlen otogar şehrin bi başında iş yeri 15-20 km diğer başında
Ee orada nasıl gidip gelicez sıcakta.
Mecbur arabayla gidicez
Zaten 150 otobüs gidiş bileti iki kişi
Dönüş de 150
300 bilete gider
Eşya taşımamız lazım bi kaç gün kalıcaz
E bi de evden otogar- oradan aktarma falan derken yaz sıcağında eziyet çekeriz. En iyisi yine arabayla gitmek. Ben zaten yola çok dayanamayabilirim şu halimle. İhtiyaç molası vermeniz lazım sık sık, otobüste o imkan da yok. Bari kendi arabamızda arka koltukta ayaklarımı falan uzatırım.

Arabayı satsak biZim hiç borcumuz kalmıyor ama bu defa da bebek geliyor arabasız ankarada adım atmak bile çok zor

arabasız cok zor her sey ondan bu sıkıntılarına katlanıyoruz ıste Allahım kaza bela vermesin eylülde kasko sigorta var temmuzda mtv var hepsi toplam nerdeyse 4000 arabaya calısıyoruz resmen
bide su var bak araba demısken park ücreti ilallah ettim ya bizim burda yollarda saatlik 3.5 lira e ara sokaklarda da yer yk fiş almassan 20 tl. sırf park ucretinden eger illa araba gerekmıyosa toplu tasımaya bınıyorum

Bu ay düşük limitli kredi kartıma bir miktar ayırdım. O limiti kullanarak market alışverişlerimizi hallederiz
Nakit paramızla da artık

Ayyy çok pahalı ya otopark masrafı
Bizim arabanın durduğu yerler zaten market, avm, işyeri, evin otoparkı
Mesela kızılaya gidicez 15-20 tl otoparklar
O yüzden yakın bi avmye arabayı bırakıp metroya biniyoruz

ben de gıcık oluyorum anneme gıdıyorum en cok arabayla bulundugu yer hep dukkan ve hastane onlardan bıze fırsat kalmıyor esimin hele iş yerine yakın otopark 11 lira gırıp cıktın yıne 11 veriyosun ay sabah sabah araba derdim tuttu
bugun 10.taksıtını odedım kaldı 20

Arabanın taksiti mi o?
Bizim de 13. Taksiti ödendi

Guya artik ben de calisiyorum ama nasil oluyor anlamiyorum yine el elde bas basta. Onceden tek maas nasil geciniyormusuz diyorum. Bizim de Bu ayda girecek yol masrafimiz var Trakya taraflarina gidecegiz Nisan var. aracin bakimi var bir de esktradan nisan takisi vs. DuZgun bir elbise almam lazim nisan icin ama piyasada hep Salas bol seyler var. Ben ise kalem elbise ariyorum. Her yere baktim yok bulamiyorum

Sağlık olsun.gerisi gelir allah bereket versin
Arabaniz hayirli olsun. 300 zormus. Ama bazen iyi ki kredi karti var diyorum.

Araba taksidine dertlenmeyin. Odediginiz size mal olarak dönüyor çünkü. Zamanında bizde ödedik. Simdi bitti şükür. Evimiz yok bizimde. Emekli ikramiyemle alacağım ya da gazeteden çıkacak inşallah

Şimdiden iyi yolculuklar
Ben de anlamadım
Benim ilk işe başladığımda 1500 tl falandı maaşım onla geçiniyorduk
Sonra 2500 oldu o ucu ucuna yetmeye başladı
Sonra eşim de işe başladı gelir x2 oldu bu defa o kadar para gitmeye başladı
Her gelen zamdan sonra bizim hayat standartımız da mı yükseliyor nedir
Hep ucu ucuna oluyor:)

ınsAllah bugun ıtıbariyle 3 te 1 i bitti kaldı 20 taksitcik
bizim evimiz yok araba bıtınce ınsAllah bakmaya baslıcaz hayırlısı olsun bütün evler kiracıların

Biz de ihtiyaç kredisi ile 24 ay ödemek üzere almıştık arabayı.
Geçti bitti şimdi, üzerine evin bile 30 ayı bitti, 11 ayı kaldı.
Öderken zorlanıyor insan ama dönüp bakınca bi araba parasının kenarda birikmiş olması da mutlu ediyor beni :)

Bizim de arabanın bakımı, mtv si, kasko ve sigortası hep temmuzda.
Bakalım en azından mtv yi ve biraz zorlayarak bakımı bu ayın bütçesinden karşılayabilirsek çok iyi olacak.
İzne çıkacağız çünkü temmuzda.

Aslinda standart da yukselmiyor ayni gibi ama neden Boyle oldu gercekten anlayamadim. Bana kalsa yili gecmeden aracin modelini yukseltebiliriz diyordum. Simdi durum “hayaller... hayatlar...:))” oldu

Aslinda standart da yukselmiyor ayni gibi ama neden Boyle oldu gercekten anlayamadim. Bana kalsa yili gecmeden aracin modelini yukseltebiliriz diyordum. Simdi durum “hayaller... hayatlar...:))” oldu
Çünkü herseye sürekli zam geliyor
Geçinmek daha da zorlaşıyor ve bizim paramiz değer kaybediyor

Spizella sağlıkla kucagina al bebegini

Doğum öncesi 3 hafta kala işten ayrılmak zorunlu 2 değil

37 de ayriliyorsun doğum sonuna 13 kalıyor malesef 14 değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…