Birikim hesabı iyi fikirmişMadem bi amacın var onu somutlaştırmak lazım
İnternet bankacılığı kullanıyor isen bence bir birikim hesabı aç araba hedefi için
Ve belirlediğin periyodlarla oraya para yatır.
Mesela haftalık ya da aylık.
Altın ve döviz yapan arkadaşlar var
O belki daha mantıklı ama hepsi çok uçtu gitti
Düşünce almak artınca satmak şeklinde kar edilebilir
Birikim kalan paradan yapılmazmış
Örneğin maaşı alınca
Maaş-birikim = giderler için kalan kısım olmalıymış
Dışarıda yememek bence hemen sonuç verecek ve fark ettirecek
kozmetik ben de almıyorum çok uzun zamandırBirikim hesabı iyi fikirmişilk fırsatta uygulamaya geçeceğim.
Altın döviz işine girmeyeyim. Girince düştükleri zaman yüreğim hopluyor
Ben hep maaş-harcama=kalan birikim yaptım. Sonuç alamadım
Dışarıdan pek birşey almayacağım. Abur cubur yok. Sadece gıda harcaması yeterli.
Kozmetik alışverişine son verdim.
Giyim alışverişine son verdim.
Dışarıdan yemeyi kestim.
Deterjan evdeki bitmeden almayacağım.
Kozmetik azmış senin. Gerçi uzun zamandır ben de almıyorum.kozmetik ben de almıyorum çok uzun zamandır
eldekileri de eledim
49534348 renk ruj almışım ne gerek var hep 2-3 rengi kullanıyorum.
2 tane far paletim var
1 eyeliner
1 göz kalemi
1 kaş kalemi
1 allık
1 fondoten
1 pudra
1 maskara
5 tane ruj
1 göz kapatıcısı
1 far bazı
daha da almıyorum
sadece bitenleri yeniliyorum.
deterjanı bit pazarından aldım (muhtemelen satan kişi bir yerden çalmış 10 kg luk omo paketleri 30 tl idi)
dışarıdan bazen yiyoruz biz, evde yapamadığım şeyleri tercih ediyorum. iskender, kıymalı pide gibi.
hamburger vs almıyoruz artık
Kozmetik azmış senin. Gerçi uzun zamandır ben de almıyorum.
Uygun fiyatlı deterjanı iyi bulmuşsun.
Minimal yaşamak için başka neler yaptın?
Yaw bu kredi kartından altın nasıl aliniyor, nasıl otomatik emir veriliyor?Benim kredi kartımın ait olduğu bankanın mobil uygulamasında böyle bir seçenek bulamadim ben?
Yaw bu kredi kartından altın nasıl aliniyor, nasıl otomatik emir veriliyor?Benim kredi kartımın ait olduğu bankanın mobil uygulamasında böyle bir seçenek bulamadim ben?
günaydın canım tekrar doktora gtme fırsatı buldunmu ıyımısın bebiş nasıBende bilmiyorum. Kredi karti mobilim de yok. Bu aralar sadece borclarimi ödüyorum. Alisverisi de kestim karttan
Tekrar gitmedim 8 hafta olunca gidecegim insallah. Okul ve seminerler bitsin.günaydın canım tekrar doktora gtme fırsatı buldunmu ıyımısın bebiş nası
Tekrar gitmedim 8 hafta olunca gidecegim insallah. Okul ve seminerler bitsin.
Şuan icin kanamam leke filan yok. Normal hersey. Kesenin icinde bebis olussun kalp atisi filan duyulsun istiyorum.
Simdi yine strese sokarlar beni. Yok kese bos yok kalp atisi duyulmuyor diye. 8-9 haftada gidecegim
Evde kaç kişisiniz. Yetiyor mu? Bulaşık makinesi kullanıyor musun?1 düdüklü
1 pilav tenceresi
2 çelik tencere
1 çorba tenceresi
2 tava
Bize yatılı misafir geliyor ve yetmediği için aldığım oldu.3 çarşaf 2 nevresim 6 yastık kılıfım var
o da yetiyor.
biri yıkanırken diğerini kullanıyorum.
Vallahi bravo daha ne kozmetik, giyim, mutfak, havlular hallolmuş.durum şimdilik böyle. ama azaltmam gereken tonla şey var. elim değmedi son 2-3 aydır
Bendekileri sayayım kızlarEvde kaç kişisiniz. Yetiyor mu? Bulaşık makinesi kullanıyor musun?
Bize yatılı misafir geliyor ve yetmediği için aldığım oldu.
Vallahi bravo daha ne kozmetik, giyim, mutfak, havlular hallolmuş.
Evde kaç kişisiniz. Yetiyor mu? Bulaşık makinesi kullanıyor musun?
Bize yatılı misafir geliyor ve yetmediği için aldığım oldu.
Vallahi bravo daha ne kozmetik, giyim, mutfak, havlular hallolmuş.
Bendekileri sayayım kızlar
1 tane pilav tenceresi
1 tane tava
1 tane çorba büyük tencere
1 tane de küçük tencere
3 tane de küçücük celık tencere yemek falan ısıtmaya o da
evlenirken çeyiz paketi almıştım canım o çeyiz paketinin içinde ne varsa o kadar valla. bi fazlasını almam hayatta :) az eşya az iş benim felsefem :)Senin de gayet ideal görünüyor :)
evlenirken çeyiz paketi almıştım canım o çeyiz paketinin içinde ne varsa o kadar valla. bi fazlasını almam hayatta :) az eşya az iş benim felsefem :)
canım ne yalan söyleyeyim valla ramazan hariç bizim evde genelle tek çeşit yaparım nadirdir 2 çeşit olması o da 3 gün yenir kafadan napim çalışıyorum. çok şükür eşimde anlayışlı yemek konusunda ekmek peynir ver yer kalkarE zaten bi günde kaç çeşit yemek yapılır ki sana hayli hayli yetiyodur
Aynı bizmişsiniz siz decanım ne yalan söyleyeyim valla ramazan hariç bizim evde genelle tek çeşit yaparım nadirdir 2 çeşit olması o da 3 gün yenir kafadan napim çalışıyorum. çok şükür eşimde anlayışlı yemek konusunda ekmek peynir ver yer kalkaraynen hayli hayli yetiyor 1 tane çay takımım var 6 bardak 7. kişiye yok :)
senin gibi bende 1+1 de yaşadım ilk başta şimdiki evim 3+1 ama aman ben geniş eve çıkıp da alıp alıp durmadım kesinlikle ayni düzende devam ettirmeye çalışıyorum ki hayatta sevmem fazla eşyayı :) bende de bu arada 2 nevresim var o kadar. biri yıkanır öteki serilir hemencecik:) eskirse alırız yenileriniAynı bizmişsiniz siz de
Bizde de 6 çaybardağı var ama daha 7. Gelen olmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?