• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Öğle arası migros markete gittim.
Kitaplara baktım evde okunacak kitaplarım var daha dedim ALMADIM.
Haftalık ürün reyonunda deniz çantası vardı senede kaç kez tatil yapıyorsun elindekiler iş görüyor dedim ALMADIM
Plastik yaz desenleri olan 4lü bardaklar vardı çok hoşuma gitti ama plastik sağlıklı değil zaten dedim ALMADIM
Çanta içi düzenleyici vardı beğendim ama ihtiyaç değildi ALMADIM
Duş jeli indirim reyonundaydı asıl fiyatını bilmediğim için ve evde stok var mıydı hatırlamadığım için ALMADIM
Tava tencere vardı çok beğendim alabilirdim ama evdekiler şuan yeterli dedim ALMADIM
Eski mornergis mornergis olsaydı hepsini alır hem bütçeye zarar verirdi hem de eve gereksiz kalabalık hale getirirdi.

Öğle arası migros markete gittim.
Kitaplara baktım evde okunacak kitaplarım var daha dedim ALMADIM.
Haftalık ürün reyonunda deniz çantası vardı senede kaç kez tatil yapıyorsun elindekiler iş görüyor dedim ALMADIM
Plastik yaz desenleri olan 4lü bardaklar vardı çok hoşuma gitti ama plastik sağlıklı değil zaten dedim ALMADIM
Çanta içi düzenleyici vardı beğendim ama ihtiyaç değildi ALMADIM
Duş jeli indirim reyonundaydı asıl fiyatını bilmediğim için ve evde stok var mıydı hatırlamadığım için ALMADIM
Tava tencere vardı çok beğendim alabilirdim ama evdekiler şuan yeterli dedim ALMADIM
Eski mornergis mornergis olsaydı hepsini alır hem bütçeye zarar verirdi hem de eve gereksiz kalabalık hale getirirdi.

Ben artık kitapları kütüphaneden alıyorum
Romanları falan okuduktan sonra bi daha yüzüne bakmadığım için alıp biriktirmek artık doğru gelmiyor

Deniz çantası varsa yenisine ne gerek var :) bence de doğru karar
Valla diğer her şeyi ben de ikilemde kalırdım
Almamaya karar verdiğin için tebrikler ;)

Bu araevdeki esyalarin yiprandigini gorup yenileyesim geliyor kendimi zor tutuyorum

sabah yuruyusteyim midem kazindi borek poğaça gordum canim cok cekti ama Almadim:kk77:

Pastane poğaçaları zaten çok yağlı
Yürüyüşle verdiğin kaloriyi kat kat alırdın iyi yapmışsın :)

Ben de yeni bir bebek arabası almadım
Onun yerine temiz bir ikinci el aldım
Aynı şekilde beşik ve anakucağını da öyle yaptık :)
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın.
İlk annelik de 2. el tercih etmek gerçekten takdir edilmesi gereken bir durum
çevre baskısı ve gereksiz egolarımız varken

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın.
İlk annelik de 2. el tercih etmek gerçekten takdir edilmesi gereken bir durum
çevre baskısı ve gereksiz egolarımız varken

:) günaydın
valla ilk evlendiğimde de 2. el eşya almıştım. o zaman param yoktu şimdi sokağa atacak param yok :KK70:
beğendiğim arabanın yenisi 1800 tl idi
550 tl ye biraz önceki modelini aldım.
bu bebek işine girdiğimde anladım ki her şey aslında bir tuzak gibi. Kapitalizm buraya da işlemiş.

beşik, anakucağı ve puseti de ikinci el aldım
tek sorunları ufak tefek çiziklerinin olması
Ben zaten pek dikkatli biri değilim yenisini alsaydım da 3-5 ay sonra aynı hale gelirdi :D
geçen kış bebeği olan bir arkadaşım da bir sürü kıyafet verdi :) ve de tam zevkime göre ;)
Az bir miktar almam yeterli olacak ilk başlarda

Gereksiz tüketime hayır :)

Zaten almam gereken daha o kadar çok şey var kiii yandık valla:rolleyes:

valla ilk evlendiğimde de 2. el eşya almıştım. o zaman param yoktu şimdi sokağa atacak param yok :KK70:
bu bebek işine girdiğimde anladım ki her şey aslında bir tuzak gibi. Kapitalizm buraya da işlemiş.

Ben zaten pek dikkatli biri değilim yenisini alsaydım da 3-5 ay sonra aynı hale gelirdi :KK70:
geçen kış bebeği olan bir arkadaşım da bir sürü kıyafet verdi :) ve de tam zevkime göre :KK66:

O kadar iyi yaptin ki hayran kaldim. Keşke bende daha önceden bu gruplari bulsaydim. Bebek eşyalarinda büyük paralar dönüyor.

