- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Cocuk isteme sebeplerini oyle guzel anlatmissin ki bende ayni dusunceyle cocuk sahibi olmusum megerse.Ben insanların dünyanın düzenini bozan ve azalarak bitmesi gereken canlılar olduğunu düşünüyorum :)
Hatta akımı bile var
"İnsanoğlunun nesli tükensin hareketi"
Tabi benim bunu hem savunup hem de üremeye çalışmam biraz ironik oldu şu an
Sanırım benim çocuk sahibi olma isteğim de çoğu insanda olduğu gibi bencillik temelli. İnsan kendisi için istiyor. Kimisi yaşlanınca yalnız kalmayayım diye, kimisi çevre baskısından, kimi de ancak öyle aile olabileceğini düşünüyor. Ben çocuk konusuna çok karşıydım.
Ama sonra bildiklerimi aktarabileceğim, bilmediklerimi onunla öğrenebileceğim bir birey yetiştirmek istediğimi fark ettim. Aslında bu kendim doğurmadan da yapabileceğim bir şey. Ama burada bencilliğim tuttu, kadın vücuduna sahip biri olarak üreme yetin varken kullanmaktan vazgeçmek sanırım büyük bir karar. Açıkçası bir de merak ediyorum nasıl bir insan başka bir insanı kendi içinde büyütebilir diye. Ben de deneyimlemek istedim.
Ama çocuk istemeyen çiftleri tamamen anladığımı da düşünüyorum. Bakalım hayat bize beklemediğimiz şeyler de yaşatabilir, umarım seçtiğimiz yollar bizi hep güzel yerlere götürür
O kadar incelememiştim ya programı
Ne detayı var ki bu kadar
Bi daha açıp bakayım ben :)
Aldığımı verdiğimi anında giriş yapıcam göreyim bakalım nereye ne gidiyor
2. Bebek işine Karar verince bize de haber ver :)
Bebegin de hayirli ugurlu olsun. Streasiz bi hamilelik olsun ins