kronikuykucu şimdi cinsiyet heyecanı da olur muhakkak :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün ne almadın?
- Konu Sahibi Spizella
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cok tesekkur ederım ck sukur masAllah dıyim bulantı kusma gbı sıkayetlerim yok ıste bi lekelenmem oldu ıstırahatteyım 10gundur. ınsAllah sorunsuz sekılde tamamlanırMaşallah:) çok güzel bi hamilelik geçirmeni dilerim
Cinsiyete de az kalmış
cınsıyeti ck merak edıyorum 2hafta sonra randevumuz ınsAllah
ahh olmazmı hem de nasıkronikuykucu şimdi cinsiyet heyecanı da olur muhakkak :)
bide dr degıstırmeye karar verdm 2hafta snra yeni dr la ılk gorusmem olucak ınsAllah hem guzel gecer hem de bebısın cınsıyet ogrenırız
ben 16. hafta öğrenmiştim. sen daha önce öğrenirsin belki gösterirse tabi :)cok tesekkur ederım ck sukur masAllah dıyim bulantı kusma gbı sıkayetlerim yok ıste bi lekelenmem oldu ıstırahatteyım 10gundur. ınsAllah sorunsuz sekılde tamamlanır
cınsıyeti ck merak edıyorum 2hafta sonra randevumuz ınsAllah
hadı ınsAllah gtmeden cıkolata falan atayım agzıma oyle hareketlenıyomusben 16. hafta öğrenmiştim. sen daha önce öğrenirsin belki gösterirse tabi :)
maggiore yazılarını keyifle okuyorum:) bebişin hayırlı, mutlu, sağlıklı olsun inşallah canım
spizella, senin prenses hangi sayfada ya göremedim:)
391 canım :)
Kapanırsa yeni bir işyerinde 09:00-18:00 çalışmam gerekir ve 1 yıl izin hakkım olmaz. Bebeğim bu kadar küçükken bu şekilde çalışmak istemiyorum. Alacağım tazminat bizi aynı standartta 2 sene idare eder gibi görünüyor. Bu durumda kreş yaşına kadar kızımı büyütür sonra iş bakarım diye düşünüyorum. Kendi işimi de kurma niyetim var bir yandan, bakalım hayat ne getirecek...İşyerinin durumuna üzüldüm, kapanırsa ne yapacaksın?
Kendi işin olması en güzel seçenek gibi görünüyor :) umarım istediğin gibi olur 9-18 şu an için çok zorlayıcı olur. Hem de değmez çocuklarından ayrı kaldığına belki de..Kapanırsa yeni bir işyerinde 09:00-18:00 çalışmam gerekir ve 1 yıl izin hakkım olmaz. Bebeğim bu kadar küçükken bu şekilde çalışmak istemiyorum. Alacağım tazminat bizi aynı standartta 2 sene idare eder gibi görünüyor. Bu durumda kreş yaşına kadar kızımı büyütür sonra iş bakarım diye düşünüyorum. Kendi işimi de kurma niyetim var bir yandan, bakalım hayat ne getirecek...
ahh olmazmı hem de nası
bide dr degıstırmeye karar verdm 2hafta snra yeni dr la ılk gorusmem olucak ınsAllah hem guzel gecer hem de bebısın cınsıyet ogrenırız
Doktorun içine sinmesi çok önemli.
Memnun değilsen değiştirerek en iyisini yapmışsın:)
Ben de sürekli muayene olduğum doktorda doğum yapmak isterdim ama üç dört defa muayene olduğum doktorda yapabileceğim.
Bi arkadaşım 13. Haftada öğrendi hemen, dilerim senin de öyle olur :)
maggiore yazılarını keyifle okuyorum:) bebişin hayırlı, mutlu, sağlıklı olsun inşallah canım
spizella, senin prenses hangi sayfada ya göremedim:)
Çok çok teşekkür ederim
Kapanırsa yeni bir işyerinde 09:00-18:00 çalışmam gerekir ve 1 yıl izin hakkım olmaz. Bebeğim bu kadar küçükken bu şekilde çalışmak istemiyorum. Alacağım tazminat bizi aynı standartta 2 sene idare eder gibi görünüyor. Bu durumda kreş yaşına kadar kızımı büyütür sonra iş bakarım diye düşünüyorum. Kendi işimi de kurma niyetim var bir yandan, bakalım hayat ne getirecek...
