Bugün ne almadın?

Cocuktan konusulmus.
Ben bu konuda biraz cesurum galiba. Esime eskiden hep derdim. en az 4 cocuk yapalim. Ileride bize bir sey oldugunda kardesleri yanlarinda olur. Kotu gunlerinde iyi gunlerinde birbirlerine destek olurlar.
Cocuk bambaska bir sey. Evimin nesesi, sabahlari uyandigimda gulerek yataktan kalkma sebebim. Rabbimin bana en guzel en buyuk lutfu.
Dusunun ben uykuyu cok severim. Ilk 3 ay geceleri 2-3 saat araliksiz uyudugumu hatirlamiyorum ama yinede 1 kez bile oflamadim.
Allahim isteyen herkese nasip etsin.

S Spizella İlk başta bunu uyanıklık olarak yapmıyordum ama aslında uyanıklık oluyor kabul :))
Napayım ya ufak tefek taktikler olsun:))
O da sen çok güzel çay koyarsın şimdi diye kandırıp çayı bitince çay koydurmaya çalışıyor akşamları :)))
Halı yıkayan eşe de alkış
Bizde de sizin gibi cam bardak vs kırılırsa, halıya birşey dökülürse eşimde

Kışlık hazırlamak da süper.
Eşlerine yardımcı olan tüm erkekleri saygıyla anıyorum burada

Daha birinci olmadığı için şuan ikiyi düşünemiyorum ama kesin herkes ikinci diye sorup durur o zamanda

oh masAllah canım bizimde arac kredısı var daha ev olayına gecemedık Allahım odeme kolaylıgı versın cumlemıze

oh masAllah canım bizimde arac kredısı var daha ev olayına gecemedık Allahım odeme kolaylıgı versın cumlemıze

Amin inşallah.
Bizim de araç kredisi vardı, bitti 5-6 ay sonra da evi aldık.
17 ayımız kaldı artık.
Öyle pahalı bir ev değil, yatırımlık.
Ama iyi ki almışız.
Allahım size çok çok daha güzellerini nasip etsin

Bence doğrusunu yaptınız
Hem kar oldu hem kredi süresi azaldı
Hayırlısı olsun :)

Bence doğrusunu yaptınız
Hem kar oldu hem kredi süresi azaldı
Hayırlısı olsun :)

Çok teşekkürler :)
Aynen biz de dünden beri iyi ki yaptık dedik, kafamız rahatladı.
Seneye bitecek diyebiliyoruz :)
Bakalım biriktirmeye çalışacağız.

Doktora bugün gideceksin değil mi?
Cuma diye hatırlıyorum ama.

evet akşamüzeri ama zaman geçmiyor
yazarım zaten size hemen

Merhaba, sizi okuyunca yazma gereği duydum ki yalnız olmadığınızı bilin... 31 yaşıma gircem bekarım, evlenmeye bile yeni yeni niyetlendim. bu zamana kadar çocuk konusunda anlaşamadığım için evlenmedim de sevdiğim kişiyle. başka sebeplerden ayrıldık gerçi.. demek istediğim hiçbir zaman çocuk istemedim, bir canlı dünyaya getirmek başkasının çocuğunu sevmek gibi değil. öğretmenim, çocukları çok seviyorum.hatta bazen kendi çocuğumu da en fazla bu kadar severim heralde diyorum.ama hayatım çocukla anlam bulmayacak benim.aksine benim için eksileri artılarından fazla. benim gibi düşünen biriyle evlenebilirim ancak.ya da evlenmem o da çok sıkıntı değil. hayat güzel, yaşamak çok çok güzel, keyifli ve mutlu kalın, sevgiler...

Hayat her türlü güzel. Bu bir seçim ve gayet normal insan sevgiyi bence her şeyde bulabilir bulmak istedikten sonra.
Benim de bir kedim var. Çocuğum gibi seviyor ve düşünüyorum onu.
Sizin de öğrencileriniz varmış ne güzel
Bilinçli ve anlayışlı insanları çok takdir ediyorum.

Yeni doktoruma gidip yeni bir başlangıç yaptım. Olması gereken yerde bir kese varmış :)
Her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
Endişelenmeme gerek yokmuş
Haftaya randevum var kalp atışı başlamış mı onu görebilmek için. Beni düşünen herkese teşekkür ederim, iyi ki varsınız

Ya sana bakayım diye geldim, çok sevindim.
Boşu boşuna üzmüş seni eski doktor.
Ayy artık hep mutlu bi hamileliğin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…