Merhaba canım geliri düşük olup da iPhone alıp taksite boğulanların ben de yersiz görüyorum. Ancak aylık geliri o telefonu almaya yetiyorsa bence almasında sakınca yok. Çünkü bazı eşyalar gerçekten insanın hayatını kolaylaştırıyor ve aldığı parayı hak ediyor. İş adamları filan da Facebook vs kullanıyordur iPhone ile yazılım programcılık filan yapmıyordur :)) kendimden örnek verecek olursam ucuza ve e özellikleri aynı hatta bunun kamerası daha iyi dediğim telefon durduk yere şebeke hatası verince (arama yaptırmıyor) gittim nakit ödeme ile aldım iPhone ve 3 yıla yakın oldu hala mutlu mesut kullanıyorum
Fairy bulaşık deterjanını internetten uyguna alabilirsiniz. Topiğiniz hayırlı olsun :))
Selam :) biz de dün avmye gittik alışveriş için eşime ihtiyacı olan botu aldık. Ben kızım üzerimden inmeyince pantolon bakamadım yine ne yazık ki. 20 tl ye balon aldık kişisel bakım ürünlerine 170 tl verdik bot 250 tl idi. Bir de kv ve kendime eşofman aldım onlar da 70 tl yemeğimizi evde yemiştik orada birşey yemedik. Ee peki ne almadık? Kızım 50 tane oyuncak öptü kıyamayıp her dokunduğunu almadık hiç birini almadık
fazla oyuncağa sahip çocukların hayal gücü gelişimi daha az oluyor diye bir makale okudum
bence o sırada üzülse de sonrasında unutmuştur kızınız oyuncakları
ve eminim evde yeteri derecede oyuncağı vardır
şimdiden ona aşılayın bence tutumluluğu
kişisel bakım ürünleri hep pahalı zaten
bende akıllıca bir alışveriş olmuş, özellikle yemek yiyip çıkmanız süper bir fikir :)
yoksa illaki gitmişken 50 lira da yemek yerdiniz fast food ve sağlıksız.
balon işi fena yalnız
şu uçan şekilli balonlardan mı
çocukların elinde hep görüyorum avm lerde
fiyatı maliyetinin çok üstündeymiş ben de 5-6 tl dir diyordum