2 yıl kendin bakma imkanı bulabilecek olman süper bence.
İmkanım olsaydı ben de isterdim, maddi değil bazı kariyer kaygıları nedeniyle şuan benim için mümkün değil.
Kendi işini kurmak da güzel fikir ama aynı zamanda çok büyük de bir karar.
Çok uzun zamandır iş hayatındayım. Bu işyerinde de 8 senem bitmek üzere. Şu an çalışma düzenimi de saatlerimi de kendim belirliyor ve kimseye hesap vermiyorum. Kızım hastalanınca gitmiyorum. Ela bebekken geç gittim erken çıktım hep. Bu şekilde çalışmaya alıştım.Kendi işin olması en güzel seçenek gibi görünüyor :) umarım istediğin gibi olur 9-18 şu an için çok zorlayıcı olur. Hem de değmez çocuklarından ayrı kaldığına belki de..
Yeni bir işyerinde yeni düzen kurmak için yoğun çalışmam gerek ancak yoğun çalışırsam da bu İpek’e haksızlık olur. Kızımın benim zamanıma ihtiyacı var ben ona ait zamanı para karşılığı satmak istemiyorum.
İmkanı kendim yaratacağım diyelim:)) Olabildiğince harcamaları yöneterek, tasarruf edip yatırım yaparak bu süreci atlatmak niyetündeyim.Doktorun içine sinmesi çok önemli.
Ben de sürekli muayene olduğum doktorda doğum yapmak isterdim ama üç dört defa muayene olduğum doktorda yapabileceğim.
Çok çok teşekkür ederim
İmkanım olsaydı ben de isterdim, maddi değil bazı kariyer kaygıları nedeniyle şuan benim için mümkün değil.
Şu an yaptığım işte kariyer olarak gelebileceğim en üst düzeyde çalışıyorum. Bu nedenle danışmanlık şirketi kurup sadece kendimi işe alıp denetçi, danışman ve eğitmen olarak çalışabilirim diye düşünüyorum. İş olursa para kazanırım, olmazsa da bir şirket giderim olmayacağı için sıkıntı olmaz. Yasal süreci öğrenmem gerek.
dr u sevdım ama beklentılerımı karsılamıyo acıkcası dusununce ben daha konuskan daha bılgı veren mormal dogum yaparsam dogum asamasında birebır benı destekleyen bi dr arıyorum ınsAllah bundr oyledir tavsıye uzerıne gdııyorumDoktorun içine sinmesi çok önemli.
Çok çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
2019 benim için yeniliklerle dolu ve bir hayli yoğun bir yıl olacak gibi görünüyor
Mutluluk projesi dediğin tam olarak ne?
Kendin odaklı bir mutluluk mu yoksa birilerini mutlu etmek üzerine kurulu mu?
Bize de anlatır mısın mutluluk projesi nedir?
Yaz tatilleri çok düzen bozucu. Memlekete yanda tatile gitmek bütçeyi alt üst ediyor. Ama o kadar çalışıyorum bi tatili hak ediyorum diyor insan. eşimin tayin durumu olup da yaza taşınırsak denize 1,5 saat mesafede olacağız. Günlük gidip geliriz kalmadan diye düşünüyorum. Bu sene antalyaya gittik ben alanyayı sevmedim. Her şey dahil olayı da bana göre değilmiş pek. Çok iyi bir otel değilse yemekleri de iyi olmuyormuş.
Günaydın Kızlar,
Yazar Mutluluk Projesi diye bir kitapta 1 yıl sürecek bir projeyi, kendi hayatı üzerinden anlatıyor. Aslında olması gereken mutluluk seviyesinde olmadığını düşündüğü için başlıyor böyle bir projeye. Nasıl daha mutlu olabilirim diye sorarak, yapacağı her şeyi sanki bir eylem planına dökmüş gibi ay ay yazıyor. Yaptıkları ve yapamadıkları üzerinden notlar verip her ay kendini tekrar değerlendiriyor. Ocak ayı enerjini yükselt diye bir teması var mesela Şubat için Evliliğine odaklanıyor, Mart ta İş Hayatı gibi temalar belirleyip her ay edindiği pozitif yönelimleri bir sonraki aya ekleyerek devam etmeye çalışıyor. Bazı aylar kendine bazı aylar ailesine ve çevresindeki insanlara yöneliyor. Bende ocak ayı ile birlikte başlayacağım.
