• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Bugün gümrük mallarının satıldığı tasişe gitmeyi düşünüyorum
Bazen çok uygun fiyatlı şeyler oluyor
Şehrinizde varsa bi bakın derim

Teşekkür ederimmm
Evet ya yeterliymişim :KK70:
Ama zor bi süreçti
Hele sözlüde 1 saat çarpraz sorular sorular amannn ne fenaymış
Bilmez miyim:)) insan ruhunu teslim edecek gibi oluyor sözlüde. Bana da hocalardan birisi sende kalp filan mı var diye sormuştu sınav sonrası.
Bugün gümrük mallarının satıldığı tasişe gitmeyi düşünüyorum
Bazen çok uygun fiyatlı şeyler oluyor
Şehrinizde varsa bi bakın derim
Tasişi ben de çok merak ediyordum da bir türlü gitmeye Fırsatım olmadı. Sen bir bak bakalım sonra yorum yaz mutlaka.

Spizella, tebrikler :)
Bence de bi ödül hakkın olmuş, kolay değil.
Pandora bilekliklerine geçen ay ben de baktım da içine girersem çıkamayacakmışım gibi geldi :)
Hiç başlamayayım en iyisi dedim :))

Spizella, tebrikler :)
Bence de bi ödül hakkın olmuş, kolay değil.
Pandora bilekliklerine geçen ay ben de baktım da içine girersem çıkamayacakmışım gibi geldi :)
Hiç başlamayayım en iyisi dedim :))

hepinize teşekkür ederim

maggiore ben de vazgeçtim almadım dün çünkü çok pahalı geldi
akşam telefonum suya düştü
şu an kapalı
bozuldu mu bilmiyorum moraller bozuk
15 daha taksiti var

hepinize teşekkür ederim

maggiore ben de vazgeçtim almadım dün çünkü çok pahalı geldi
akşam telefonum suya düştü
şu an kapalı
bozuldu mu bilmiyorum moraller bozuk
15 daha taksiti var

bence gitti ama neyse artık ne diyim olacağı varmış
zaten o kadar pahalı teknolojik aletler alınmamalı ya
:KK43:

Çok mu kaldı suda çoğu zaman suya düştükten bir süre sonra eskisi gibi çalışmaya devam ediyor. Senin de öyle olabilir bence.

Çok mu kaldı suda çoğu zaman suya düştükten bir süre sonra eskisi gibi çalışmaya devam ediyor. Senin de öyle olabilir bence.
2 saniye kadar kaldı
çıkarttım kuruladım çalışıyodu
biraz dokunmatiği sorunlu gibiydi
kapattım telefonu
ama eşim kurutma makinesi tuttu
bu yanlış bildiğim kadarıyla

inşallah dediğin gibi olur
pirinç dolu kutuya koydum

herkese selam.
biz eşimle oruç tutmuyoruz.
ama şu grupanya gibi fırsat sitelerinde iftar programlarını görünce acaba bi iftara mı gitsek dedim.
kişi başı 39 tl
yemekler öyle süper değildir bildiğiniz çorba +iftariyelik+ salata + arasıcak (börek) + karışık ızgara ya da balık + içecek + kavun karpuz

sizce değer mi?
buna para harcıyayım mı sizce?

herkese selam.
ama şu grupanya gibi fırsat sitelerinde iftar programlarını görünce acaba bi iftara mı gitsek dedim.
kişi başı 39 tl
yemekler öyle süper değildir bildiğiniz çorba +iftariyelik+ salata + arasıcak (börek) + karışık ızgara ya da balık + içecek + kavun karpuz

sizce değer mi?
canım ben ramazanda dışarıda yemek yemeyi pek tercih etmiyorum,
yoğunluk nedeni ile soğuk gelen çorbalar, gündüz yapılıp mikrodalgada ısıtılan yemekler, geç kalan servis
verdiğim paranın karşılığı olmuyor.

herkese selam.
kişi başı 39 tl

sizce değer mi?

birlikte yemek yemeğe her zaman değer. ancak şehir fırsatında dikkat etmemiz gerekn bir konu . benim başıma geldi.
satın aldım ve hiç bir şekilde rezervasyon yapamadım. sonra da ramazan geçti diye grupara verelim size dediler. bende kabul etmedim. biraz arıza çıkardım snr iade ettiler.
böyle bir şey olmayacak ise fırsatlar iyi oluyor
tabi biraz şişirilmiş menüler.

canım ben ramazanda dışarıda yemek yemeyi pek tercih etmiyorum,
yoğunluk nedeni ile soğuk gelen çorbalar, gündüz yapılıp mikrodalgada ısıtılan yemekler, geç kalan servis
verdiğim paranın karşılığı olmuyor.

birlikte yemek yemeğe her zaman değer. ancak şehir fırsatında dikkat etmemiz gerekn bir konu . benim başıma geldi.
satın aldım ve hiç bir şekilde rezervasyon yapamadım. sonra da ramazan geçti diye grupara verelim size dediler. bende kabul etmedim. biraz arıza çıkardım snr iade ettiler.
böyle bir şey olmayacak ise fırsatlar iyi oluyor
tabi biraz şişirilmiş menüler.

haklısınız arkadaşlar ya
bu sorunlar hiç aklıma gelmemişti.
o yemekler önceden hazırlanıyordur tabi.
yer bulmak da sıkıntı
en iyisi evde devam :)
yarın Ikea gezmeye gidicem orada yerim Isveç köfteyi otururum :rolleyes:

herkese selam.
kişi başı 39 tl

sizce değer mi?
Ben olsam tercih etmem. Yemekler geç geliyor her yer sıkış tepiş kalabalık gürültülü oluyor. Yemek de zaten saat itibariyle geç. 39 liraya git güzel balık al ver fırına ikiniz de doyarsınız.

Ben olsam tercih etmem. Yemekler geç geliyor her yer sıkış tepiş kalabalık gürültülü oluyor. Yemek de zaten saat itibariyle geç. 39 liraya git güzel balık al ver fırına ikiniz de doyarsınız.
haklısın :)
bu grubu bu yüzden çok seviyorum, gereksiz harcamalarımı engelliyorsunuz :KK36:

Back