- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 32
Yoğurt mayalayan eşlere maaşallah diyorum
mantı ve halı içinde aynısı geçerli
benim eşimde kışlık hazırlık yapmayı sever kahvaltılık sos, turşu ve sirke yaptı sağolsun. Kefirimizi de o yapıyordu mayayı öldürdü bir gün bir daha yapmadı bıraktı ben devraldım.
2. çocuk fikrini uzun yıllar düşünmem lazım sanırım tabi yanlışlıkla olmazsa -tahtaya vur-
oh masAllah canım bizimde arac kredısı var daha ev olayına gecemedık Allahım odeme kolaylıgı versın cumlemızeDün altınımızı yüksekten sattık.
Euromuz vardı onu da bozdurduk.
Bu ayki birikim paramızı da ekledik.
Bankaya gidip ara ödeme yaptık.
Kredi süremiz 6 ay kısaldı.
Faizden 3000 civarı karımız olmuş oldu :)
oh masAllah canım bizimde arac kredısı var daha ev olayına gecemedık Allahım odeme kolaylıgı versın cumlemıze
Dün altınımızı yüksekten sattık.
Euromuz vardı onu da bozdurduk.
Bu ayki birikim paramızı da ekledik.
Bankaya gidip ara ödeme yaptık.
Kredi süremiz 6 ay kısaldı.
Faizden 3000 civarı karımız olmuş oldu :)
Bence doğrusunu yaptınız
Hem kar oldu hem kredi süresi azaldı
Hayırlısı olsun :)
Amin inşallah.
Bizim de araç kredisi vardı, bitti 5-6 ay sonra da evi aldık.
17 ayımız kaldı artık.
Öyle pahalı bir ev değil, yatırımlık.
Ama iyi ki almışız.
Allahım size çok çok daha güzellerini nasip etsin
16 ay da bizim var. Bitsede gitsek diye bakıyorum artık baydı. 60 aylıktı.
Çok teşekkürler :)
Aynen biz de dünden beri iyi ki yaptık dedik, kafamız rahatladı.
Seneye bitecek diyebiliyoruz :)
Bakalım biriktirmeye çalışacağız.
Doktora bugün gideceksin değil mi?
Cuma diye hatırlıyorum ama.
en güzelini yaptın canım, kalanını da çabucak bitirirsiniz inşallahAynı zamanlarda bitireceğiz demek ki :)
Bizim de 48 aydı. 42 oldu şimdi.
Evet ama 2 yılı ne arada geçti diye düşünüyorum ben.
evet akşamüzeriama zaman geçmiyor
yazarım zaten size hemen
en güzelini yaptın canım, kalanını da çabucak bitirirsiniz inşallah
Merhaba, sizi okuyunca yazma gereği duydum ki yalnız olmadığınızı bilin... 31 yaşıma gircem bekarım, evlenmeye bile yeni yeni niyetlendim. bu zamana kadar çocuk konusunda anlaşamadığım için evlenmedim de sevdiğim kişiyle. başka sebeplerden ayrıldık gerçi.. demek istediğim hiçbir zaman çocuk istemedim, bir canlı dünyaya getirmek başkasının çocuğunu sevmek gibi değil. öğretmenim, çocukları çok seviyorum.hatta bazen kendi çocuğumu da en fazla bu kadar severim heralde diyorum.ama hayatım çocukla anlam bulmayacak benim.aksine benim için eksileri artılarından fazla. benim gibi düşünen biriyle evlenebilirim ancak.ya da evlenmem o da çok sıkıntı değil. hayat güzel, yaşamak çok çok güzel, keyifli ve mutlu kalın, sevgiler...yani çok düşündüm, çok düşündük istemediğimden eminim
evet kulağa garip geliyor farkındayım :) ama istemiyorum
bir insan neden çocuk sahibi olmak ister bunu bile araştırdım
zor bir hayatımız oldu, çok sorunlarla uğraştık
onun da etkisi vardır diye psikolağa bile gittim ama kadın da şaştı kaldı :)
bir sürü soru sordu, anlattım birkaç sefer görüştük
en sonunda kadın iyiki çocuğum var yoksa ben bile istemeyeceğim dedi
eminim istemediğimden
hayırlısı artık
rabbim herkesin evladına uzun ömür versin, hayırlı, sorumluluklarının farkında ve mutlu olmaları için yardım etsin
Merhaba, sizi okuyunca yazma gereği duydum ki yalnız olmadığınızı bilin... 31 yaşıma gircem bekarım, evlenmeye bile yeni yeni niyetlendim. bu zamana kadar çocuk konusunda anlaşamadığım için evlenmedim de sevdiğim kişiyle. başka sebeplerden ayrıldık gerçi.. demek istediğim hiçbir zaman çocuk istemedim, bir canlı dünyaya getirmek başkasının çocuğunu sevmek gibi değil. öğretmenim, çocukları çok seviyorum.hatta bazen kendi çocuğumu da en fazla bu kadar severim heralde diyorum.ama hayatım çocukla anlam bulmayacak benim.aksine benim için eksileri artılarından fazla. benim gibi düşünen biriyle evlenebilirim ancak.ya da evlenmem o da çok sıkıntı değil. hayat güzel, yaşamak çok çok güzel, keyifli ve mutlu kalın, sevgiler...
Lokum alacaktim vazgectim.
Çok yiyorum zarar verecek diye korkuyorum. Şu çifte kavrulmus kücuk olanlar
Yeni doktoruma gidip yeni bir başlangıç yaptım. Olması gereken yerde bir kese varmış :)
Her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
Endişelenmeme gerek yokmuş
Haftaya randevum var kalp atışı başlamış mı onu görebilmek için. Beni düşünen herkese teşekkür ederim, iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?