• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Maggi sen ne yaptın ya söyleyecek söz bırakmadın :)
2019 daha da parlak geçsin senin içinn

Dimple sen de ekonomik açıdan bayağı ilerleme kaydetmişsin. Kredi kartından da bir an önce kurtulursun umarım.
Dayın için başın sağolsun
Sağlık çok çok mühim gerçekten.
Tşk ederim:KK200:

İnşallah başlamaz 5+3 te pınar hanıma gitmiştim güle oynaya
6+3 te kalp atışı için çağırmıştı ve midem çok bulanıyordu :KK43:((((
Ama illa olacak diye bişey yok kadınların %25 inin midesi hiç bulanmıyormuş

İnşallah %25’lik kısmın içine girebilirim.
Sanki hiç başlamayacakmış gibi geliyor şuan için :)

Maggiore Maggiore hayırlı olsun canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almanı dilerim

İnşallah sağlıkla gelsin, çok teşekkür ederim:KK68:

İnşallah %25’lik kısmın içine girebilirim.
Sanki hiç başlamayacakmış gibi geliyor şuan için :)

İnşallah sağlıkla gelsin, çok teşekkür ederim:KK68:
Bana da öyle gelmişti
Enerjiktim mutluydum ki bir sabah uyandığımda :kusmuk:
Ben de ağır geçiren gruptandım
Yok yok senin çok güzel geçecek iyi düşünüyoruz :anneadayı:

Herkese selam :)
Sizi özledim. Umarım yeni yıla girerken yenilenmiş ve bu yılın hesaplarını kapatmış oluruz :KK66:

Öncelikle pek uğrayamama sebebim şu arkadaş olurlar:
Eki Görüntüle 2218838

40 günü geçti, günler nasıl geçiyor anlamadım vallahi.

O kadar idareli planlı gidiyordum ki doğumdan sonra bir sürü beklemediğim şey lazım oldu. Her gün bebekle ilgili bişey aldım diyebilirim. Eczane ve bebek mağazalarına çok para harcadık. Ama beklemediğim yerden ödemeler de aldım.

Neyse ki şimdi yine aldım kontrolü elime :)

Şubatın ortasında işe dönmem lazım ama kurum değiştirme sürecim de devam ediyor. Başımdaki derdi biliyorsunuz. 3 aylık bebekle 9 saatlik otomobil yolculuğuna gidebilir miyim sizce?

Sizler neler yaptınız?
Tüm sayfaları okuyacağım.

Spizella çok tatlı bebişin maaşallah..:nazar: Ne çabuk geçmiş zaman.. 9 saat yolculuk zorlayıcı olabilir. Uyku saatine denk getirmeni tavsiye edebilirim. O şekilde daha kolay oluyordu bizim.

Bende 2019 yılı için bir mutluluk projesi başlatmayı düşünüyorum. Gretchen Rubin in kitabından esinlenerek. Bakalım ne kadar başarılı olacağım. 2018 de birikim çok yapamadık aslında seneye başlarken çok istekliydim birikim konusunda ama yaz başladı bizim hedefler fln bitti. Hala da toparlanamadık. Oturup hesap kitap yapmamız lazım.
Herkese mutlu yıllar kızlar..

Maggiore Maggiore
Maaşallah canım hamileymişsin, sağlıklı, mutlu, rahat bir hamilelik dilerim sana da. :nazar::anneadayı:
Ayrıca üniversite içinde tebrik ederim. 2019 senin için bomba gibi geçecek belli ki.

Çok teşekkür ederim:KK200:
2019 benim için yeniliklerle dolu ve bir hayli yoğun bir yıl olacak gibi görünüyor :eek:

Bende 2019 yılı için bir mutluluk projesi başlatmayı düşünüyorum. Gretchen Rubin in kitabından esinlenerek. Bakalım ne kadar başarılı olacağım. 2018 de birikim çok yapamadık aslında seneye başlarken çok istekliydim birikim konusunda ama yaz başladı bizim hedefler fln bitti. Hala da toparlanamadık. Oturup hesap kitap yapmamız lazım.

Mutluluk projesi dediğin tam olarak ne?
Kendin odaklı bir mutluluk mu yoksa birilerini mutlu etmek üzerine kurulu mu?

Nerelerdesin yahu, merak ettim seni:KK19:

Spizella çok tatlı bebişin maaşallah..:nazar: Ne çabuk geçmiş zaman.. 9 saat yolculuk zorlayıcı olabilir. Uyku saatine denk getirmeni tavsiye edebilirim. O şekilde daha kolay oluyordu bizim.

Bize de anlatır mısın mutluluk projesi nedir?
Yaz tatilleri çok düzen bozucu. Memlekete yanda tatile gitmek bütçeyi alt üst ediyor. Ama o kadar çalışıyorum bi tatili hak ediyorum diyor insan. eşimin tayin durumu olup da yaza taşınırsak denize 1,5 saat mesafede olacağız. Günlük gidip geliriz kalmadan diye düşünüyorum. Bu sene antalyaya gittik ben alanyayı sevmedim. Her şey dahil olayı da bana göre değilmiş pek. Çok iyi bir otel değilse yemekleri de iyi olmuyormuş.

Back
X