- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
biz yedi yıldır evliyiz, yaşadıklarımız ve bu düşünceler nedeni ile hiçbir zaman istemedim, kendimi de hazır hissetmedim,
eşim de aynı durumda
en son geçen yıl bunca yıl istemiyoruz dedik ama herhangi bir sorunumuz var mı bakalım diye tüm testlerimizi yaptırdık, bir şey çıkmadı
eşimle günlerce konuştuk ve biz ikimiz de çocuk sahibi olmak istemediğimize karar verdik
en çok annem tepki gösteriyor kararımıza, ileride sen pişman olursun en çok diyor bakalım yaşayıp göreceğiz
:) Ortak kararımız canimBence ortak kararınız ise pişman olmazsınız
Mantığımla konuşursam çocuk sahibi olmamak gayet yerinde bir karar
Oğlumun ilk dr kontrolü için hastaneye gittiğimizde dönüş yolunda arabanın arka koltuğunda oturmuştum
kucağımda oğlum uyuyor.
Deniz vardı sağ tarafımda
O zaman biz ne yaptık nasıl bir sorumluluğa girdik
Kucağımda ki bebeğim için dünyayı yakabileceğimi hissetmiştim.
çok güzel çok büyük çok başka bir duygu
Allah isteyen tüm kadınlara nasip etsin
Büyüdükçe kendi dünyası oldukça kaygılarında artıyor
Üzülmesin ağlamasın kırılmasın incinmesin istiyorsun
Umarım doğru ve hayırlı yetiştirmek nasip olur
biz yedi yıldır evliyiz, yaşadıklarımız ve bu düşünceler nedeni ile hiçbir zaman istemedim, kendimi de hazır hissetmedim,
eşim de aynı durumda
en son geçen yıl bunca yıl istemiyoruz dedik ama herhangi bir sorunumuz var mı bakalım diye tüm testlerimizi yaptırdık, bir şey çıkmadı
eşimle günlerce konuştuk ve biz ikimiz de çocuk sahibi olmak istemediğimize karar verdik
en çok annem tepki gösteriyor kararımıza, ileride sen pişman olursun en çok diyor bakalım yaşayıp göreceğiz
ben de bu yasıma kadar ılk kez sızın yorumunuzdan okumustum bebiş istemıyoruz dıye cok sasrmıstm halada sasırıyorum hiç karsılasmadgm için düşünmemistm neden cocuk sahıbı olmak ıstenmez dıye.ama dusununce muhakkak kndınızce uygun bı nedenı vardır dıye dusunuyorum herkesın yasadıkları o kadar kendıne ozgu ki,bizim kararlarımızı en cok onlar belırlıyor her sey gonlunuzce ve hayırlısı neyse oyle olsunyani çok düşündüm, çok düşündük istemediğimden eminim
evet kulağa garip geliyor farkındayım :) ama istemiyorum
bir insan neden çocuk sahibi olmak ister bunu bile araştırdım
zor bir hayatımız oldu, çok sorunlarla uğraştık
onun da etkisi vardır diye psikolağa bile gittim ama kadın da şaştı kaldı :)
bir sürü soru sordu, anlattım birkaç sefer görüştük
en sonunda kadın iyiki çocuğum var yoksa ben bile istemeyeceğim dedi
eminim istemediğimden
hayırlısı artık
rabbim herkesin evladına uzun ömür versin, hayırlı, sorumluluklarının farkında ve mutlu olmaları için yardım etsin
arkadaşlar güzel bi harcama programı indirdim
adı GiderimVar
buradan takip edicem bu ayki giderlerimi.
arkadaşlar güzel bi harcama programı indirdim
adı GiderimVar
buradan takip edicem bu ayki giderlerimi.
ben de bu yasıma kadar ılk kez sızın yorumunuzdan okumustum bebiş istemıyoruz dıye cok sasrmıstm halada sasırıyorum hiç karsılasmadgm için düşünmemistm neden cocuk sahıbı olmak ıstenmez dıye.ama dusununce muhakkak kndınızce uygun bı nedenı vardır dıye dusunuyorum herkesın yasadıkları o kadar kendıne ozgu ki,bizim kararlarımızı en cok onlar belırlıyor her sey gonlunuzce ve hayırlısı neyse oyle olsun
Rabbım benım gıbı bebek ısteyen annelere de hayırlısıyla nasıp etsın ınsAllah
Günaydın herkese o program acayip detaylı paran nerden gelmiş nereye gitmiş kuruşuna kadar görebilirsin eğer düzenli veri girersen.Hatta youtube da kullanım videoları var.
Çocuk isteyenlere Allah en kısa zamanda tattırsın, istemeyenler de o şekilde mutludur Allah mutluluğunu daim etsin. Bizim ki plansız bir bebekti ama eşim eninde sonunda isterdi iyi ki olmuş şimdi 3.5 yaşında bu sefer de 2. için düşünceler basıyor mantıken kesinlikle istemiyorum mesela ama içimde bi duygu olsa nasıl olur diye soruyor
Yoğurt mayaladım ben yaa
Bunu da başardım ya ben oldum vallahi :)
Ilk evlendiğimizde eşim mayaliyordu benimdeVay süpersin :)
Benim de eşim mayalıyor, ben anlamıyorum pek :))
Gerçi artık ev yoğurdu yapan bir yerden alıyoruz :)
Ilk evlendiğimizde eşim mayaliyordu benimdesonra bana da ögretti.
Hamileyken bi tabak manti yapmisti bana kocaman kocamanBen eşimin yaptığı şeyleri, ki baya bi şey ediyor bu:)
Kasıtlı öğrenmiyorum :))
İlk aklıma gelenler köfte, pilav mesela; seninki çok güzel benimki olmuyor diyorum. Ki bence gerçekten öyle:)
Humusu da aynı şekilde :)
Eşim yapıyor :))
Hamileyken bi tabak manti yapmisti bana kocaman kocaman
Vay süpersin :)
Benim de eşim mayalıyor, ben anlamıyorum pek :))
Gerçi artık ev yoğurdu yapan bir yerden alıyoruz :)
Ilk evlendiğimizde eşim mayaliyordu benimdesonra bana da ögretti.
Ben eşimin yaptığı şeyleri, ki baya bi şey ediyor bu:)
Kasıtlı öğrenmiyorum :))
İlk aklıma gelenler köfte, pilav mesela; seninki çok güzel benimki olmuyor diyorum. Ki bence gerçekten öyle:)
Humusu da aynı şekilde :)
Eşim yapıyor :))
Hadi ya açıp yaptı yani maşallah süper
Benimki de sarma sararken gelir sarar benimle
Arkadaşlarıma söyleyemiyorum, garipsiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?