Nerelerdesin yahu, merak ettim seni
Buralardayım aslında ama katılamıyorum, daha sık yazmaya çalışacağım artık. Bizim kız beni kışın çok zorluyor, tüm enerjimi ona ayırmak zorunda kalıyorum maalesef. Öksürük, ateş ve devamlı tekrar.
Günaydın Kızlar,
Yazar Mutluluk Projesi diye bir kitapta 1 yıl sürecek bir projeyi, kendi hayatı üzerinden anlatıyor. Aslında olması gereken mutluluk seviyesinde olmadığını düşündüğü için başlıyor böyle bir projeye. Nasıl daha mutlu olabilirim diye sorarak, yapacağı her şeyi sanki bir eylem planına dökmüş gibi ay ay yazıyor. Yaptıkları ve yapamadıkları üzerinden notlar verip her ay kendini tekrar değerlendiriyor. Ocak ayı enerjini yükselt diye bir teması var mesela Şubat için Evliliğine odaklanıyor, Mart ta İş Hayatı gibi temalar belirleyip her ay edindiği pozitif yönelimleri bir sonraki aya ekleyerek devam etmeye çalışıyor. Bazı aylar kendine bazı aylar ailesine ve çevresindeki insanlara yöneliyor. Bende ocak ayı ile birlikte başlayacağım.
Buralardayım aslında ama katılamıyorum, daha sık yazmaya çalışacağım artık. Bizim kız beni kışın çok zorluyor, tüm enerjimi ona ayırmak zorunda kalıyorum maalesef. Öksürük, ateş ve devamlı tekrar.
Bu konuyu araştıracağım, teşekkürler kaizen. Değişik bir yöntemmiş. Etkili olabilir
Aaa ne kadar güzel bir düşünce çok ince bi kadınsın maşallahBugün kızım adınw hesap açtırmak için başvurdum, babam da aydan aya bir miktar yatırmak istiyormuş, biz de ufak ufak birikim yaparız onun adına. Benim gibi hayata sıfırdan başlamasın az bi birikimi olsun :)
selamlar herkese :)
bir süredir yine giremedim buralara. sorsanız çok yoğunum ama aslında değilim. sanırım tamamen üşengeçlik benimki
yeni yıla mis gibi girdik. herkese musmutlu bir yıl olsun. dilerim bütün istekleriniz gerçek olur
ben 2018 e baktığımda birikim olarak hedefimi tutturmaktan daha öte geçmişim bile. kendime hedef koyduğum bir tutar vardı ve onun çok şükür baya üstüne de çıkmışım.iş değiştirmemin etkisi de var tabi bu olayda. çünkü sadece 2 gün içinde bir işten diğerine geçiş yaptım. evet taşınmak masraflıydı ama ben en az harcama ile atlattığımı düşünüyorum.
şu sıralar fazlasıyla minimalizme sardım. fazlalık gördüğüm kullanmadığım eşyaların hepsi gözüme batıyor. hepsinden kurtuluyorum. kışlık kıyafetlerimi düzenledim ve giymediğim eşyaları aileme götürdüm. annem onları yıkayıp ütüleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştırır.
kendime 31 ocak a kadar bir şey almama sözü vermiştim. fakat tam da 31 aralık günü kendime 2 tane kazak 1 tane kot aldım. çünkü laboratuvarda çalışıyorum ve kotumun küçük bir kısmı kimyasaldan zarar görmüş. onu o yüzden iş pantolonu yaptım. yerine yenisini aldım. kazaklar da gerçekten ihtiyacımdı .çünkü iç anadoluda yaşarken giydiğim koca koca yünlü kazakları taşınırken oradaki bir köye vermiştim (egeye geri dönüyorum diye ihtiyacım olmaz sanmıştım. bizim buralar da soğukmuş ya ) . şimdi de üşüyorum diye aldım ve evet gerçekten ihtiyaçtı. pişman değilim bir sonraki hedefim 31 mart a kadar kendime bir şey almamak. bahara girerken ihtiyacım olanlar olacak çünkü.
bir süredir yine giremedim buralara. sorsanız çok yoğunum ama aslında değilim. sanırım tamamen üşengeçlik benimki
yeni yıla mis gibi girdik. herkese musmutlu bir yıl olsun. dilerim bütün istekleriniz gerçek olur
ben 2018 e baktığımda birikim olarak hedefimi tutturmaktan daha öte geçmişim bile. kendime hedef koyduğum bir tutar vardı ve onun çok şükür baya üstüne de çıkmışım.iş değiştirmemin etkisi de var tabi bu olayda. çünkü sadece 2 gün içinde bir işten diğerine geçiş yaptım. evet taşınmak masraflıydı ama ben en az harcama ile atlattığımı düşünüyorum.
