İş yerimde yemek sonrası ben de yürümeye başladım tabi güneşten kaça kaça:)) bu arada çatlak için ne kullandın? Bir de güneş kremin neydi? Hazır buldum yakaladım seni sorayım.Teşekkür ederim. Spor yapmadım. Yürüyüş yapmıştım ama düzenli değildi. Bu sefer her gün öğlen yemek yedikten sonra yarım saat işyeri etrafında yürüyorum.
Çatlak önleyici için ne almayı düşünüyorsun? Bu aralar ben de araştırıyorum
Çatlak için body shop shea body butter kullanıyorum. Margarin kıvamında bir vücut kremi:)) İlk hamileliğimde de bunu kullanmıştım ve çatlak olmamıştı. Güneş kremi olarak da Bioderma Photoderm AR kullanıyorum.İş yerimde yemek sonrası ben de yürümeye başladım tabi güneşten kaça kaça:)) bu arada çatlak için ne kullandın? Bir de güneş kremin neydi? Hazır buldum yakaladım seni sorayım.
Ben de gebelik öncesi diyetisyene başladım ideal kiloma ulaştım şimdi gebelik emzirme vs diye devam edecez
Ben normalde bioderma kullanıyordum onun hafif yapısı hemen emilimi ve koruyuculuğundan çok memnundum. Bir yaz eşimle teknede iken yüzüme sürdüm onun yüzüne sürdüm baya bi olunca gerisini de göğsüne elimi yapıştırmıştım. Eşimin o beş parmaklı el izim göğsünde beyazlık olarak kalmıştı Saruman gibi :))Çatlak için body shop shea body butter kullanıyorum. Margarin kıvamında bir vücut kremi:)) İlk hamileliğimde de bunu kullanmıştım ve çatlak olmamıştı. Güneş kremi olarak da Bioderma Photoderm AR kullanıyorum.
Arkadaşlar merhaba araniza yeni katildim. Hamile olup doktora yapaniniz var mi acaba? Hem bütçe açısından soruyorum hemde evde çocukla ders çalışılıyor mu diye merak ediyorum. Teşekkürler :)
Oyyy iki hafta mı kaldı yeterliliğe? Bol şans şimdiden. Bebek doğmadan halletmen iyi olmuş. Bi an o dönemlerimi hatırladım da evi ... götürüyordu kafamda da bir huni ile geziyordum.Selam hoşgeldin
Ben yapmaya çalışıyorum
Yeterliğe gireceğim 2 hafta sonra
Çalışılır da ben çalışmadım pek :) o da benim tembelliğimden.
Bebek doğunca ne olur bilemiyorum. Ama 2 peşpeşe bebekle tez yazıp bitiren arkadaşım var
Bende 11 haziran da gircem. Yeterlilik sonrası çocuk istiyoruz Allah nasip ederse 2 yıl ücretsiz izinde evde tez yazmayı planlıyorum. Danışmanım erkek ve tabiki karşı akademik olarak ilerleyemeyecegimi düşünüyor, o yüzden biraz korkuyorum açıkçası. İnşallah nasip olur zorunlu görevim var doğuda es durumundan gidemeyeceğim senedi oduyecegim o yüzden daha fazla maaş almamam da gerekiyor 1.5 katı artı en yüksek yasal faiz şeklinde oducem çünkü
İnşallah geçersin canım hamileyken nasıl peki çalışabildin mi? Hergun düzenli 2 saat çalışsam bana yeter bakalım olcak mı :)Durumun fenaymış
Benim zorunlu görevim bayağı bi batıda
Sadece doktora için gönderdiler şimdi geri gel Yeterlikten sonra dön diyorlar ama dönmek istemiyorum bebek şu an bulunduğum yerde doğsun istiyorum.
