Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim arkadaşım :)
Bilmez miyim:)) insan ruhunu teslim edecek gibi oluyor sözlüde. Bana da hocalardan birisi sende kalp filan mı var diye sormuştu sınav sonrası.Teşekkür ederimmm
Evet ya yeterliymişim
Ama zor bi süreçti
Hele sözlüde 1 saat çarpraz sorular sorular amannn ne fenaymış
Tasişi ben de çok merak ediyordum da bir türlü gitmeye Fırsatım olmadı. Sen bir bak bakalım sonra yorum yaz mutlaka.Bugün gümrük mallarının satıldığı tasişe gitmeyi düşünüyorum
Bazen çok uygun fiyatlı şeyler oluyor
Şehrinizde varsa bi bakın derim
Tebrik ederim
Spizella, tebrikler :)
Bence de bi ödül hakkın olmuş, kolay değil.
Pandora bilekliklerine geçen ay ben de baktım da içine girersem çıkamayacakmışım gibi geldi :)
Hiç başlamayayım en iyisi dedim :))
hepinize teşekkür ederim
maggiore ben de vazgeçtim almadım dün çünkü çok pahalı geldi
akşam telefonum suya düştü
şu an kapalı
bozuldu mu bilmiyorum moraller bozuk
15 daha taksiti var
bence gitti ama neyse artık ne diyim olacağı varmış
zaten o kadar pahalı teknolojik aletler alınmamalı ya
2 saniye kadar kaldıÇok mu kaldı suda çoğu zaman suya düştükten bir süre sonra eskisi gibi çalışmaya devam ediyor. Senin de öyle olabilir bence.
canım ben ramazanda dışarıda yemek yemeyi pek tercih etmiyorum,herkese selam.
biz eşimle oruç tutmuyoruz.
ama şu grupanya gibi fırsat sitelerinde iftar programlarını görünce acaba bi iftara mı gitsek dedim.
kişi başı 39 tl
yemekler öyle süper değildir bildiğiniz çorba +iftariyelik+ salata + arasıcak (börek) + karışık ızgara ya da balık + içecek + kavun karpuz
sizce değer mi?
buna para harcıyayım mı sizce?
herkese selam.
ama şu grupanya gibi fırsat sitelerinde iftar programlarını görünce acaba bi iftara mı gitsek dedim.
kişi başı 39 tl
yemekler öyle süper değildir bildiğiniz çorba +iftariyelik+ salata + arasıcak (börek) + karışık ızgara ya da balık + içecek + kavun karpuz
sizce değer mi?
canım ben ramazanda dışarıda yemek yemeyi pek tercih etmiyorum,
yoğunluk nedeni ile soğuk gelen çorbalar, gündüz yapılıp mikrodalgada ısıtılan yemekler, geç kalan servis
verdiğim paranın karşılığı olmuyor.
birlikte yemek yemeğe her zaman değer. ancak şehir fırsatında dikkat etmemiz gerekn bir konu . benim başıma geldi.
satın aldım ve hiç bir şekilde rezervasyon yapamadım. sonra da ramazan geçti diye grupara verelim size dediler. bende kabul etmedim. biraz arıza çıkardım snr iade ettiler.
böyle bir şey olmayacak ise fırsatlar iyi oluyor
tabi biraz şişirilmiş menüler.
Ben olsam tercih etmem. Yemekler geç geliyor her yer sıkış tepiş kalabalık gürültülü oluyor. Yemek de zaten saat itibariyle geç. 39 liraya git güzel balık al ver fırına ikiniz de doyarsınız.herkese selam.
kişi başı 39 tl
sizce değer mi?
haklısın :)Ben olsam tercih etmem. Yemekler geç geliyor her yer sıkış tepiş kalabalık gürültülü oluyor. Yemek de zaten saat itibariyle geç. 39 liraya git güzel balık al ver fırına ikiniz de doyarsınız.