şu sıralar fazlasıyla minimalizme sardım. fazlalık gördüğüm kullanmadığım eşyaların hepsi gözüme batıyor. hepsinden kurtuluyorum. kışlık kıyafetlerimi düzenledim ve giymediğim eşyaları aileme götürdüm. annem onları yıkayıp ütüleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştırır.
kendime 31 ocak a kadar bir şey almama sözü vermiştim. fakat tam da 31 aralık günü kendime 2 tane kazak 1 tane kot aldım. çünkü laboratuvarda çalışıyorum ve kotumun küçük bir kısmı kimyasaldan zarar görmüş. onu o yüzden iş pantolonu yaptım. yerine yenisini aldım. kazaklar da gerçekten ihtiyacımdı .çünkü iç anadoluda yaşarken giydiğim koca koca yünlü kazakları taşınırken oradaki bir köye vermiştim (egeye geri dönüyorum diye ihtiyacım olmaz sanmıştım. bizim buralar da soğukmuş ya ) . şimdi de üşüyorum diye aldım ve evet gerçekten ihtiyaçtı. pişman değilim bir sonraki hedefim 31 mart a kadar kendime bir şey almamak. bahara girerken ihtiyacım olanlar olacak çünkü.
bu yıl kendime hedefler koydum. her yılbaşı yaparım aslında ama bu defa ajandama da yazdım.
2018 benim için felaket başladı. uzun süredir tanıyanlar biliyordur. konuya girmiyorum çünkü 2019 da kendimi üzmeme kararı aldım. hayat üzülmek için fazla kısa zaten.
2019da ilk hedefim yukarıda yazdığım gibi kendimi üzmemek. çünkü üzüntüler sonucu kendimi yıpratmışım. geçen hafta test yaptırdım sonuç ömür boyu haşimato. Allah beterinden saklasın tabi. ne dertler var benimki devede kulak kalır.
daha sonrasında kendime hedefim minimalizmi daha detaylı yaşamak. gerek arkadaşlar gerek sosyal medya gerek telefondaki uygulamalaar. aklınıza gelecek tüm alanlarda uygulamak istiyorum.
bir başka hedefim sağlıklı yaşamak. evde bol bol yemek yapmak yeni tarifler denemek. yeni insanlar tanımak. aralık ayında denetim bahanesiyle en az 10 gün yemeği dışarıdan sipariş vermişim. bu yıl bahanelere yer yok. o yemek olacak.
tabi birikim anlamında da 2019 için hedefim devam ediyor. 2018 sonu itibariyle banka hesaplarımdaki (3 farklı hesabım var) tutarları not aldım. 2019 da istediğim hedefe umarım ulaşabilirim.
2018 benim için felaket başladı. uzun süredir tanıyanlar biliyordur. konuya girmiyorum çünkü 2019 da kendimi üzmeme kararı aldım. hayat üzülmek için fazla kısa zaten.
2019da ilk hedefim yukarıda yazdığım gibi kendimi üzmemek. çünkü üzüntüler sonucu kendimi yıpratmışım. geçen hafta test yaptırdım sonuç ömür boyu haşimato. Allah beterinden saklasın tabi. ne dertler var benimki devede kulak kalır.
daha sonrasında kendime hedefim minimalizmi daha detaylı yaşamak. gerek arkadaşlar gerek sosyal medya gerek telefondaki uygulamalaar. aklınıza gelecek tüm alanlarda uygulamak istiyorum.
bir başka hedefim sağlıklı yaşamak. evde bol bol yemek yapmak yeni tarifler denemek. yeni insanlar tanımak. aralık ayında denetim bahanesiyle en az 10 gün yemeği dışarıdan sipariş vermişim. bu yıl bahanelere yer yok. o yemek olacak.
tabi birikim anlamında da 2019 için hedefim devam ediyor. 2018 sonu itibariyle banka hesaplarımdaki (3 farklı hesabım var) tutarları not aldım. 2019 da istediğim hedefe umarım ulaşabilirim.