Ben zaten pek dikkatli biri değilim yenisini alsaydım da 3-5 ay sonra aynı hale gelirdi :KK70:
geçen kış bebeği olan bir arkadaşım da bir sürü kıyafet verdi :) ve de tam zevkime göre :KK66:

Ben abime dedim..Abi bi arkadaşta bebek arabası,besik ve puset var..3 ay kullanmış sadece...Ben veririm diyo...abimin tepkisi benim çocuğum ikinci ele mi layık ..bebek arabası.. beşik.. ana kucağı...toplamda 5 milyar ödedi...benimde akülü sandalye ihtiyacım var abi..beni unutma dedim :işsiz:

Sizi tebrik ediyorum

Ben abime dedim..Abi bi arkadaşta bebek arabası,besik ve puset var..3 ay kullanmış sadece...Ben veririm diyo...abimin tepkisi benim çocuğum ikinci ele mi layık ..bebek arabası.. beşik.. ana kucağı...toplamda 5 milyar ödedi...benimde akülü sandalye ihtiyacım var abi..beni unutma dedim :işsiz:

Sizi tebrik ediyorum
Çokk yanlis düşünmüş

Ayrica esnaf dügün kina nişan denildigi zaman fiyatlari biraz abartiyorlar sanki.
Özellikle düğün harcamalrinda cok dikkatli olmak lazim

Sizi tebrik ediyorum

:D ya eski püsküye layık değil tabi
Ama mesela 1. Çocuğa alınan araba kardeşi olunca kullanılmayıp yeni mi alıncak? Ee o zaman 2. Çocuk ikinci ele mi layık oluyor?

Hem kendim de 2. El arabaya biniyorum halbuki nelere layığım :D
Günümüzde herkes kendine tabiki çok değer veriyor
Ama düşünsenize o ürünü mağazadan aldığınız an o artık ikinci el
Hemen satmak isteseniz bile değerinin altında vermek zorundasınız. Yazık acıyorum gerçekten verilen paraya

Beşik ve anakucağını ekliyorum, bence söylemesem kimse 2. El olduğunu da anlamaz :)

IMG_1112.JPG

IMG_1117.JPG

:KK70: ya eski püsküye layık değil tabi
Ama mesela 1. Çocuğa alınan araba kardeşi olunca kullanılmayıp yeni mi alıncak? Ee o zaman 2. Çocuk ikinci ele mi layık oluyor?

Hem kendim de 2. El arabaya biniyorum halbuki nelere layığım :KK70:
Günümüzde herkes kendine tabiki çok değer veriyor
Ama düşünsenize o ürünü mağazadan aldığınız an o artık ikinci el
Hemen satmak isteseniz bile değerinin altında vermek zorundasınız. Yazık acıyorum gerçekten verilen paraya

Beşik ve anakucağını ekliyorum, bence söylemesem kimse 2. El olduğunu da anlamaz :)

Eki Görüntüle 2162642
Eki Görüntüle 2162643
Aynısını Bende söyledim..ikinci yeğenim ikinci el kullanmış olmayacakmı ...peki ben ilk arabamı neden ikinci el aldirdin :KK70: ben ürünün ikinci el olduğuna bakmam..ürün temiz mi ..kullanışlı mi ...işimi görüyor mu ...benim için gereksiz mevzu Hoppa bu ay bebek bezi halasindan dedi :KK42: hiç umrumda olmaz...sende para bol...Beni ilgilendirmiyor dedim...:ukala:

Aynısını Bende söyledim..ikinci yeğenim ikinci el kullanmış olmayacakmı ...peki ben ilk arabamı neden ikinci el aldirdin :KK70: ben ürünün ikinci el olduğuna bakmam..ürün temiz mi ..kullanışlı mi ...işimi görüyor mu ...benim için gereksiz mevzu Hoppa bu ay bebek bezi halasindan dedi :KK42: hiç umrumda olmaz...sende para bol...Beni ilgilendirmiyor dedim...:ukala:
Boşver karışma en iyisi :)
Özenmişler almışlar güle güle kullanılsın
Ama ben onun yerine çocuğun geleceğine yatırım yapmayı tercih edeceğim
6 ay kullanılacak pusetin yenisine 650 tl vermedim
200 tl ye aldım yeni gibi işte
Güzelce yıkıyorum dezenfekte ediyorum bitti gitti ;)

Boşver karışma en iyisi :)
Özenmişler almışlar güle güle kullanılsın
Ama ben onun yerine çocuğun geleceğine yatırım yapmayı tercih edeceğim
6 ay kullanılacak pusetin yenisine 650 tl vermedim
200 tl ye aldım yeni gibi işte
Güzelce yıkıyorum dezenfekte ediyorum bitti gitti :KK66:
Alan memnun banane...isteyen istediğini alır :halay:

Back