Hem ekim gibi doğum izni sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum ben de bi süre
Yani izinde olacağım niye döneyim ki o üniversitede de çalışmayacağım. Evde oturduğum sürede tez önerisini ve 2 tik halledersem süper olur.
tabi yeterliği geçebilirsem
İnşallah geçersin canım hamileyken nasıl peki çalışabildin mi? Hergun düzenli 2 saat çalışsam bana yeter bakalım olcak mı :)
Hoşgeldin :)Şurayı okuyayım da zenginleşirim belki.
Merhaba kızlar
Hoşbuldum. Zenginleşmek için önce borçlardan kurtulmak lazımdı zaten. Umarım toparlarsın.Hoşgeldin :)
Ben henüz zenginleşemedim ama en azından durumu düzelttim biraz
Yılsonuna kadar bayağı toparlarım diye umuyorum
S Spizella güzel konu açmışsın. Nasıl yapıyorsunuz? Almadığınız her günü mü sayıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Okudum ancak pek anlayamadım.
Ben de almamaya çalışıyorum. Ihtiyaçlar bitmiyor ama. Bir de gerçekten ihtiyaç değil aldıklarım. Geçen gün hem bana hem arkadaşıma aldım gereksiz şeylero kadar gereksiz ki koyacak yer bulamadım ve aldığıma pişman oldum.
Kredi kartı hiç kullanmam. 1kart var. Çok lazımsa ordan kullanırız.
Birde dışarıda birşeyler yeme huyum var. Onlara da gereksiz para harcıyorum sanki.
Birde ben almadım ama eşime aldırdım o sayılır mı
S Spizella güzel konu açmışsın. Nasıl yapıyorsunuz? Almadığınız her günü mü sayıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Okudum ancak pek anlayamadım.
Ben de almamaya çalışıyorum. Ihtiyaçlar bitmiyor ama. Bir de gerçekten ihtiyaç değil aldıklarım. Geçen gün hem bana hem arkadaşıma aldım gereksiz şeylero kadar gereksiz ki koyacak yer bulamadım ve aldığıma pişman oldum.
Kredi kartı hiç kullanmam. 1kart var. Çok lazımsa ordan kullanırız.
Birde dışarıda birşeyler yeme huyum var. Onlara da gereksiz para harcıyorum sanki.
Birde ben almadım ama eşime aldırdım o sayılır mı
Ben de bir cok seyi almayı bıraktım. Fazla bir cok seyi elden çıkardım. Ama hala yeterince sadeleşemedim.Ben aynı zamanda minimalizm ile de ilgilenmeye başlamıştım. Bu yüzden eldeki gereksiz, kullanmadığım, sevmediğim eşyaları da çıkarıp evimi ve kendimi rahatlatma yoluna gittim.
Hala bu işe de yavaş yavaş devam ediyorum. Hala istediğim sadeliği yakalayamadım.
O zaman onunkileri de hesaplayayımEşine aldırman da sayılır tabiki
Dışarıda yemeği bugün itibariyle bıraktım.Tabiki arada keyfi harcamalar da yapacağız ama mesela dışarıda yemek sınırla sayıda olursa hem sağlık, hem para açısından daha iyi olmaz mı?
Yoğurdu çocuklar için zaten mayalıyorum.Ben de çok sık dışarıda yiyen ve yemek yapmayı sevmeyen biri olarak artık evde yoğurt bile mayalıyorum.
Ben de bir cok seyi almayı bıraktım. Fazla bir cok seyi elden çıkardım. Ama hala yeterince sadeleşemedim.
O zaman onunkileri de hesaplayayımgıda alışverişini o yapar genelde.
Dışarıda yemeği bugün itibariyle bıraktım.
Yoğurdu çocuklar için zaten mayalıyorum.
Bugün sadece 50kr harcadım. Haftalık 50tl bütçe belirledim. 3tl hergün yol parası vereceğim. Duruma göre bütçem fazla verebilir.
Gereksiz şeyler almayacağım.
Hedefim kendime araç almak. Bakalım hedefe ne zaman ulaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?